Julfint

Jag har som alla andra myst in 1:a Advent och julmyset och julpiffet fortsätter *ler*. Jag älskar den här tiden, det blir såå himla mysigt härhemma! Lyssnar på julmusik, tänder massa ljus osh ljusslingor, lyktor, stjärnor och stakar så hela hemmet lyser upp med behagligt sken - ljuvligt! Också har jag köpt vaniljdoft på ett av ljusen - doftar riktigt gott!


Här är vinterarrangemangen som jag gjorde till julmarknaden. Tycker det blir så dekorativt med lite mossa, kottar, kanelstång också pricken över i:et är ju den söta vita dekorationsrosen! Jag målade ju vanliga konservburkar vita och limmade vackra bilder på, samt att jag piffade till zinkkrukor och hjärtan. Sött tycker jag det blev :-)


Såhär ser mitt julpimpade vardagsrumsbord ut än så länge. En vit duk har fått tagit plats på bordet, en röd Amaryllis som väntar på att slå ut samt min vackra adventsljusstake för blockljus - den älskar jag! Sådär härlig gråvit i färgen och så maffig på nåt vis.



Amaryllisen köpte jag på IKEA för 35:-, väldigt billigt för en 2-stänglad får man ju lov att säga! Ska bli härligt att se den slå ut i alla sin prakt snart! Ska införskaffa mig en vit Amaryllis också för det har jag inte än.


Också en titt på vardagsrumsfönstret!

I vardagsrummet går det i vintervitt och grönt! Ser ni den stora maffiga träljuslyktan jag har där på golvet med svart plåtkåpa? Den köpte jag på julmarknaden för en väldigt bra peng om 120 riksdaler, det ni!! Framför den har jag dekorerat med lite granris med glittriga snöflingor på, fusk förstås...hihi!  En stor julstjärna pryder vardagsrumsfönstret och på fönsterbrädan har jag tagit bort lamporna och istället placerat 2 st vintergröna enar i varsin kruka. Även dem fuskisar förstås! 

Och ser ni vad fint solen strålar idag, ljuvligt med lite ljus! Men gräsmattan lyser återigen grön efter att ha varit täckt av vacker glittrig snö nån dag.

Nu ska jag sätta lite fart härhemma för om ca 1 timme kommer min mamma och syster hit för lite lunch innan vi drar iväg till Fullerö Handel i Uppsala för lite shopping :-) Också ska vi göra ett besök på Bauhaus också, det är aldrig fel det heller. Vi kommer ha en jätemysig dag!

Det är bra lyxigt att vara ledig emellanåt *ler*

Apropå ledigt så fick jag reda på igår att min semester runt jul blivit beviljad så i julhelgen blir jag ledig 6 långa mysiga dagar, åååh va jag ska mysa med julen då *ler*

Men nu önskar jag er alla en riktigt härlig onsdag - pynta på!







Kommentarer
Postat av: Sandra A

Vad mysigt! Kan du inte komma hit och pynta lite också?! :-)

2011-12-02 @ 06:51:14
Postat av: Bettan

Kan denna tvålhållare vara nåt??

http://www.sockerklaras.se/?category_id=26&item_id=1406

2011-12-02 @ 21:24:36
URL: http://gustavpers.blogspot.com
Postat av: Lizas Lantliv

Så fint o mysigt du gjort!

Den stora trälyktan ser så där härligt gammal o sliten ut, superfin!



Ha det bra!



Kram Liza

2011-12-03 @ 21:48:49
URL: http://lizaslantliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback