Vilken shoppingdag!

Oj, oj, oj!!! Att vara ledig är rent ut sagt farligt!!! Otroligt farligt för plånboken kan det vara iaf :-)

Idag skulle jag bara ut på den vanliga lilla rutten här i Valbo där jag bor och checka av läget, men på ca 1 timme hade jag blivit 1500:- fattigare!! IIIIhhh herregud!! Och jag som bara köpte prylar åt mig själv, utan att ens tänka på att det är jul snart och att mina nära och kära kanske vill ha en klapp eller två av mig *ler*. Får försöka leva lite sparsammare resten av månaden och tänka på annat folk också än bara mig..haha!

Hursomhelst blev det röda/linnefärgade smårutiga julgardiner och matchande stolsöverdrag med volang till samt en lika matchande julhandduk till köket. Jag bestämde mig där och då i butiken att jag kör en härligt gammeldags jul i mitt kök i år med röd/linnefärgad färgskala så får resten av huset gå i en mer neutral ton som tex, vitt och naturfärgat samt lite grönt.  Jag hittade även en härlig vit mjuk tomte, en liten lingonkrans, blomhjärtan i plast, en supersnygg träkrans på ställning med beiget band!

Ååh det var verkligen roligt att shoppa idag, kändes som att det var hur mkt nytt som helst sen jag kikade in på min favvobutik "Owe Jansson" (Lundins Säljlager) här i Valbo!! Det var där jag strosade omkring 1 timme och fyndade allt detta! Sen är det ju så roligt att titta på och köpa nya advent och julsaker också!

Och när jag hittar nåt jag vill ha så brukar jag "köra på" och slänga ner det i kundkorgen så gott plånboken tillåter...hihi! Och idag hade jag tur för jag intalade mig själv att jag faktiskt kunde göra mig råd med allt detta. Det kommer nya pengar varje månad...hihi! Nu behöver ingen oroa sig för att jag shoppar över mina tillgångar för så är inte fallet, märkte att det kanske lät så när jag skrev. Men det är ju så att man ibland inte shoppar nånting på ett längre tag och då ger ju det mig möjlighteten att shoppa lite mer nån annan gång (som idag) om jag skulle känna för det *ler*, Sen är det ju så att Owe Jansson inte har priser som inredningsbutiker har utan är en hel del billigare faktiskt vilket gör det jätteroligt att shoppa där för man får så mkt för pengarna!

Förutom ovanstående shopping hittade jag även en jättefin lykta som jag tänkte kunde passa perfekt i mitt kök, i ena hörnet på bänken.

Såhär blev det:


TJUSIGT VÄRRE! Blev riktigt bra där i mitt hörn!


När jag kom hem satte jag mig vid symaskinen, tände ljus i nya lyktan och sydde mig ett gäng ljuspåsar inför julmarknaden jag ska stå på den 26:e november utanför butik Madame Nyberg :-)

*En skön måndag önskar jag att alla rara som kikar in här har haft*





Kommentarer
Postat av: ninni

Hej

Är du ledig idag,tänkte åka till madame nyberg vid 11 tiden,tänkte om du ville följa med?

Kramen

Ninni

Postat av: ninni

Hej

Ja då ses vi då,kul!!!!

Kramen

Ninni

2011-11-08 @ 09:05:18
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: Jenny/Jema

Jättefin lykta!



: )



Kram, Jenny

2011-11-08 @ 12:14:06
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: sofia

Hejsan du! Vad roligt att du kikar in till mig då och då...... Vet du, jag har faktiskt bott i Gävle för ett antal år sedan, så att handla i Valbo låter inte helt obekant! Jätte fin lykta förresten.... Kram Sofia

2011-11-08 @ 19:41:28
URL: http://sofiasbod.blogspot.com
Postat av: Stina

Otroligt fin lykta.:-) Kram Stina

2011-11-08 @ 22:32:53
URL: http://hemmapalandet.blogspot.com
Postat av: Silla

Vilken underbar lykta.. Får man fråga dig vart du köpt den?

2011-11-15 @ 21:43:35
URL: http://sillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback