Födelsedag Nr. 31 - kalas Nr.1

I går fredag, den 17:e februari fyllde jag mina 31 år! Solen strålade från klarblå himmel och den värmde gott! En helt otroligt skön dag att vakna upp till :-) Till råga på allt var jag ledig och är ledig hela helgen också vilket känns ljuvligt!

Hjalle väckte mig med födelsedagssång och frukostbricka med varm macka, jucie, mango och vindruvor samt ett tänt ljus som gav mys sken i den ännu mörka morgonen. Så himla myisgt att få äta frukost i sängen och sen få ligga kvar en stund till och bara mysa och vakna till.

I present fick jag en tokbra grej! En ny kamera!!! Jag har tidigare haft en äldre modell av den så jag känner igen alla funktioner och så vilket underlättar. Ska bli otroligt roligt att testa fota och lära mig lite mer!

Hjalle åkte till jobbet efter ett tag och jag började dagen med att städa huset och sen tog jag en varm och skön dusch!


Efter det åkte jag och handlade och sen kom jag hem och bakade lite inför födelsedagskalaset. Poppade musik i köket och njöt av solens strålar och ljus som sken in genom fönstren och fortsatte pigga upp min dag! Det blev kolakakor, negerbollar och en tårta.

I torsdags umgicks jag med min kära syster  några timmar efter jobbet och då bakade vi nonstop-kakor och en kladdkaka med apelsinkrokant, mums! Vi hann även med en rask och frisk promenad och sen även en mysig fikastund på charmiga Nybo Café. Jag hade en underbart glad dag med min älskade syster *ler* Tack för att du finns!!!

Mamma & pappa och Jenny & Anders kom ca 17:30 igår och då äntligen fick jag (och alla andra förstås!) hugga in på allt gott fika :-) Fick superduperfina presenter och vackra blommor! Jenny fick även vara blombud åt gulliga Anna-Lena på butik Madame Nyberg som skickade med en blombukett till mig!

Av Jenny och Anders fick jag presentkort på just Madame Nyberg - skojjigt att få shoppa nåt fint nu när vårsakerna börjar trilla in!

Av mamma och pappa fick jag jättefina förvaringsboxar från Panduro.

De fick mig att vlja sätta lite fart på mitt pysselrum jag faktiskt har på övervåningen men som jag inte fått nån riktigt ordning på än. Men nu snart ska jag ta fart med det projektet också, det kliar i fingrarna nu :-)


Det blev go fika i köket och sen tog vi plats i vardagsrummet och slappade ett tag innan det var dags för kära familjen att åka hemåt igen.


Idag lördag kl 15:00 ordnade jag ett födelsedagskalas för mig och min vän Anki som fyllde 31 på Alla Hjärtans Dag den 14:e februari, vi brukar liksom fira ihop. Inte för att jag brukar ordna kalas till oss, men den här gången blev firandet hos mig och hennes 2 rara barn skulle följa med och då såg jag min chans att fixa ett roligt kalas med skojjiga tillbehör!! Jag hade nämligen aldrig kalas när jag var liten så jag njöt för fulla muggar idag när jag fick kalasa med bästa gänget!! Superfina presenter fick jag också!

Kalaskök!

Jag hängde födelsedagsvimplar lite här och var i hemmet, ballonger på stolarna, födelsedagstutor och serpentiner på bordet samt kalastallrikar och muggar med roliga sugrör!

Barnen fick en varsin partypåse med liten leksak i. Roligast tyckte nog jag det var att blåsa i tutan...hihi!

Serpentiner och födelsedagsvimplar i glada färger ger verkligen kalaskänsla!!! Jag hittade det mesta av födelsedagstillbehören på Dollarstore för 10:-/st men även en del på Ö.B och Coop.


Här mumsar vi gott och lyssnar på smurfarnas kalaslåtar som tex Hallonsaft, En tokig smurf, Det finns en smurf i oss alla samt lite nya Smurfdängor från SmurfHits! Självklart sjöng vi även "Ja må hon leva" för oss födelsedagsbarn...hihi!  Notera den snygga partyhatten/kronan Ebba har på huvudet! Jag var självklart precis lika snygg i en silvrig partykrona :-)


Vi mumsade Ananastårta, kolakakor, nonstop kakor, chokladbollar, bullar och jordgubbssaft vilket var superläskande att dricka ur sugrör! Det var lääänge sen jag sörplade saft ur sugrör men jag fick mersmak!

Åh va roligt det är när det är livat i huset!!! :-)

Jag älskar att LEKA - barnasinnet kommer aldrig lämna mig...hihi!

Häromdagen var jag och shoppade en del leksaker så nu äntligen finns det en "leklåda" här som jag tänkt skaffa så länge! Nu äntligen är även mitt hem lite mer "barnvänligt" *ler*

Efter sång och fika begav vi oss till vardagsrummet där vi tittade på lite barnfilm och lekte med de nya leksakerna som tydligen gick hem - jackpot!!

Kalaset rundades av vid 18-tiden. Tack så jättemycket för en kalasbra eftermiddag!!!

TACK ALLA som på ett eller annat vis uppvaktat mig på min födelsedag!!!


På Alla Hjärtans Dag fick jag den här vackra rosen av min Älskling.

Han lagade god mat åt mig, jag hade önskat mig pasta Carbonara så det kokade han ihop åt oss :-) Sen korkade han upp ett gott mousserande vin och utan att jag märkte det hade han slängt in en hallon å björnbärspaj i ugnen som vi mumsade på till efterrätt! Han tillagade den i en vit hjärtformad pajform från Bruka Design, så sött dagen till ära! Jag blev riktigt bortskämd, nästan så att jag skäms över hur bra jag har det. Tack Älskling!

Hoppas ni med njöt av en mysig Alla Hjärtans Dag med nära och kära!




Kommentarer
Postat av: Ann-Sofi MATSAFARI

Åh vad kul! Grattis i efterskott!!! Och en ny kamera i present, vad härligt. Ser ut att ha varit ett underbart mysigt kalas:)

Postat av: Anna

Hej !

Stort Grattis i efterskott, verkar som du haft några toppendagar på alla fina bilder. Va kul med en kamera, själv har en gammal digitalkamera. :/

Tack för din goa kommentar hos mej, Nu är jag iaf ÄNTLIGEN klar med hissgardinen, aldrig igen säger jag bara, Nästa gång köper jag en färdigsydd ;)



Kramar

2012-02-19 @ 17:03:15
URL: http://skokartongen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men grattis till dig och den fina kameran. Nu får vi se finfina bilder kan jag tro. Och vilket underbart kalaskök du hade fixat, ungarna måste ha stortrivits

Kram Eva-Lena

2012-02-19 @ 17:34:55
Postat av: Clin

Så fin blogg! Glad och söt =) grattis i efterskott

2012-02-19 @ 20:13:54
URL: http://emmaclin.blogg.se/
Postat av: ninni

Hej

Grattis i efterskott,härligt fint kalas kök du har fixat till.

Stora kramen

Ninni

2012-02-20 @ 07:24:52
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej Anna

Oh vad mysigt du har fixat för alla. Det måste ha blivit jätteuppskattat. Visst är det härligt att ge, och nu fick ju du ha ett gulligt födelsedagskalas också som du inte fått ha. Supergulliga grejer också. Ha en riktigt härlig vecka. Kram Kram på dig

2012-02-20 @ 21:41:21
Postat av: Anonym

Hej Glömde skriva att det var från mig - InWhite4You / Lena há dé

2012-02-20 @ 21:43:24
Postat av: Hannis

Grattis i efterskott!! Kul med kalas=))

Jag säger så här, jag fyller 41 i sommar och jag kommer inte heller att överge mitt barnasinne.

Man kan aldrig leka eller skratta för mycket!



Kram till dig

2012-02-21 @ 09:31:53
URL: http://www.hannishem.blogspot.com
Postat av: Hundretards

Var gärna med i veckans blogg :)



http://hundretards.blogg.se/2012/february/veckans-blogg-1.html#comment



Kram!

2012-02-21 @ 11:55:48
URL: http://hundretards.blogg.se/
Postat av: Ett rött monogram

Grattis i efterskott, du blev rejält firad. Och så fin kamera du fick, jag har en Canon fast inte alls så fin som din. Jättefina lådor till pysselrummet också. Och så såg jag en mask på väggen, superfin!

Kramar

AnnaMaria

2012-02-22 @ 17:25:25
URL: http://ettrottmonogram.blogspot.com
Postat av: Anonym

Stort Grattis i efterskott !

Så fin kamara du fick

Jag har också en Canon

Kram Karina

2012-02-22 @ 19:07:04
Postat av: vitaspets

Glömde vist att skriva från Karina

Min vita spets

2012-02-22 @ 19:11:36
URL: http://minvitaspets.blogspot.com
Postat av: Maria

Vilket snyggt köksgolv ni har! Var är det ifrån?

2012-05-26 @ 23:49:25
URL: http://mlilja.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback