Pampig ljuslykta

I lördags var Hjalles syster hos oss och hälsade på med sin lille son Castor. De bor i Sthlm men kommer upp och hälsar på familjen emellenåt. De kom och åt pizza med Hjalle och mig och sen blev det lek och bus i vardagsrummet och återigen blev leklådan en succé...hihi!

De grattade mig eftersom de inte var här helgen före då jag fyllde. Jag fick en finfin present!! Det är den stora pampiga ljuslyktan i glas som står på träbyrån i vardagsrummet.


Foten är i nåt tungt gråaktigt stenmaterial/betong och på den sitter en jättestor glaslykta!!! Den sprider varmt och härligt mysljus om kvällarna. På sommaren kanske jag byter ut ljuset mot ett blomsterarrangemang!


Byrån är perfekt där i hörnet. Rymmer massor av cd-skivor, spel, foton, filmer, böcker och andra diverse ting som man vill gömma.



I söndags efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och grillade korv i öppna spisen med systeryster som också var där, hur mysigt som helst!! Och gott förstås!

Igår var det måndag och jag var ledig efter helgens jobb. Dagen spenderades till en början i soffan framför tv:n ett tag innan jag åkte till butik Madame Nyberg med lite bulla och kakor till 11:30. Vi slog oss ner i köket och tjattret och skrattet var igång! Vi passade även på att bjuda in en kund som såg lite fikasugen ut och hon nappade! Hon blev sen sittandes lika länge som oss vid fikabordet och vi tjattrade på om allt möjligt och det var riktigt trevligt! Tänk vad enkelt det kan vara ibland att träffa nya människor, det som är så spännande!!


Helt plötsligt har man en till bekantskap att lära känna lite bättre mellan fler framtida fikastunder :-)


Njut nu av dagen alla raringar!!!







Kommentarer
Postat av: SofiasBod

Halloj!

Jätte fin lykta....

Nu var det ett tag sedan jag kikade in till dig, så nu har jag kollat runt lite. Så superfint du har det i sovrummet! Gillar!

Kram på dig,

Sofia

Postat av: Anna

Hej vännen !



Jag passar på att kika in hos dej innan projekt runway, åh jag älskar det programmet :D

Vilken fin present och sån byrå har jag oxå, det allt möjligt åker in och så är det borta sen ;)

Hoppas allt ä bra



Kramar

2012-02-28 @ 21:04:37
URL: http://skokartongen.blogg.se/
Postat av: Sonja

Vilken stor härlig ljuslykta du har fått. Hoppas det är bra med dig. Jag är lite dålig på att blogga just nu. Men tänkte jag skulle kika in och säga hej!

Ha det så bra. Kram Sonja.

2012-02-28 @ 21:08:50
URL: http://hammarsbacken.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofi MATSAFARI

Vilken vacker byrå! Ljuslyktan var ju också fin förstås;-D Å Grattis i efterskott:)

2012-02-28 @ 22:00:36
URL: http://matsafari.matmolnet.se
Postat av: Lizas Lantliv

Vilken vacker lykta!

Så fint på/med byrån, jag gillar att bryta av det vita med trä!

Kul med nya bekantskaper!



Ha det bra!



Kram Liza

2012-03-01 @ 15:15:50
URL: http://lizaslantliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback