Rosa rosor

Hej Kära Vänner & Alla Andra!!!

Idag är den härliga fredagen här och den här veckan är det min lediga helg, vilket också innebär att jag är ledig idag fredag :-) Jag NJUTER för fullt!

Har så mycket trevligt att se fram emot. Först ska jag hem till min vän Ninni och vi ska in till stan och kika lite i affärer. Till kvällen ska jag och Hjalle laga god mat ihop och öppna en flaska vin och smutta på, mumsa efterrätt och godis och se nåt bra på tv:n, fredagsmys på högsta nivå *ler*

Igår var jag och mamma på loppis efter jobbet och jag gjordet bla ett blomfynd, nämligen denna ljuvligt rosa rosbukett som kostade mig en tjuga.





Den har hamnat på mitt träskåp i vardagsrummet, blev lite tomt när jag tog bort granriset som legat där under julen. Nu behövdes lite mer vårigt! Och som ni ser går ju färgerna på rosbuketten väldigt bra ihop med min rospläd på soffan...hihi!


Ja detta får bli mitt bidrag denna fredagsmorgon - nu ska jag fixa till mig och dra till Ninni!

Och förresten, mina andra loppisfynd får ni se en annan dag! Kan säga att jag äntligen hittade en grej som jag letat efter lääänge!! För en bra peng dessutom :-) Jag är NÖJD!







Kommentarer
Postat av: Sonja

Vilka fina rosor du har hittat. Skulle du åka till Arthur och Gerda imorgon? I så fall hänger jag gärna på... Kram Sonja.

Postat av: Maria

Hej!

Tack för kommentaren och titten hos mig! Jag vet hur den där väntan efter det rätta huset är men plötsligt står det där en dag! Allt känns bara rätt och man kan knappt äta eller sova förrän man skrivit på och huset är köpt! Hoppas du snart får uppleva det! Jag trodde vi hade hittat vårt och det hade vi visserligen men när pappa gick bort var det ingen tvekan på att vi hellre ville ha mitt föräldrahem! Du inreder och fixar så fint i ert nuvarande hem så det ser ut som ett riktigt drömhem ändå!

Vilken mysig helg, hoppas söndagen blir lika trevlig!

Kramar Maria

2012-01-22 @ 00:02:45
URL: http://www.vitaparadiset.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofi MATSAFARI

Gud vad mycket fina saker du har och vad fint du har hemma:) Jättemysig blogg!

2012-01-31 @ 14:39:33
URL: http://matsafari.matmolnet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback