Lata dagar

Då har det gått ytterligare en vecka sedan jag skrev sist. Jag har fortsatt njuta av min semester på hemmaplan och fortsatt med mina lata dagar. Sovit tills jag vaknat av mig själv och känt mig pigg samt bara varit och gjort det sam fallit mig in för dagen :) Det känns fantastiskt lyxigt och härligt! Energidepåerna fylls verkligen på nu!
 
Även om vädret inte har varit det allra bästa har jag sett till att vara glad och inte deppa ihop för det! Det har blåst mycket och rätt kallt och solen har tittat fram lite däremellan molnen.. Jag har fått tagit med extra kläder när jag åkt nånstans ifall om solen tittar fram mer så blir det varmt och går den bakom molnen blir det kallt. Hur som helst har jag varit glad över att ha semester och gjort det bästa av dagarna som gått utan den där riktiga sommarvärmen. Hur som helst har det varit semester och det är det som betyder nåt *ler*
 
Jag har bla varit rätt mycket hemma hos mamma och pappa där jag gjutit lite mer i betong samt målat några hyllor och annat som hade behov av vitpenseln...hihi!
 
Igår torsdag kom så den första riktiga sommardagen med väldigt varm väder och en sol som strålade så glatt på en helt klarblå himmel. Det blev för mig en dag hemma där jag åt frukosten ute i trädgården och sen tog fram solsängen och gottade mig i den resten av dagen med tidningar!
 
Tog några varv i min trädgård och doftade på lavendel, strykte med handen över de mjuka lammöronen som står så vacket i mitt blomland samt njöt av min pampiga klematis som nu blommar för fullt! Åh så jag hade det gött igår, jag kände mig så glad att få njuta av den där sommardagen som jag längtat så mycket efter och som tagit sån tid på sig att komma. Men när den väl var här igår fanns ingen tid att spilla!
 
Jag poade lite i trädgården, skruvade upp en hylla vid vita soffan på altanen och dekorerade med massa trädgårdsfint, den blev som pricken över i:et därpå väggen!
 
Hammockmys!
 
Mitt vitmålade symaskinsbord som står ute vid ytterdörren:
Tänkte att jag skulle plantera silvernjurvinda ur de båda lådorna på sidan som får hänga ner.
 
Jag åkte till Hjalles jobb till 16:00 igår och hämtade upp honom för en bit mat. Vi hade bestämt oss för att åka ut till Utvalnäs och äta på Fiskekrogen Wahlströms därute vid havet. Maten var kanongod, åt ugnsbakad rödtunga med hummmersås och räkor med potatis. Gott och härligt med havet som utsikt! Synd att jag är så känslig mot blåsten för det blev lite småkyligt med vindarna som drog förbi även fast vi satt där i solen.
 
Gårdagens latande i trädgården och matmumsande vid havet fick sen betala sig med en kvällsjogg med Hjalle och jag tog även en promenad efteråt. Sköna, sköna sommarkväll!! Jag hörde och såg barn skratta och ser dem hoppa studsmatta, leka jaga och smågatorna levs upp av dessa små liv. De leker med sina kompisar och föräldrarna försöker lika smidigt som barnen att hoppa studsmatta och jag hör dem skratta hjärtligt! Det var fler än jag som passade på att ta vara på den ljumma härliga sommarkvllen och det gav mig ett leende på läpparna. UNDERBART!! Vädret skulle tydligen bli lite sämre igen med regn som kommer in. Jag är inte förvånad... Men än så länge idag strålar solen och vi får väl se hur vädret utvvecklar sig under dagen. Hoppas och håller alla tummar och tår för ytterligare en fin sommardag *ler* Det är något speciellt och magiskt med en riktig sommarkväll. Som att inget i hela världen kan komma åt ens glädje och här och nu-känsla då man bara njuter av livet och sina nära och kära *ler*
 
 
Hoppas ni med får uppleva massor av såna här underbart glada dagar!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nettan

Ja, visst är det härligt med sommar:)
Och vilken mysig tripp ni verkar ha haft med husbilen!
Kul med lite nya fynd.
Hoppas du får en fin helg!
Nettan

2012-07-06 @ 15:24:23
Postat av: Ullis/Leva på landet

Låter som om du har riktigt sköna dagar. Vi hade också toppenväder några dagar förra veckan. Nu har det regnat i ett i två dygn. Rinner små bäckar här och var på vägarna.
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Ullis

Postat av: Maria

Hej!
Tack rara du för kommentaren! Vilka mysiga bilder du visar! Den där sommarkvällskänslan du beskrev kändes magiskt, det är så ljuvligt med just sommarkvällar!! Härligt med husbilssemester och bara ta dagen som den kommer, det är semester!!
Ha det gott och må väl!
Kramar Maria

2012-07-12 @ 09:49:07
URL: http://www.vitaparadiset.blogspot.com
Postat av: Louise

Plötsligt händer det! (att man hittar en underbar blogg å bokmärker den bums) väldigt inspirerande!! :)

2012-07-12 @ 19:01:19
URL: http://www.louiseomalltochinget.blogg.se
Postat av: Madde

Jättefint symaskinsbord!

2012-07-27 @ 15:40:57
URL: http://cochise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback