Sommaren är här

Juni månad har gjort sitt intågande och meningen är väl att sommaren ska vara här nu?! Men solen har tagit semester den senaste veckan och regnet har smattrat konstant och molnen har hopat sig mörka på himlen! Sommar kom tillbaka :)

Nåja, jag förlustar mig i de härliga sommarbilderna jag hann ta för dryga veckan sen då solen sken som bäst :)



Min vackra kabeltrumma med frodiga vita petunior!


Den här fina stenkrukan har jag köpt av min goda vän Ninni. Hon har den i sin gårdsbutik
Hagagården Inredning! Och imorgon onsdag 6/6 har hon 20% på valfri vara så passa på att göra ett besök hos henne på Nationaldagen vetja! Jag älskar min kruka och efter sommaren ska den få pryda ett fönster inomhus, just nu pryder den mitt altanbord.


På kabeltrumman har jag dekorerat med en rostig gammal högaffel som piffats till med lite spets och mina rostbruna pippifåglar njuter i sommarvärmen och bland alla blommor...hihi!

Igår hade jag besök av älskade systeryster!

Vi hade sån tur att regnet pausade för ett tag så vi kunde njuta i trädgården och sitta ett tag i hammocken där vi planerade sommarens husbilstripp med mamma, myyys på högsta nivå! Vi hann till och med fika lite negerboll och jappkaka som hon hade med sig. Sköljde ner godsakerna med läskande apelsinsaft, bättre fika finns inte en sommardag...hihi! Vi fick verkligen smak på sommaren igen och det var härligt!

Därefter lagade vi mat ihop som vi sen fick avnjuta inne i köket då himlen öppnade sig och regnet återigen vräkte ner. Men det var rätt mysigt att få sitta vid köksbordet och mumsa god mat och babbla systersnack!  Sen blev det lite soffhäng innan det var dags för systeryster att dra vidare hemåt. Tack för sällskapet bästa du!!!

Imorgon är det Nationaldagen och en hel del av er har väl turen att få vara lediga förstår jag då det är röd dag. Jag som jobbar inom vården jobbar alla dagar, röda som ofärgade så jag går ut och jobbar dag imorgon. Det känns väldigt skönt att semestern närmar sig för nu känner jag att jag går på sparlåga på jobbet, det finns snart inte mycket mer att ge längre. Jag behöver pausa och få glömma allt vad jobb innebär för ett tag så jag räknar glatt ner dagarna tills det är dags att gå på semester efter midsommar - HÄRLIGT!!!!


Jag passar på att ge er alla som besöker mig en bamsekram och önskar er en fin Nationaldag!






Kommentarer
Postat av: ninni

Men du är för go du,underbart fint du har det där i din lilla oas.

Är du ledig är du välommen på en kaffe tår.

Stor kram

Ninni

Postat av: Hannis

Idag kom sommaren tillbaka här!

Helt underbar känsla i morse då jag satt ute och drack morgonkaffe=))



Snygg kabeltrumma!!!



Kram Hannis

2012-06-07 @ 10:36:25
URL: http://www.hannishem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback