Vårkök!

Häromdagen var jag och mamma på handelsträdgården Bernö i Sandviken.

Då slog jag till och köpte mig mina 2 första pelargoner för detta år! Det blev vita rosenpelargoner, jag älskar den sorten! De placerades i köket, bakom mitt vita insynsskydd.


I julas fick vi ett presentkort på 200:- via jobbet och nu har jag äntligen lyckats handla upp det! Köpte mig den här underbara vita hissgardinen med vackert tryck.


Den gjorde sig verkligen perfekt i köket. Bra ljusinsläpp samt att det känns riktigt vårigt i köket nu! Jag har börjat måla mina fönsterbrädor och har bara hunnit med den i köket än. Som ni ser är den inte längre fult furugul, wihoo för det!

I helgen jobbade jag och igår söndag blev jag hembjuden till kära systeryster på fika! Hon hade gjort supersmarrig Vanilla CrumbCake som vi åt med vaniljglass och hallon, sååå gott!!! Det var en underbart skön avslutning på en arbetshelg. Så avkopplande att få umgås med kära syster och bara mysa :-)

Tack för en fin söndagseftermiddag älskade syster!!


Idag hade jag sällskap av min vän Sonja som kom förbi på förmiddagen. Vi satt i köket och sörplade kaffe, mumsade systerysters goda bullar samt babblade massor! När Sonja åkte hem åkte jag hem till en annan vän, Sanna som är Hjalles kompis flickvän. Hon och jag tog en lagom promenad i det härliga solskenet! Sen tog vi bilen vi till Owe Jansson och Madame Nyberg där jag också har turen att ha lite presentkort men det blev inget köp denna gång. Vi avslutade rundan med att sitta en bra stund på Nybo Cafe´där vi babblade och fikade lite (igen!) :-)

Min lediga dag har varit kanon, så trevligt med bra sällskap, tack mina vänner!

Och snart kommer favvokillen hem - min Älskling Hjalle *ler*





Kommentarer
Postat av: Anna

Hej !

åh ja älskar pelargoner, har fullt upp med mårbacka pelargon som jag har övervintrat, det klipps, gödslar och hej och hå ;)

Vilka fin krukor oxå, vart kommer dom ifrån?

Hoppas allt ä bra

Kramar

Postat av: Anonym

Vacker gardin du hittat, passade ju perfekt i ditt fina fönster. Och härligt med pelargoner, det ska bli spännande att se om mina hämtar sig efter vintern, fast det blir säkert en och annan ny inhandlad också =) Ha en fin dag! /Petra

2012-03-13 @ 05:29:26
URL: http://torpliv.blogspot.com
Postat av: MISS ALICIA

Hej!



Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där hittar du spännande brittiska märken.



Vänliga Hälsningar,

Miss Alicia

2012-03-13 @ 12:25:32
URL: http://missalicia.se
Postat av: Petra o Ingela

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!



Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!



Föranmälan ska göras [email protected] samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

2012-03-13 @ 22:53:44
URL: http://www.levvackert.blogspot.se
Postat av: Lizas Lantliv

Så fint det blev!

Härligt med pelargoner!

Mums, det där såg gott ut!



Ha det bra!



Kram Liza

2012-03-14 @ 14:33:57
URL: http://lizaslantliv.blogspot.com/
Postat av: Mariell

Hej Levinda!

Det var längesedan jag besökte dig, har haft uppehåll i bloggandet i över ett år.Men det är skönt att se att några gamla bloggvänner finns kvar. Jag ser att du fortfarande tillverkar dina snygga ljuspåsar;)



Ha en underbar dag/Mariell

2012-03-14 @ 16:17:45
URL: http://decorationsinmymind.blogspot.com
Postat av: ninni

Å så härligt med pelargoner.

Kram o ha en fin kväll.

Ninni

2012-03-14 @ 17:48:27
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: Hanna

Har en liten fråga, vart får man tag på dessa fantastiska insynsskydd? :)
/Hanna

2012-07-02 @ 10:42:03
Postat av: Anonym

Har en liten fråga, vart får man tag på dessa fantastiska insynsskydd? :)
/Hanna

2012-07-02 @ 10:42:15
Postat av: Anna

Hej Hanna!!

De här insynsskydden hittade jag för nåt år sen i en lokal inredningsbutik här i Valbo. Men sen dess har jag tyvärr inte sett dem någon annanstans... Synd då jag själv är ute efter fler. För ett tag sen fanns det tydligen liknande på Ica Kvantum har jag hört.

2012-08-02 @ 20:25:58
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback