Fikatajm sen Olsson & Jensen

Idag har jag haft en go vän på besök! Vi har samma intresse för inredning och brukar alltid sväva oss bort i drömmarnas land när vi träffas och då drömmer vi om att få ha en egen gårdsbutik! Det är härligt att få drömma sig bort ibland och hoppas och önskas att en dag... *ler*
Jag fick en anledning att duka upp gofika-brickan och där satt vi i min soffa och gottade oss och babblade massa trevligheter!
 
Jag har haft ett presentkort på en butik som ligger i stan, det presentkortet har jag haft sen i februari! Idag åkte jag och min vän dit efter fikastunden och jag gjorde världens klipp! Hittade 2 st vita lampskärmar från "Olsson & Jensen", för halva priset dessutom! Så istället för 690:- fick jag 2 st för 345:-!! De fick ta plats i vardagsrumsfönstret där de strålar så vackert i kvällsmörkret.
Jag har även bytt bort sommarens skira vita gardiner mot lite höstigare i linne och grålila toner. Jag har förlängt blombrädan kan man säga, i form av en vitmålad träbänk. På den förvarar jag några nummer av tidningen Jeanne d´Arc Living, nära till hands då man behöver lite inspiration! Den lilla rara ängeln och fåglarna har jag gjutit och målat själv. Betonggjutning är en jätterolig hobby, och enkel samt billig...hihi!
 
Väggen har piffats upp med inredningsdetaljer från min resa till Frankrike! Lite vägghängda krusidullprydnader tycker jag om, det påminner mig om vackra Frankrike! Och den gröna vägghyllan är ett loppisfynd, från Luxemburg. 
Här är mitt sköna soffhörn! Massor av kuddar måste man ha så man kan böka runt när man lägger sig ner :) Den bruna kudden med texten "Happiness" är också köpt på Frankrike-semestern, men då vi var på genomresa i Tyskland. Det är väldigt roligt med semesterminnen tycker jag *ler*
 
Näpp nu ska jag invänta min Älskling som närsomhelst kommer hem från jobbet. Då ska vi se till att få lite mat i magen. Man kan ju inte leva på bara gofika inte...hihi!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ninni

Vilket kanon köp,blev super bra.
Stor kram
Ninni

Postat av: anna

Fina lamporna blev! Soffhörnan ser också väldigt inbjudande ut, mysigt
kram

2012-10-28 @ 22:41:26
URL: http://homemadebyanna.blogg.se
Postat av: Nettan

Ja drömmar är härliga....ibland blir dom uppfyllda och ibland inte men halva nöjet kan vara att just bara få drömma.........
Vad fint o mysigt du har fixat hemma och vilka fina saker du hittat på er resa!
Ha en fin vecka!
Kram/Nettan

2012-10-29 @ 09:08:58
Postat av: ninni

Det någon typ av foder i dom,men med en socka i slaskiga vinter dagar är det nog kanon bra,det är en kraftig sula,och så snygga sköna.
Kramen
Ninni

2012-10-31 @ 15:08:39
URL: http://xn--hagagrden-92a.blogspot.com
Postat av: Anonym

Guuud vilka fina gardiner!!! Var har du hittat dem?? //Catharina

2012-11-03 @ 19:23:41
Postat av: ninni

Skulle vara roligt att ses någon dag,vilken dag passar dig?
Kramen
Ninni

2012-11-05 @ 08:13:05
URL: http://xn--hagagrden-92a.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback