Mysrummet

Vårat vardagsrum är rummet vi spenderar mest tid i när vi är hemma. Inte så konstigt kanske, vi har ju trots allt en härlig hörnsoffa på 3,20 meter x 3.20 meter! Vi inte bara sitter här och njuter utan ligger  i varsin soffände rätt många gånger också :) Tror nog inte vi är ensamma om att kura ner oss i soffan och slappa framför tv:n eller med en tidning eller liknande, har jag rätt eller har jag rätt ;)
Här kan ni se soffhörnan i sin helhet! Förutom mig och Älsklingen rymmer den också väldigt många gäster som verkar sitta och trivas rätt bra här när de är på visit :)
 
Mysiga soffhörnet! Den här gången med en ny vit rosenkudde som jag fyndat för halva prsiet!! Nu finns som ni ser både en brun och en vit roskudde i min soffa och gör det hela lite mer fluffigt romantiskt och sött :)
 
Den vackra pläden är även den ett nytt köp, tycker såå mycket om den! Vacker ljusbrun botten med vitt snirkligt mönster och en vackert bred spets runtom hela pläden! Så vacker och mjuk i färgen! Den har jag köpt av min goda vän Ninni som har gårdsbutiken Hagagården och hade ett väldigt bra pris på plädar just då jag köpte den!
 
På hyllan ovan soffan har jag hängt upp några vackra kort på en hängare med nypor på.
 
Och på bordet finns en ny beige duk med små hjärtan på och en vit spets runtom. Min första pärlhyacint väntar på att få blomma i den vackra stenkrukan. Några fattigmanssilverljustakar livar alltid upp på bordet!
 
För övrigt har jag haft en jättehärlig ledig helg med massa trevligheter! Förutom att Älsklingen har varit sjuk härhemma och legat och vilat upp sig mestadels av helgen...
 
I lördags hade jag en mysig heldag med mamsen! Vi var till Falun och gick på flertalet loppisar och fyndade! Vi gick även på stan och kikade i butiker, fikade och lunchade. Hade en riktigt härlig dag tillsammans! Och vi kom inte tillbaka hem förrens 16:00, tiden går fort när man har roligt...hihi! Kvällen spenderade jag med Älsklingen, liggandes i varsin ände av soffan, tittandes på film :)
 
Och igår söndag fyllde lillasyster hela 30 år stor så det vankades födelsedagskalas! Vi åkte dit till strax efter 10:00 på morgonen och först blev det paketöppning och sen bjöd hon på fantastiskt god tårta och fikabröd som hon bakat själv, yummie!! Tack så mycket gumman!!
 
Kl 13:00 igår söndag var det omvisning på huset vi var och kikade på för ett tag sen men nu i dagsljus och mindre snö så bekräftades det vi trodde första gången. För mycket rust och för dåligt skött hus så det bli inget köp av just det huset. Vi som tyckte så mycket om läget och husets insida. Men som sagt, det är ett på tok för stort och kostsamt projket så vi får nog inse att vi måste leta vidare. Nåja, vi är återigen ett steg närmare vårat drömhus *ler*
 
Näe nu ska jag göra mig iordning för jobbet som hägrar om ett tag. Idag kör jag ett kvällspass. Det är rätt skönt att få sovmorgon även på måndagen efter en ledig helg och få sitta i morgonrocken i soffan en stund och bara mysa in måndagen :) Den där måndagsångesten dyker inte upp lika lätt då på nåt vis...hihi!
 
En bra måndag och start på veckan önskar jag er alla!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofi MATSAFARi

Vilket fint vardagsrum:) Megasoffan! Härligt:) Och synd att huset inte var som ni önskat, men det kommer säkert flera framöver som kanske känns mer rätt:)

Postat av: ninni

Det är jätte mysigt i ers vardagsrum och pläden blev jätte fin där i din soffa.
Kramar i massor
Ninni

2013-02-10 @ 08:38:47
Postat av: Marie

Så fint vardagsrum ni har och vilken härligt stor soffa!

Trevlig kväll!
Kram Marie

2013-02-12 @ 18:23:17
URL: http://vitaranunkler.blogspot.se
Postat av: Paula

Såå fint vardagsrum ni har!!
Vi är i samma läge som ni med hus. Åhh denna gången var det så nära en flytt men fasad o tak byte gjorde tyvärr att vi får drömma vidare.
KRAM
Paula

2013-02-14 @ 07:08:04
URL: http://www.vackravitating.blogspot.se
Postat av: Lizas Lantliv

Superfint i ert vardagsrum!
Gillar allt men är speciellt avis på kistan o din fina golvlampa i hörnet! =)

Ha en mysig kväll!

Kram Liza

2013-02-14 @ 18:41:36
URL: http://lizaslantliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback