Clean Cotton

Idag har jag gjort ett superköp!!!

Var in till Madame Nyberg idag och kunde inte motså Yankee Candles doft "Clean Cotton", den doftar verkligen ljuvligt!! Som friska, nytvättade lakan, helt underbart!! Jag kommer absolut köpa fler ljus samt luftfräschare av detta slag och jag rekomenderar verkligen Yankee Candles CleanCotton!

För min del den här gången blev det en liten doft att ha i bilen. Jag faktiskt längtar tills imorgon då jag får sätta mig i bilen på väg till jobbet, så underbar är doften, så fräsch!


Köpte även med mig ett ljus hem som ska brinna många timmar! Har än så länge bara ställt det i hallen utan att ha öppnat det och hallen doftar redan ljuvligt!


Nu vill jag bara säga till alla er andra därute att genast gå och köpa er ett exemplar av Yankee Candles "Clean Cotton" om ni inte redan har gjort det *ler*


Rosor

Rosbuketten som jag fick av Hjalle när jag fyllde år har gjort sitt. Men de torkade rosorna har jag tagit vara på och se så vackert svart/röda de är när de torkat!


Idag kom Hjalles syster förbi och grattade mig med en perfekt present! Jag fick nämligen ytterligare ett presentkort hos Madame Nyberg...hihi! Så nu har jag lite slantar att sätta sprätt på hos Anna-Lena :)

Såhär tjusigt får man sina presentkort inslagna, i vackert och omsorgsfullt dekorerade små tändsticksaskar! Det är väldigt uppskattat!


Nu ska här lagas lite mat, det är väl på tiden att luncha nu *fniss*

Ha en underbar lördagkväll!!!



Fler skyltar!

Jag har gjort lite fler skyltar, denna gången i mindre variant.

Liten träskylt 10 x 5 cm med jutesnöre!





Skylttillverkning!

1. Otroligt vacker träskylt med härlig patina och "ruff" yta!

 Textad på franska:

"Le Jardin" - the garden

 Längd: 50 cm

Bredd: 12 cm

Upphängning på baksidan.

 

2. Otroligt vacker träskylt med härlig patina och "ruff" yta!

 Textad på franska:

"Mon Beau Jardin"  = My lovely garden

 Längd: 50 cm

Bredd: 12 cm

Upphängning på baksidan.

 

3. Otroligt vacker träskylt med härlig patina och "ruff" yta!

 Textad:

  Home SWEET Home"

Längd: 50 cm

Bredd: 12 cm

Upphängning på baksidan.


Jag gör även skyltar med valfri text/teckensnitt på beställning!

 

Vid intresse samt för mer information, skriv en kommentar eller mejla mig på:

[email protected]


 


Nytt hos LevindaDesign!!

Nu kan jag för den som önskar även stansa in små hjärtan samt stjärnor på mina smycken!!!!


Jag har även ostansade budskapsringar som jag kan stansa in din personliga text på!!!


För Honom har jag denna manliga modell av dogtag!


Välkommen till
LevindaDesign för att ta dig en närmare kik på mina smycken!



Födelsedag!

Igår var det så början av mitt 28:e levnadsår, jag tackar för det!

Jobbade på som vanligt och sa att jag skulle ta ut lite komp på eftermiddagen och då luskade folk ut en efter en att det var min födelsedag...hihi! Fick många söta grattis-hälsningar och det glädjer ju faktiskt *ler*

Åkte sen hem och inväntade familjen. Mamma, pappa, Jenny och Anders var dem som kom igår och vi åt smörgåstårta och läsk, kaffe och godsaker, mumsigt!!! När man fyller år får man banne mig turligt nog vräka i sig hur mkt som helst utan att nån är där och petar och säger "nu räcker det"...hihi!

Fick en jättesöt stenfigur i form av en älva av mamma och pappa, som sägs ska bringa tur. Så himla söt, älskar den!


Tidigare har jag ju fått min vita lammpläd samt vita Saccosäck i förskott, bortskämd liten skit låter det som *fniss*. I så fall bara till jul och födelsedag...hihi!


Här på köksbordet står min enormt vackra rosbukett som jag fick av min älskling *ler*. Sååå himla maffig! Köket har jag för den delen piffat om och gjort lite mer vårigt. Känns ljust, fräscht och som sagt var vårigt. Lampan hängde tidigare i vardagsrummet, men nu har jag köpt en ny ljuskrona dit så köket fick ta över denna fina krona, passade bra tycker jag.


Av Hjalle fick jag även en iPhone - kan ni fatta!!!! Jag är överlycklig, min mobil hade några år på nacken och när Hjalle skaffade sig sin iPhone blev jag lite smått avis och har använt den flitigt...hihi! Så igår fick jag min alldeles egna, stort TACK älskling!


Och han kom med frukost på sängen innan det var dags för mig att åka till jobbet. Han är så omtänksam och underbar min älskade, så himla kär i den grabben att det tåras i ögonen på mig av lycka *ler*

Systeryster kom med ett presentkort på favvobutiken Madame Nyberg, TACK!!! Det är sååå bra med presentkort! Att få shoppa gratis, det är skoj!

I måndags var jag hem till Anki och grattade på födelsedagen (i efterskott) och hon grattade mig. Vi fikade och jag busade med Ebba, hon är allt en rolig och ursöt liten skit den där jäntan *ler*. Mamman och pappan har lyckats bra :)

Så till alla som GRATTAT mig på ett eller annat vis även här på bloggen vill jag skänka ett stort TACK!!!

Jag har haft en underbar födelsedag och till helgen väntas lite mer besök och presenter och fikafrossa *ler*



Ses snart!

Nu åker vi till Åkerblads och njuter av lite lyx!!! *ler*

Ska försöka att blogga ikapp lite sen när jag kommer hem, har inte hunnit med bloggen så himla mkt nu på sistone då det mest har varit jobbet samt smyckestillverkningen som hägrat, men det är ju såklart kul det med :)

Och för den delen kan jag viska lite lätt till er att jag har fått hem en nyhet som säkert kommer bli uppskattad inom smyckestillverkningen, men den berättar jag om när jag kommer hem ;)

Ha nu en riktigt trevlig helg och vi ses sen!!!!



Tankar Om Åren Som Kommer & Går

I dagarna som gått, närmare bestämt den 3:e februari fyllde kära systeryster år!! Hjalle och jag åkte hem till henne och grattulerade på eftermiddagskvisten och fick gott fika och hade trevligt! GRATTIS till ännu ett år!

Och snart är det min tur, närmare bestämt den 17:e februari *blinkblink*.
Tänk, vart tar åren vägen?! Blir lika förvånad varje år.. Och nu har jag verkligen lite småångest för åldern för varje år funderar jag febrilt på hur många år jag egentligen fyller.. Är det 26, 27, eller 28?? Har ju ingen koll på åldern längre. Trodde aldrig det skulle bli så att jag glömde bort min egen ålder när jag hörde mamma berätta att "vänta du bara tills du blir äldre, då får du fundera på hur många år du egentligen är, du får räkna från det år du är född för att få fram det rätta årtalet som du levat" *ler*

Helknasigt!! Det är väl så att jag har blivit "äldre" nudå och den milda seniliteten börjar visa sig i små drag *fniss*

Nåja, jag tror iaf att jag ska fylla 28 år och varje år tycker jag att det låter så mkt att fylla på med år efter den dagen man fyllt 20. Jag ska liksom bli mer och mer vuxen och med det ska väl fler och fler vuxenpoäng plockas men jag vet inte om det hittills har varit så stora poäng plockade för min del. Inga barn än så länge iaf och inget hus eller vovve. Blir jag verkligen 28 när mina vuxenpoäng närmare ligger runt 20 *ler*

Kan ju iaf komma med att vi letar hus sen ca 1 år tillbaka, men det har liksom inte "klickat" än och då är det inte så mkt att göra åt just den poängen även om jag mer än gärna vill åt den just nu!

Barnen verkar det som att vi väntar med, tror att det blir hus först och sen kanske barnen också trillar in :) Om man nånsin blir vuxen nog att våga ta det steget men det hoppas jag på.

Jaa...vad mer? Är nöjd med tillvaron och hoppas på att få hålla på lite mer med mitt skapande i olika former, det mår jag såå bra av och det gör mig glad!

Nåja, här kom lite sena kvällstankar om just mina år som kommer & går...

Men innan jag ska fira att jag påbörjar ännu ett år så ska jag och Hjalle ta in på hotell i Tällberg och bo flott och ha det gott och mysa i massor! Vi ska närmare bestämt bo i en svit med bubbelpool och öppen spis på det vackra
Hotellet Åkerblads!

Ibland måste man få lyxa till det i tillvaron också *ler*


Hängare

Jag har idag även skapat mig en alldeles egendesignad hängare - unik i sitt slag! Blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt, nu återstår bara vart den ska ta plats *ler*






Home SWEET Home

Jag har fått hem ruffa brädor som det är härlig patina på och de blir underbara med text på!

Här har jag gjort en till mig själv;
"Home SWEET Home"





Kan beställas!
Längd: 50 cm
Bredd: 12 cm

Pris: 249:-

Vid intresse mejla mig på:
[email protected]