Mysbricka

På min silverbricka på vardagsrumsbordet har jag ställt vitmålade mässingsljusstakar samt ljuslyktor, så fint när man samlar olika ljuskällor tillsammans på det här viset tycker jag. Det ger ett vackert sken.

Nu är mystiderna här! Tända ljus mest överallt, redan från 16:30 då det blir kolsvart nu för tiden. Jobbigt med mörkret men världsmysigt ändå...hihi!


Då var det Alla Helgona helgen och jag har väntat hela kvällen på en skräckis men den lyste med sin frånvaro på alla kanaler, då blev jag putt och nu har jag gett upp... Jag hoppas på att de visar lite sånt imorgon istället för ska det inte va så på Halloween!!!? Va, va, va, va????

Igår var jag vovve-vakt åt söta Nippe, mamma var bortrest och pappa jobbade kväll så då ryckte jag in efter jobbet. Vi busade och sen när vi blev lite trötta kurade vi ihop oss i soffan och varvade ner, ååhh va mysigt att ha en vovve att klappa och gosa med!

Jag blev världslycklig i veckan när jag vunnit en auktion på Tradera som jag hållt ögonen på länge! Nämligen den här vackra rosquilten!Jag absolut älskar den men den har inte fått nån given plats ännu. (Bilden är själva auktionsbilden)
Antingen hamnar den i soffan eller på sängen eller i kökssoffan, vi får se :)

Men den är min, bara min *ler*

Näe, ett kort inlägg här bara för nu jädrar saknar jag bloggandet! Har inte tid med det som jag vill om dagarna för antingen är jag på vift till sena kvällen eller så pysslar jag med massa annat. Men nu ska jag förska mig på att ta mig tid att blogga lite oftare för det är så mkt jag vill skriva och visa!

Tills vi ses nästa gång vill jag önska er alla en riktigt mysig Alla Helgona-helg!!

Förresten är jag med och tävlar hos Gårdsromantik Havsviken om denna vackra kandelaber!!!

Rosor & kaffe!

Hej allesammans!

Nu var det ett sånt där jätteglapp sen sist igen. Har haft fullt upp med massa annat, både i tanke och skapandeväg.

Jag har umgåtts med vänner och familj en hel del och fyllt på mitt glada sinne *ler*

I helgen har jag hunnit träffa och umgåtts med en vän samt hennes lille kille på snart 2 år, det var längesen vi sågs sist så vi lovade varandra att bättra på oss på den fronten...hihi!

Sen har jag även hunnit med ett besök hos kusin min, jag och Hjalle var hos honom igår och hade filmkväll, görtrevligt! Vi såg Star Trek :)

Utöver det har jag även spenderat värdefull tid tillsammans med Hjalle, hans föräldrar också mina föräldrar. Hjalle har förresten gått och blivit morbror till en görsöt liten grabb som vi än så länge bara har sett på bild. Vi får göra ett besök till Sthlm framöver och möta krabaten i verkligheten.

Mamma och jag har gjutit en jättefin adventsljusstake i betong i helgen, måste ta kort och visa den nån dag.

Nu på morgonkvisten har det blivit en kudde med rosmotiv på beigefärgat kuddfodral. Blev väldigt nöjd och har beslutsångest om jag ska behålla den själv eller om jag ska lägga ut den på
Tradera...?

Sen har jag besökt Madame Nyberg i lördags och där blev det ett superfint köp, men det visar jag i nästkommande inlägg så håll ögonen öppna *ler*


Igår köpte jag en riktigt läcker vaxduk med "kaffe"-texter på! Får se hur länge den får stanna på köksbordet, men för tillfället ser det ut enligt nedan:

Idag är det sådär grått ute och riktigt mysigt ute. Jag ska göra lite smycken, skulle behöva sy lite mer, åka till Biståndsgruppen med lite gamla grejer som jag ska skänka och sen vill jag köpa färg och massa annat. Få se hur mkt grejer jag hinner bocka av på "att-göra-listan" idag *fniss*


Ha en riktigt mysig dag!