V. 5

Måndag 29 jan: 14:30-21:00
Tisdag 30 jan:  7:00-16:00
Onsdag 31 jan: 7:00-16:00
Torsdag 1 feb: Ledig
Fredag 2 feb: 14:30-21:00
Lördag 3 feb: 14:30-21:00 (Jenny fyller 24)
Söndag 4 feb: 7:00-16:00

End of the week

Lördag och söndag. Igår lördag var det dags för Nikolinas dop. Det gick bra och vi fikade lite därefter. Dopet var klockan 15:00 och jag åkte till mamma till ca 14:00. Innan det hände inte mkt hemma, var sååå trött och helt spak i kroppen. Hade inte gnutta ork till nånting. Under natten mådde jag illa och hade lite svårt att äta på morgonen. Men med dagen så försvann det allt mer och jag kände mig bättre. Dopet höll på i ca 1½ timme och efter det åkte vi hem till mamma. Jag åkte och hämtade Hjalle hos en kompis i Gävle vid 18-tiden. Vi åkte direkt hem och Hjalle lagade mat, chickennuggets med mos. Gott!

Sen blev det teven och sängen om vartannat för oss till ca 22-tiden då vi var så trötta att vi nattade oss.

Idag är det söndag och vi har precis ätit frukost. Hjalle ska in till kontoret och göra lite bokföring och jag tänkte att jag skulle åka på lite loppis och till Owes. Klockan 16:00 är det pianokonsert på Konserthuset som gäller. Med Hjalles mamma och pappa. Ska bli roligt att få se insidan av konserthuset och rätt intressant att lyssna på en duktig pianist. Kvällen är inte planerad på nåt vis.

Fint väder är det idag och solen skiner. Funderar på om jag ska ta mig en promenad med lite musik i lurarna medan Hjalle sitter en stund på kontoret.

Nu ska jag sätta fart på dagen!

Dag Fem

Fredag. Min klocka ringde 05:35 och jag klev upp. Sminkade mig och ca 05:50 väckte ja Johanna. Vi gjorde oss klara för jobbet och åkte iväg och kom till jobbet till 07:00.

Vi gick och smålog åt varandra mest hela morgonen för vi visste ju vilket hyss eller practical joke vi skulle spela idag *ler*. Johanna hade köksdagen vilket innebar att hon skulle vara i köket hela dagen, tillsammans med praktikanten för han skulle visst gå med henne idag. Typiskt. Gjorde att vi fick det lite svårare att uföra vårat hyss. Men vi smet upp till datorn vid 09:30 och försökte på bästa sätt henlighålla vad vi gjorde för personalen som kom och gick där hela tiden. Bl.a Göran och Praktikanten. Men tillsist lyckades vi skriva ut bilden och smusslade ner den i Görans papper där vi var säkra på att han skulle hitta den sen. Nu var det klappat och klart och vi gick ner till köket igen och serverade kaffe till de boende och hade ett glatt leende på våra läppar =).

Vi umgicks med Praktikanten som för övrigt hade ett x antal skämt i bagaget som han kläckte ur sig emellanåt. Göran kom och gick sen upp till kontoret och jag skulle också upp dit för att hämta ciggaretter till en av de boende. Då ser jag Göran titta på någonting och det går upp för mig att han har hittat bilderna på han och Praktikanten. Han undrade vem som gjort det och sa att "Jag ser ju att det är Per (praktikanten) som har gjort det åsså smågarvade han lite och lade det i pappersinsamlingen. Han frågade om jag hade hjälpt honom men jag sa nej och gick fram till det och låtsades läsa vad som stod på bilderna för första gången och sen garvade jag lite åt det jag med.

Gick ner till Johanna och praktikanten och sen smög hon och jag upp till Görans kontor där jag tyst som en mus tog upp papperet ur kartongen medan Göran satt vid datorn. Han märkte som tur var ingenting. Johanna och jag tog ner bilden till Per och frågade fall han hade gjort det där för Göran sa att han hade det. Nej, han hade minsann inte gjort det och tittade på det och skrattade. Johanan och jag satt också som 2 frågetecken och ingen av dem misstänkte ens oss. Vi är såå jäääla bra!! Göran påpekade för Per va rolig han var då som hade gjort den där bilden och han sa att det inte va han! Sen började jag småreta Göran för "baddräkten "han hade på sig och Per och Göran började gnabbas om vem som var snyggast och så började de bli lite småirriterade på varandra och retades. Göran sa iaf att han tyckte det var bögigt att spänna sig i stringisar som Per gjorde. Jag tyckte det var så jääla skoj att skämtet hade lyckats och ingen misstanke till mig och Johanna än så länge =). Dagen flöt på och sen kom Per till Johanna och mig och sa att han visste vem det var, det var Patrik (en annan ur personalen) som hade gjort det. Jasså var det han, sa Johanna och jag förvånat och spelade med! Tillslut var det "uppklarat" och Johanna och jag fick aldrig nån utskällning för vårat practical joke...haha!




Igår slutade både hon och jag 14:00 och vi hade verkligen en skitkul dag! Jag åkte hem till mamma och där var Jenny. Vi åkte in til Gävle och Tingeling-butiken som det tydligen skulle vara 50% i men det var visst bara några klädesplagg som det var halva priset på. Dåligt annonserat! Jag köpte iaf presenter till Agneta som fyllde år igår fredag. Köpte en bricka, en duk och ett bok-märke som man har i böckerna när man läser. Sen kikade vi in på en annan affär också där jag hittade en jättesöt pall i grönmelerad färg som jag köpte. Den skulle jag ha blommor på i vardagsrummet tänkte jag. Mamma och vi mötte Hjalle i Olas bil i Gävle. Hjalle hade ringt mig vid 14-tiden och sagt att de var på väg hem. Och vi mötte de i Gävle så när mamma släppte av mig hemma stod Hjalle där och väntade. Vi pussades lite gick in. Hjalle var rätt trött så vi kröp ner i sängen och myste lite och tog igen 5 dagars love-making *ler*. Underbart att ha honom hemma igen men jag måste säga att jag också tyckte om att vara själv och rå om mig själv under de här 5 dagarna, jag tyckte det var mysigt på nåt vis. Umgås med mig själv och känna att jag var "bara jag". Vi kramades och goade med varandra och bestämde oss för att åka hem och gratta Agneta vilket vi gjorde. Åt lite gott och stannade en stund men åkte hem igen till ca 20-tiden. Hjalle och ja la oss i soffan och börjde kika på en film men jag somnade rätt snabbt. Blev väckt av Hjalle och han tyckte att vi skulle gå och lägga oss vilket vi gjorde. Jag slängde en blick på klockan och såg att den inte var mer än 21:15 men det var oerhört skönt att gå och lägga sig då.

Dag fem avklarad och Hjalle åter hemma *ler*

Dag Fyra

Torsdag. Johanna och jag jobbade ihop. Jobbar nästan jämt ihop vilket är skitbra och toppen! Torsdagen flöt förbi rätt bra och Johanna skulle ju följa mig hem och sova över. Vi stannade till hos henne först där hon hämtade lite grejer. Sen åkte vi till köpis och in till Willy´s där vi införskaffade oss alla möjliga tacostillbehör. Sen bara måste vi stanna till vid COOP för att köpa lite gotta till kvällen också =).

Sen åkte vi och hyrde film (The house of voices) och sen åkte vi till mig och började laga tacos. Det var snabbt avklarat och vi avnjöt maten framför teven i varsin soffa. Mätta och belåtna blev vi och vi kollade igenom våra mobil-videosar vi har på alla glada boenden på vårat jobb. Snacka om att man garvar så man spricker när man tittar på dem..haha!!

Vi slappade lite sen blev det också lite datorkikande. På jobbet har vi en praktikant som är kompis till chefen Göran. Den här praktikanten är bodybuilder och gillar att smörja in sig i brunkräm och få känna sig sexig i ett par stringisar. Johanna och jag kom på den geniala ideén att vi skulle försöka leta upp några roliga bilder på Göran (som också är en sån där "världens starkaste man-tävlande) och Praktikanten på internet, för båda har vunnit diverse titlar. Vi snokande på som värsta detektiverna och hittade 2 skitbra bilder, en på dem vardera. Vi garvade och garvade och ideén växte. Vi gjorde ett schysst litet skämt-kollage med Göran och Praktikanten och bestämde oss för att skriva ut det på jobbet nästa dag och låta Göran hitta det. Hahah, fy fasen va vi garvade och kände oss fiffiga som kom på den briljanta idén.

Tillsist hade vi suttit och pysslat med kollaget och lyssnat på musik tills klockan blev  21:30 och då bestämde vi oss för att krypa ner i soffan och kika på filmen som skulle vara nån slags spökfilm. Den var väl spännande men inte alls lika spännande och bra som vi hade förväntat oss, men så är det ju sällan med filmer. Men den var helt okej och vi höll oss vakna och mumsade godis.

Klockan tickade på till ca 23:30 och då var det dags att krypa i säng och försöka sova eftersom vi skulle upp tidigt och jobba på fredagen. Men innan vi somnde så bara måste vi få oss ett härligt garv så man gråter, så vi kikade igenom videosarna en gång till...hehe!

Sen skvallrades det lite jobb och tjejkvällen var riktigt lyckad, tack för det Johanna!!!

Dag Fyra är avklarad.


Dag Tre

Onsdag.  Sov ut idag. Till ca 10:00. Gäspade lite och låg en stund i sängen och sträckte på mig. Klev upp och tänkte att några negerbollar inte skulle sitta helt fel! Knäppte på teven och mumsade 3 st negerbollar. Klockan tickade på och jag kikade teve och 12:00 gjorde jag mig klar för att åka till Johanna. Hämtade upp henne och vi åkte till Malaysian Butterfly och käkade en dagens. Jag åt biff med bambuskott och ris. Helt klart gott. Träffade på arbetskollegor som lunchade där också. När vi ätit klart gick vi en sväng på stan innan det vat dags att åka till jobbet och personalmötet som började 14:30. Fick vi en halvtimmes komp idag eftersom mötet börjar 30 minuter före vi egentligen börjar. Idag bestod mötet av att en diabetssköterska kom och pratade med oss om diabets. Rätt intressant. Klockan blev rätt snabbt 16:00 och mötet avslutades och alla åkte hem förutom jag, Johanna och Gunnel som skulle jobba kvällen. Det första vi fick ta itu med var maten som skulle till att serveras 17:00. Potatisbullar med lingonsylt var det. Smakade lite på det jag med.

Kvällen har bestått av en hel del sång och dans inne hos en av de killar som bor där. Han hade fått en stereo där han poppade Nordman för fullt och man skulle lätt kunna tror att det var värsta ösiga partajet han hade! Såå jäkla skoj och så himla glad och energisk var han! Vi hade skitkul tillsammans!

Hjalle ringde mig på mobilen vid 17:30 via IP-telefoni. Vi pratade ett tag och han berättade lite om mässan och om allt annat. Får se om jag provar ringa han ikväll, det skulle inte kosta mer än vanlig lokaltaxa inom Sverige med den där IP-telefonin.

Tiden rann snabbt iväg ikväll och snart blev den strax före 21:00 och vi åkte hemåt. Skjutsade hem Johanna och här sitter jag nu. Ska mumsa mina negerbollar som är kvar innan jag ska sussa. Blir nog en dusch också. Än är klockan inte så fasligt mycket så jag hinner vara uppe en stund till =)

Img följer Johanna med mig hem efter jobbet. Vi ska ta en tur på Köpis och sen handla med oss lite mat att laga till här hemma hos mig. Sen har vi tänkt att vi ska kika på nån film å ha det skoj! En tjejkväll med andra ord, det var länge sen nu! Sen sover Johanna över här åsså åker vi och jobbar på fredag morgon. Ska bli himla skoj. Babbla massa tjejsnack utan nån kille som finns i närheten och kan råka höra...hehe!

Sen är det fredag och jag slutar 14:00, najs! Tar ut friskvård 1 timme plus 30 minuter komptid som jag fick idag på personalmötet. Härliga fredag! Och på eftermiddagen kommer Hjalle hem. Tänka sig, redan så snart?! Härligt ialla fall *ler*

Näe, nu ska jag nog gå och rota fram de där sista negerbollarna ur kylsåpet!

Dag Två

Tisdag. Igår gick jag till sängs och somnade skönt. Hade lämnat datorn på ifall Hjalle skulle msn:a mig senare. Det gjorde han. Plingade till på datorn gjorde det och jag flög upp. Vi pratades vid en stund innan vi sen sa godnatt till varandra och jag gick till sängs och somnade om igen. Fiffigt det där med msn =). Kan jag prata med älsklingen min fast han inte är här. Slipper massa dyra telefonkostander också.

Imorse ringde väckarklockan runt 05:40. Steg up och åt frukost och gjorde mig klar för jobbet. Åkte till jobbet till 07:00 och dagen satte fart. Idag var det min "köksdag" vilket innebär att jag är i köket och fixar med allt som ska göras där under dagen med frukost, fika, lunch, disk, mediciner och allt sånt och att finnas till där nere hela tiden. Eftersom det är rätt mkt att göra så rullade min dag på väldigt fort utan att jag egentligen hann tänka så mycket på vad jag skulle hitta på härnäst. Det var hela tiden nåt att göra.

Klockan tickade iväg till 13:00 och jag och den killen jag är kontaktman till hade bestämt att vi skulle åka på loppis idag vilket vi gjorde strax efter ett. Vi åkte till Möbelberget, Ånyo, Frälsis och en till loppis på stan samt att vi slank in på några affärer på stan. Vi kom tillbaka till jobbet igen till 15:30. Ett skönt brejk och ett bra avslut på denna dag. Jag slängde lite sopor och sen var det dags att säga hejdå och åka hem.

Jag passade på att stanna till en sväng hos mamma och pappa och de låg i soffan och kollade på teve och såg ut att ha det väldigt mysigt. Jag slog mig ner en stund och kikade på en komediserie med dem. Mamma hade fått ett recept på havrekakor med chokladöverdrag på jobbet som hon blev sugen att testa på. Hon blandade ihop ingredienserna och kakorna var gjorda i ett nafs. Jag fick den briljanta idén att jag skulle hem och göra negerbollar idag, älskar det!

Jag åkte hem vid ca 17-tiden. Hämtade en väktartröja och åkte till köpis och lämnade tröjan till min väktarkollega. Jag hade glömt den tröjan här hemma igår när jag åkte och lämnade de andra kläderna. Men nu är allt tillbaka lämnat och väkteriet är så gott som avslutat.

Jag stannde till på Tempo här hos oss och köpte lite negerbollsingredienser och åkte sen hem. Innan jag fick hugga in på det goda var det först dags att se till att jag fick rejäl mat i magen. Gjorde korvstroganoff och ris idag. Medan riset och stroganoffen puttrade på i sakta mak pratade jag med Hjalle på Msn. Han hade varit på den där Mässan idag och pratat med det engelska biljardföretaget som välkomnade honom att medverka där nere. Det verkade som att de ville samarbeta med Hjalle och han hade tyckt det varit en lyckad dag. Jag är verkligen stolt över honom som är så duktig och att han vågar åka ner och träffa folk som kan bli framtida samarbetspartners på det där viset. Duktig och framåt är vad han är min älskling. Kan inte undgå att skryta över honom lite *ler*. Startat ett alldeles eget företag från scratch och lyckats med att bygga upp det till ett större företag som hela tiden utvecklas och går framåt och blir bättre och bättre. (Lagsidan.se, Spelbord.se).

Vi pratades vid rätt länge och han trivdes. De hade försökt få tag på biljetter till nån fotbollsmatch men inte lyckats få några så de skulle gå ner på nån pub och ta en bit mat och kika på fotbollen där istället. Då får de ju ta del av  den omtalade pubkulturen i alla fall *ler*. Imorgon skulle de ner på Mässan igen och prata med de medverkande de ansåg var mest intressanta. På torsdag skulle de åka och besöka en annan samarbetspartner till Hjalles företag. Jag tror det var några leverantörer till Hjalle.

Hjalle nämde att han tyckte det skulle varit ännu roligare att vara i London om jag var med. Sötis min. Det är i sånna här påtagliga situationer som jag blir så ledsen och förbannad över mitt förbaskade handikapp; flygfobin eller flygrädslan eller vad det ska kallas. Tillräckligt rädd för att flyga är jag dock för att inte göra det. Även om jag som de flesta andra också vill besöka andra länder. Får kanske ta en titt på andra piller som ger lugnande verkan. Kanske jag sakta men säkert vågar tänka och fundera på en eventuell framtida flygresa. Bara tanken på att flyga gör mig otroligt nervös! Men tänk vilka upplevelser jag missar...

Men kanske, kanske... Sugen blir jag ju. Och när Hjalle säger att det finns så mycket antik- och loppisaffärer i London så lockar han mig än mer..haha!

Vi pratades vid ett tag och sen var det dags för mig att äta maten innan den skulle till och kallna. Hjalle och Jonas drog ner på nån pub. Efter maten gjorde jag som planerat mina skitgoda negerbollar. Har smaskat i mig 3 stycken än så länge och hinner nog få ner några till. Hade inte tänkt att gå och sova än på ett tag då jag har lång sovmorgon imorgon och inte börjar förrens 14:30. Ska nog hem till Johanna en sväng före och umgås lite. Nämligen hon och jag som ska jobba kvällen ihop sen.

Näpp, nu ska jag slänga mig ner i soffan och mysa lite igen framför nån bra film.

Tjolahoppsan hejsan!

Dag Ett

Här sitter jag. Ensam i vår lägenhet. Hjalle åkte iväg 04:00 imorse. Mot London! Själv fick jag somna om i ca 1½ timme innan det var dags även för mig att sätta fart på dagen.

Åkte till jobbet och dagen där rullade på med många skratt, som vanligt! Jag höll mig sysselsatt på jobbet mest hela dagen så den gick snabbt. Hjalle ringde mig vid ca 12:30 och berättade att flygresan till London gått bra och att de nu stod och väntade på bussen som skulle ta dem till hotellet. Skönt att höra att allt gått bra. Sånt vill jag ju veta. Annars blir jag orolig.

Klockan närmade sig 16-slaget och jag åkte hemåt. Mot Valbo! Väldigt vad halkigt det är ute nu. Och mycket snö!! Äntligen!

Jag kom hem vid ca 16:30-tiden och åkte rätt med detsamma mot Köpis för jag skulle träffa min väktarkollega för att lämna över lite väktarkläder som jag haft och som jag nu tänkte lämna tillbaka till företaget. Vi träffades och pratades vid ett tag innan jag gick vidare. Kollade in rean och hittade en jättesnygg vinterjacka som det var 70% rabatt på. Den köpte jag för mina presentkortspengar som jag fick på köpis av mamma och pappa. Jag köpte även lite mascara och ögonskugga. Slank in på Willy´s och köpte kalops på burk och lite annat.

Jag var kvar på Köpis till ca 19:30 då jag inte orkade mer för jag var så väldans hungrig. Magen lät väldigt! Jag åkte hem och började skala potatis med detsamma och värmde på kalopsen. Rev morötter och kålrot och några gurkskivor. Sen satte jag mig i vardagsrummet och avnjöt min mat, alldeles allena =).

Hjalle hade skrivit till mig på msn när jag satt vid teven. Han och Jonas hade gått på sightseeing runt London och sett både Piccadilly Circus och Buckingham Palace. Han var väldigt trött nu efter allt vandrande och var glad att vara tillbaka på hotellet igen...hihi! Tyvärr var han inte kvar när jag såg meddelandet så jag har inte hunnit prata mer med honom än. Han kanske sussar allaredan!

Jag har precis tagit mig en dusch och ska nu krypa ner i sängen och försöka somna utan godnattpussen och godnattkramen från Hjalle. Ska ligga i mitten av sängen och tänka på min älskling!

Imorgon är det tisdag. Veckan rullar på.
Och jag med den.

V. 4

Måndag 22 jan: 7:00-16:30
Tisdag 23 jan: 7:00-16:30
Onsdag 24 jan: 14:30-21:00
Torsdag 25 jan: 7:00-16:30
Fredag 26 jan: 7:00- 16:00
Lördag 27 jan: Ledig ( Nikolinas dop)
Söndag 28 jan: Ledig ( pianokonsert på Konserthuset i Gävle)

I drömmarnas land

Jag har haft hemska drömmar 2 dagar i rad. Jag drömde att mamma och Hjalle var emot mig, inte trodde på mig och ville inte ha med mig att göra. De valde att tro på andra människor, men inte mig. Jag kände mig så sviken, ensam och förfärligt ledsen, det var hemskt! I den andra drömmen drömde jag att jag skulle dö och jag hade 2 timmar kvar att leva och skulle ta farväl av min familj. Mamma ville inte inse att jag skulle dö så jag fick skrika rätt ut till henne att "- fattar du inte, om två timmar finns jag inte mer, då är jag död och vi ses aldrig mer!". Fy och ve vilka hemska drömmar. Jag vaknade upp och grät båda nätterna. Jag har rätt ofta sådana drömmar där jag vaknar gråtandes. Ofta handlar de om min familj eller om Hjalle. Att de ställer sig emot mig.... usch!!! Vilken lättnad ändå att vakna i gråten och efter en stund förstå att det hela bara  var en hemsk dröm.

I fredags var det en jätteskön dag på jobbet. Oootroligt lugn och mysig dag och jag jobbade ihop med mina görtrevliga arbetskamrater. Fick höra att han som jag vikarierar för (som förmodligen haft tjänsteledigt) hade sagt upp sig. Det ser ju ljust ut för min del iaf! Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får stanna!

Jag slutade 13:30 i fredags i och med att jag tog friskvård. Parkerade bilen hos Jenny och gick sen ut och promenerade i 1 timme runt Stensätra och Sätra. Jätteskönt men isande kallt! Mina ben var alldeles knallröda och ansiktet lika så. Kom hem till Jenny igen vid ca 14:30 och hon hade precis kommit hem från jobbet. Vi hade bestämt att vi skulle gratta Johanna i fredags för hon fyller år idag söndag. Vi åkte dit till 15:00 och stannade kvar till ca 16:30. Gullade med Nikolina som har växt på sig väldigt på bara 2 månader. Mkt stadigare i kroppen och huvudet redan. Hon skratttade och log, sög på fingrarna och jollrade. Vi satt där och tittade på henne hur länge som helst. Jag börjar känna av modersinstinkterna nu och känner att jag skulle vilja bli mamma jag med snart. Så underbart det är med barn, jag vill också ta del av det nu och ha en alldeles egen liten en, en Hjalle å Anna bebis att älska :)

Men Hjalle och jag känner åtminstone att vi vill ha framtiden tryggad för oss med fast jobb och att Hjalles företag går bra. Vi vill ha en stabil tillvaro och planer för framtiden. Vi vill ha det så bra vi bara kan för att ge ett framtida barn en så bra plats här i världen som vi kan ge den. När vi känner att vi har det så kommer en liten bebis att vara det som gör vår tillvaro hel och komplett  *ler*. Hjalle och Anna kommer det alltid att vara. Nu och för all framtid. Det vet vi... *ler*

Lilla Nikolina:


Igår var det lördag och mamma, Jenny och jag åkte till Falun på loppis. Roligt att komma dit igen och kika på allt som finns. Jag hittade dock inte mer än ett pussel till mig men jag hittade en jättehäftig whiskeygömma till Hjalle som  det visade sig att också Hjalle gillade:




Igår efter loppisen åkte vi till centrum i Falun där vi strosade runt ett tag. Kom hem till Sandviken igen vid ca 14-tiden. Jag följde med mamma hem och där åt vi spaghetti och köttfärsås, såå gott med mammas köttfärsås!

Åkte hem vid ca 16-tiden och Hjalle och jag var hem till hans föräldrar en sväng, han hämtade sitt pass. Imorgon vid 04:00-tiden åker Hjalle och Jonas ner till Sthlm med Ola och vid 09:40 går deras flyg till London. Där stannade de tills fredag morgon då de är på väg hem igen efter en lyckad resa förhoppningsvis.

Igår kväll kollade Hjalle och jag på semifinalen i Snooker. Kollade rätt länge men somnade väl vid runt tolvitden inatt skulle jag tippa på. Hjalle åkte till kontoret vid 7:30 imorse för han skulle göra lite bokföring. Han är kvar där än men kommer hem snart sa han. Jag sov vidare till ca strax före 10:00. Åt frukost framför teven och har skruvat ihop skostället jag köpte på Rusta i fredags med mamma. Det blev jättebra!

Det snöar ute och kallgraderna verkar hålla i sig. Igår var det som mest - 12 grader när jag åkte hem tll mamma tidigt på morgonen. Men idag när jag gick med soporna var det -3 ungefär och skönt ute. Det snöar mjuka flingor och jag funderar på att ta en promenad, det skulle vara mysigt i det här vintervädret tror jag.

Vi ses!

Close your eyes

Trött idag. Trött igår med på jobbet. Kom hem idag vid ca 16:30 och la mig i soffan med detsamma. Bums så sov jag och vilade mina trötta ögon. Det var skönt och behövligt kändes det som... Vaknade när Hjalle kom hem vid ca 17-tiden. Fortsatte att sova vidare och vaknade ca 19:00. Hjalle började med maten och vi åt ett tag därefter. Färskpasta och bacon med sås och gurka. Han är duktig i köket min älskling!

Åt och efter det diskade jag undan och gjorde 2 matlådor. Nån nytta måste ju även jag göra, kan ju inte bara sova bort dagen. Har gjort mig klar för sängen och ska krypa ner om en stund.

Det snöar ute också för den delen.
Kan det vara vintern som är på väg nu?
Lite försenad.
Men.
Vitt och vackert.

Close your eyes.
Good Night.

Väder

Storm och snö är det runtom i Sverige nu. Tak har blåst av hus, lador har ramlat ikull, träd faller över vägarna och det är storm i landet. På nyheterna visade de från Gävle ikväll där det mättes upp till 40m/sekund i vindstyrka. Svårt att stå upprätt sa reportern. Man får se bilder från havet, vilka vågor som strömmar in och förstår båtar och annat. Vädret är sig inte likt.

Idag efter jobbet åkte jag till Jenny och vi var ut och tog en promenad på 1 timme. Var ute mellan 15-16. Jätteskönt var det men det började blåsa och snöa rätt rejält. Jag åkte hem till Hjalle vid 17-tiden. Det snöade så kraftigt att det var svårt att se vägen man åkte på. På motorvägen gick det i ca 60km/h hem till Valbo. Bästa att ta det säkra före det osäkra i de förhållanden som råder.

56089-144

V.3

Måndag 15 jan: Ledig
Tisdag  16 jan: 7:00-16:30
Onsdag  17 jan: 7:00-16:30
Torsdag  18 jan: 7:00-16:30
Fredag  19 jan: 7:00- 15:00 (tar friskvård och slutar 13:30)
Lördag  20 jan: Ledig
Söndag  21 jan: Ledig

Nu

Snön har kommit och stannat några dagar. Det är jättevackert ute, precis så fint som det ska va på vintern *ler*. Det knastrar under fötterna på det där mysiga viset oxå. Det gillas. Snön glittar på träden som har blivit omvandlade till ståtliga vinterträd. Jag kör bil på riktig vinterväg. Det är halkigt, måste köra försiktigt.  Minusgrader är det också, runt -5 nånstans där. Alldeles lagom. Alla barnen måste vara lyckliga nu *ler*.

Det fina vinterlandskapet en tidig morgon då jag var på väg till jobbet:



Jag har precis kommit hem från jobbet. Innan jobbet åkte jag hem till Anki och hälsade på. Fick se bebismagen som växt en hel del. Tittade på söta bebisen på ultraljudsbilderna också, häftigt! Satt och pratade och det bjöds på fiika, tack för det förresten. Kom på att jag nog glömde bort att tacka för det när jag var där. Åkte till jobbet till 15:00 och det har varit lugna gatan där hela kvällen. Vi har spelat mycket Yatzy. 2 timmar eller nåt sånt!

Nu är jag hemma en sväng för att åter gå till jobbet till 07:00 imogon bitti. Hjalle är och käkar med en polare så jag är ensam hemma för ett tag. Ska ta en dusch och titta lite på teve. Sen sängen. Imorse sov jag ut länge och väl. Till 10:00 tror jag. Så skönt.

Imorgon jobbar jag 7:00-14:30. Ska ta ut min friskvårdstimme imorgon. Därför jag slutar tidigare än vanligt.  Ska väl ta ner julgranen sen också, den röda stjärnljusslingan och den stora tomten också. För nu är julen över och idag var 20:dag Knut. Jag har tagit ner det mesta av julen i början av den här veckan. Köket rensades helt från julen och de gröna fina gardinerna åkte upp igen. Skönt på ett vis det med; att välkomna våren och säga på återseende till julen.
 
Imorgon ska jag åka till Valbo på loppis med en av de boende. Ska bli roligt att komma iväg en sväng igen. Känns som att de var ett tag sen. På måndag är jag ledig. Blir nog en träff med Tina då tror jag.

Nu kom Hjalle hem. Han gav mig nyss en puss på kinden *ler*. Tänkte avsluta mitt skrivande här och fortsätta mitt kelande med min pussvänliga älskling!

15

Börjar inte förrens 15 idag och jobbar till 21. Väldigt lyxigt känns det faktsikt! Sitter här hemma efter att ha skjutsat Hjalle till jobbet  vid 09:00 och jag myser lite famför teven framför olika serier och har det bra. Jag kommer att jobba 15-21 i 3 dagar nu så det känns som en helt okej vecka, söndag är iofs dag men det funkar!

Sen sist så har jag och Hjalle hämtat hem det fina vitrinskåpet vi bestämde oss för att köpa. Och gud så himla maffigt och snyggt det blev här hemma i vardagsrummet, väldigt nöjda är vi! Mörkbrunt med fina sniderier och glas i skåpdörrarna. Vilka perfekta fynd man kan ha turen att stöta på ibland. Det var i måndags kväll som pappa hjälpte Hjalle och mig att hämta hem skåpet. På dagen var jag och Johanna på kurs och efter den gick vi på stan. Turen var med mig då också och jag hittade ett par skitsnygga jeans i rätt storlek för halva priset, 250:-. Köpte även lite smink, faen att det ska va så dyrt. Inget märke som är billigt nu för tiden. Köpte lite underlagscreme och puder, 250:- jäkla spänn!!! Sanslöst!

Hjalle har bestämt sig för att åka till London med sin kusin som jobbar med honom. Det var någoon slags mässa med biljard och hobbybord samt annat smått och gott. De tog sig dit för dryga 500-lappen tur och retur! Hjalle åker måndagen den 22:a januari och kommer hem samma vecka på fredag den 26:e januari.
Då blir jag ensammen hemma i 5 dagar. Det längsta vi har varit i från varanadra tror jag. Hoppas jag inte blir rädder här hemma när kvällen närmar sig och det blir mörkt..hua! Jag tror det går bra så länge jag håller mig undan skrämmande program på teven om spöken och sånt :).

Igår efter jobbet åkte Hjalle och jag hem till mamma och pappa. Hjalle och pappa hjälptes åt att sätta fast pappas nya blå biljardduk. Det tog sin lilla tid med allt och vi blev kvar till ca 21:00. Biljardbordet blev hur som helst skitsnyggt och jag tror pappa är riktigt nöjd! Vi blev bjudna på stuvade makaroner och falukorv, mums och tack!

Nu ska jag sminka mig och göra mig klar så är det bara att åka sen. Ska hem till pappa innan jobbet så får han ta en titt på mitt passagerarsäte i bilen som är helst snett och vint på nåt vis. Konstigt.

So long!

V. 2

Måndag 8 jan: Ledig (kurs mellan 13-17)
Tisdag 9 jan: Ledig
Onsdag 10 jan: 7:00-16:30
Torsdag 11 jan: 14:30-21:00
Fredag 12 jan: 14:30-21:00
Lördag 13 jan: 14:30-21:00
Söndag 14 jan: 7:00-16:00

4-ledig

Då har det gått och blitt trettondagsafton idag fredag. Igår jobbade jag min första kväll på det nya schemat och då börjar vi inte förrens 15:00 och jobbar till 21:00. Helslapp kväll hade jag och Johanna och vi hade det superbra! Innan jag började jobbet ringde jag på en annons om ett mörkbrunt vitrinskåp som var till salu för 2500:-. Jag och  Hjalle tyckte det var så himla fint och tror det skulle passa väldigt bra i vårat vardagsrum så jag ringde och bestämde med säljaren att vi kommer och tittar på skåpet imorgon lördag klockan 12:00. Eftersom pappa jobbar 12-timmars i helgen så kan han in hjälpa oss att få hem det förren på måndag så bestämmer vi oss för att köpa vitrinskåpet hämtar vi hem det på måndag. Himla bra pris på det och det var verkligen jättefint!

Idag fredag jobbade 7:00-14:30 och dagen har varit väldigt bra tycker jag. Jag har haft att göra hela dagen och umgåtts med alla och spelat biljard och skrattat mycket! När klockan blev 14:30 tog jag ut min friskvårdstimme och gick hem till mamma och pappa. Det tog på pricken 1 timme. Jenny kom och mötte mig från mamma och så gick vi tillsammans tillbaka hem till Västanbyn. Mamma och pappa satt och myste i soffan framför nåt program på teven. Jag och Jenny satte oss också tillrätta med dem och tittade lite på teven. Hjalle kom strax efter 16:00 och han och pappa gick upp till biljardbordet och kollade lite. Pappa och mamma har satt fast den nya blå biljardduken på vallarna så nu är det bara spelytan kvar att limma. Kommer bli skitsnyggt det där!

Igår sålde jag och Hjalle vårat xbox till Jenny och Anders och idag åkte vi hem till dem för Hjalle skulle hjälpa Anders ltie med xboxen. Jag, Hjalle och Jenny åkte hem till Jenny och så blev vi där till strax före 19:00. Då bestämde Hjalle och jag oss för att festa till det lite med pizza och gott så vi stannde till på American Take Away och åkte hem och mumsade. Sen blev det ett himla "blippande" fram och tillbaka mellan tevekanalerna för det fanns inget riktigt bra att se. Hoppas det blir nåt vettigt och bra att se snart.

Hjalle funderar starkt på att åka till London och Litauen i slutet av januari och hälsa på olika leverantörer som han samarbetar med. Hjalle och hans kusin som jobbar för honom skulle komma till London tur och retur för 440:- för båda två! Skitbilligt! Och att sen ta sig till Litauen kostade inte heller skjortan. Det låter som om att han blir borta en vecka eller så i slutet av januari. Hoppas för hans skull att de tar sig iväg för det skulle verkligen vara roligt för honom. En chans han inte ska missa tycker jag!

För den delen är jag ledig i 4 dagar nu och går tillbaka till jobbet på onsdag morgon. Ska bli så himla härligt att få gå omkring här hemma och mysa i 4 dagar *ler*. Jag funderar starkt på om jag ska börja lägga ett pussel på  500 bitar. Det är rätt skoj med pussel. Jag har nämligen suttit hemma hos en av de boende och hjälpt till att lägga pussel. Ett roligt och bra tidsfördriv. Och hos en annan boende håller jag på att lära mig lösa korsord. Jag börjar lite smått med barnkrysset, alldeles lagom för mig att börja med..hihi!

Nu ska jag kolla tevetablån och hoppas på att det visas ett bra program nånstans!

V. 1

Måndag 1 jan: Ledig
(nyårsdagen)
Tisdag 2 jan: 7:00-16:30
Onsdag 3 jan: 7:00-16:30
Torsdag 4 jan: 14:30-21:00
Fredag 5 jan: 7:00-16:30
(trettondagsafton)
Lördag 6 jan: Ledig
Söndag 7 jan: Ledig

Mitt 2006

Året har bjudit på en massa go´bitar!

Arbetet
Året började med att jag fortsatte att vikariera på Västanby förskola i januari och det vikariatet höll i sig till juni ut då det blev sommarledighet. Jag trivdes som aldrig förr och var glad för var eviga dag med barnen.

Jag varvade dagisjobbet med väkteriet på kvällarna. Dagis har varit himla roligt medan jag var väldigt less på väkteriet. Men vad gör man, jobba måste man och pengar måste man ha. Så jag bet ihop och knegade på. Glad över att jag hittat tillbaks till dagis och inte alls behövde jobba lika mycket som väktare. Bara några kvällar i veckan efter dagisjobbet. Jobbigt att jobba sena kvällar och sen upp på morgonen. Jag upptäckte detta år till 100% att det inte alls är väktare jag vill jobba som. Glad att ha testat på väktaryrket i 2 år och därmed fått mig en bra bild av yrket och kunna ta ett vettigt beslut. Det var inget för mig. I augusti detta år tackade jag för mig på bevakningsbolaget och det kändes som en stor lättnad för mig att äntligen kunna lämna detta opassande yrke bakom mg då det dök upp något än mer intressant i arbetsväg =).


Jag

Februari kom och det var min tid att fylla 25. Det firades lugnt och trivsamt med familj, vänner och släkt.

Upptäckte i april att jag fått en knöl på halsen som visade sig vara ofarlig som tur var. Många turer innan jag fick komma till kirurgen där de kunde göra en ordentlig titt med röntgen. En varfylld cysta var vad det var. Fick lägga mig på britsen och låta doktorerna sticka mig i halsen och fixa problemet. Obehagligt men ofarligt. Den kunde komma tillbaka (vilket den nu gjort) och jag kunde då ringa kirurgen och få tid för ytterligare en punktering av cystan. Inget jag hastar mig för att göra, den är ofarlig och kan gärna sitta kvar i min hals så länge jag inte störs av den.

Jag och Hjalle tog ett beslut till sommaren då vi bestämde oss för att sälja Toyotan ochy köpa en nyare bil. Jag kände mig duktig då det var jag som fixade hela bilgrejen. Jag sålde Toyotan till en skit visade det sig, men han får stå sitt kast och leva med sitt samvete och dåliga karaktär. Jag gjorde iaf vad jag kunde och skitar finns det överallt. Bara så förvånad att träffa på en!


Hjalle och jag var och kikade på bilar och bestämde oss efter pappas tips att titta på en Mazda - 00. Den provkördes och tittades på.  Jag snackade med bilhandlaren och bestämde mig för att köpa bilen. Skrev alla papper och fixade allt runtomkring. Mitt första "riktigt stora köp" för egna pengar. Roligt och jag kände mig duktig som fixat allt med hela bilgrejen!

Den 9:e juni efter jobbet på dagis gick jag  ner till bilhandlaren här i Sandviken och hämtade hem min kära bil!


Jag slutade på dagis den 22:a juni. Ledsamt att säga hejdå men ändå rätt naturligt att avsluta mitt vikariat där och då. Det blev ändå sommarlov för barnen och personalen gick på semester så det kändes också naturligt för mig att säga tack och hejdå och det kändes faktiskt som ett väldigt fint avslut på det hela. Jag hade då jobbat på dagiset i 10 månader och var otroligt glad över den långa tiden jag fick arbeta där, likvärdig som en av alla de andra.

Sist av allt har jag intagit lite andra färger föutom rosa i mitt klädval *ler*. Tidigare var det mesta av rosa och jag hade nog fastnat lite för mycket. Jag kom på mig själv med att alltid bara titta på rosa ting och glömde bort allt annat vackert som fanns i andra färger! Så i år har jag anammat en hel del brunt, svart, turkost, vitt  och annat i min garderob och upptäckt att jag trivts väldigt bra i det. Jag har skaffat mig kavajer och kläder av det mer "kvinnligare" slaget och trivs utmärkt  i det faktiskt. Jag har hittat en bra kombination med rosa härliga fäger och mjukbyxor i snygg tappning bvarvat med det mer "vuxna" *ler*.  Jag har använt mig en hel del av det rosa som accesoarer samt detaljer i mitt utförande. Jag har hittat en bra kombination!


Sommaren

Innebar fortfarande en hel del kvällsjobb inom väkteriet vilket jag inte direkt gillade men som jag ändå fixade som helt okej. Trevliga människor där jag var (mestadels på Kvantum om kvällarna) och det var människorna omkring mig som fick mig att trivas de gånger då jag jobbade. Jag fick ockå extrajobba som väktare på nätterna vilket gav extrapengar och erfarenhet. Rätt skoj. Men jobbigt. Skulle aldrig orka jobba natt för jämnan.

26:e juni bar det av på husbilssemester med mamma å Jenny. Vi var borta i ca 4 dagar och hade det hur mysigt som helst och det var helt underbart!. Den här fina sommartraditionen vi börjat med är fantastiskt rolig! Vi besökte Sveriges högsta vattenfalll "Njupeskär" som är en helt otrolig syn på nära håll! Maffigt! Vi besökte även Röros i Norge och massa ställen däremellan :)


Jag har spenderat stor del av sommaren hemma hos mamma och pappa. Solat och plaskat i poolen och läst en hel del böcker som slumrat till i solen *ler*. Jag har njutit av min sommar och älskat tiden med in familj. Jag har hjälpt mamma att plantera massvis med blommor och hennes trädgård blev lika maffig och beundransvärd detta år!


Mamma, Jenny och jag har promenar en hel del under vår och sommaren och det har varit fina stunder. Vi har till och med gått från Västanbyn hem till mitt Valbo. Tog några timmar! Cyklat fram och tillbaka samma vända har jag också gett mig på några gånger under sommaren. Skönt!

Pappa finns alltid att lita på och han mekar och mekar med sin älskade Mustang för att få den färdig för vägen till nästa sommar. Men i somras nådde han sitt mål att få igång bilen. Vilket leende han hade på sina läppar då!


Vlken kunnig man till far jag har. Likaså min mor. De kan verkligen allt känns det som. Händiga som inga andra! Bygger om huset fullständigt. Jag beundrar er kunskap likväl som er fina fostran och mån om oss barn *ler*. Det är ni som gjort mig och Jenny till de fina människor vi är idag. För det känner jag att vi är.Fina och bra människor på alla sätt och vis. Tack!
 


Hjalle och jag var till Stockholm och hälsade på Emilia och Saman på vår semester. Stannade kvar i några dagar och hade det riktigt skönt. Vi promenerade. Solade på klipporna och badade. Vi avnjöt god mat och fikade gott. Gick omkring i fina parker och bara njöt av ledighet och sommar. Mysigt ställe där nere i Sthlm om somrarna. Blev positivt överaskad av närhet till lugna och vackra sommarplatser.
Kändes inte alls som att man befann sig i storstaden.


Hjalle och jag har spelat mycket minigolf under denna sommar som varit och han gav mig också modet att våga prova mig på att svinga en riktig golfklubba på ranchen ett par gånger! Och vilken rolig upplevelse det var!! Men ack så svårt! Att jag alltid ska va så feg! Men i somras överkom jag det hindret en aning tack vare Hjalle och vi hade det väldigt skoj när vi golfade! Missade för det meta men det var riktigt kul att svinga loss! Hoppas på mer träning nästa sommar.

Hjalles pappa har fyllt 60 och det firade han med en Skottlandsresa tillsammans med mamma Agneta. De hade det fantastiskt! Och de är fantastiska människor också!


Kärlek
Hjalle och jag firade 6 år tillsammans och jag är obeskrivligt kär i honom. Mer och mer för varje dag och jag tackar Gud eller vem det är som såg till att vi träffades. Det finns ingen annan som han och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan min älskling. Han betyder så mycket för mig och tillsammans med honom har jag utvecklats som person väldigt mycket under dessa 6 år. Jag har lärt mig mycket om mig själv och hur jag fungerar. Hjalle har lärt mig mycket. Han ger av sig själv till mig. Hans omtänksamhet och godhet har ingen ände. Hans kärlek är stark och jag känner den djupt inom mig. Att någon kan älska mig som han gör, det är fantastiskt. Någon älskar mig. Och jag får älska tillbaka. Jag vill vara 2. Hans förståelse gör mig så tacksam. Hur kan man alltid vara så förstående som han. Hans tålamod med mig i vissa stunder och hans ständiga vilja att få mig att må bra gör mig obeskrivligt lycklig. Obeskrivlig är min kärlek. Den finns bara i mitt hjärta. I våra hjärtan, i våra ögon och blickar till varandra finns vår kärlek. I de mjuka ord som viskas. I den kärleksfulla famn där vi vilar i varandra finns vår kärlek. Hans vishet och tankedom om vad som är "rätt" och "fel" stämmer så väl med min. Våran uppfattning om livet och allt däremellan är så pass likvärdig den kan bli för att vi ska fungera tillsammans. Han är vis min älskling. Säger mycket om livet som får mig att tänka. Han har rätt - vi kommer att få ett underbart liv ihop. Så som vi vill ha det, som vi planerar det. Det kommer bli det bästa.

När du säger "Jag älskar dig" till mig så känner jag det starkt inom mig. Kramar om dig hårdare och hårdare. Vill inte släppa taget om dig min älskade. Vill ha dig hos mig för alltid. Borra in mig så djupt i dina starka armar som jag bara kan. Du skyddar mig och hjälper mig genom livet. Glädje och sorg, genom svåra skeden i livet finns du att lita på. Du ger mig styrka och mod. Du tar  emot mig när jag faller. För att sedan hjälpa mig upp igen och fortsätta framåt.  Du är min ängel... Du ger mig kärlek... Det vackraste som finns, det är Du...


Hösten
Hösten tog vid och vintern kom. Men inte snön med den. Eller kylan heller för den delen. Vad som förundrat oss alla i år är att vintern aldrig kom så som vi förväntade oss den. Det är fortfarande grönt gräs och plusgrader. Något stort har hänt vårt klimat. Ingen snö vid jul och gröna vackra gräsmattor i december. Det stämmer inte. Vädret är i gungning. Det krasar inte under våra fötter i vintertid än. Vintern har ännu inte kommit till oss...

När sommaren led mot sitt slut och hösten tog vid var jag oviss. Om framtiden och var jag skulle hamna härnäst. Sökte massa jobb. Dagis hörde av sig igen där i augusti då barnen börjar igen och ville att jag skulle komma tillbalka och börja jobba igen. Denna gången blev jag erbjuden längre vikariat på småbarnsavdelningen vilket jag tackade ja till. Tidigare var jag på en avdelning för de större barnen. Jag återgick alltså till dagiset och började jobba som vanligt igen.

Såg ett intressant jobb som skötare på ett nyöppnat gruppboende för psykiskt sjuka i Björksätra i Sandviken. Jag sökte jobbet med stort intresse och kände verkligen att det arbetet skulle kunna vara något för mig. Jag ville testa psykiatrin och hoppades och höll tummarna. Så kom ett mejl till mig från cheferna där det stod att de mottagit min ansökan och ville ge mig tid för intervju. Jag ringde upp och bokade en tid för intervju.

5:e september var dagen för intervjun och den gick väldigt bra. Det var rent av roligt att få sitta där och samtala och få en chans att veta mer om arbetsuppgifterna. Jag kände mig glad över att ha fått träffat människor från psykiatrin och de gav mig goda ord från intervjun.

Sedan koom en jobbig väntan. Jag återgick till dagiset och jobbade på som vanligt. Dagarna flöt på och jag bestämde mig för att ringa upp. Chefen berättade för mig att jag inte hade fått en av de utsatta tjänsterna (3 st) men att jag skulle ge det lite tid, han hade  "lite planer" för mig sa han och skulle återkomma om dessa när han hade lite klarare besked att ge mig. Jag blev ledsen. Kände mig oduglig men mest ledsen för att jag inte ens fick en chans. Gråten kom och jag befann mig på arbetet på dagis. Försökte behärska mig men jag kunde inte riktigt. Fick tröst utav mina fina arbetskamrater. Dagen efter ringde chefen mig och ville erbjuda mig en tjäns på 6 månader på boendet där jag sökt skötartjänsterna. De hade fixat en till tjänst som det nog skulle kunna komma bli förlängning på efter dessa 6 månader och jag var otroligt glad! Jag kände på mig att jag verkligen ville ha det här jobbet. Det kändes så rätt att få träda in i psykiatrins värld som alltid har lockat mig! Här stod jag nu med luren i handen och blev erbjuden ett 6 månaders långt vikariat!

Den 2:a oktober kunde jag börja min tjänst på boendet. Efter lönesamtal där jag avtalat mig en väldigt bra lön och jag kände mig nöjd ekonomiskt sett och nu var ett nytt spännande kapitel på väg in i mitt liv. Äntligen fick jag chansen att jobba inom psykiatrin. Där jag är utbildad och alltid velat prova på att jobba.
I början kände jag stor ovisshet. Var detta verkligen rätt väg för mig att gå. Skulle jag klara av det. Var det rätt yrke för mig. Många tankar och ovisshet var det och jag visste inte riktigt om jag skulle känna mig hemma inom detta yrke eller inte. Men med tiden gav det med sig. Jag kände mer och mer att det kändes rätt, Jag fick självkänsla och kände att jag gjorde bra ifrån mig. Trivdes med människorna där från första stund. Både de boende och med personalen.

Glad över att få jobba tillsammans med en till nyanställd och ung tjej på 20 år. Vi har haft otroligt roligt på jobbet unde denna tid - slutet på 2006. Från oktober till december har vi hunnit med mycket. Lärt känna nya människor som vi ska hjälpa i deras vardag så gott vi kan. Jag har fått höra mycket konstigheter och tokigheter som jag inte i min vildaste fantasti kunnat föreställa mig att männsikor tror på eller lever med. De lever i helt andra världar där rymdtrippar till gud är helt normat. Faschinerande och mycket utvecklande för mig. Öppnat nya dörrar i mitt sinne och tänkande. Känner mig utvald somn får den fina chansen att arbeta med dessa unika människor. Jag har skrattat som aldrig förr och vi har väldigt skoj tillsammans på jobbet! All förtvivlan i psykisk sjukhet blandat med humor.

Jag är glad att jag är där. Jag lär mig otroliga mängder var eviga dag. Äntligen har jag hamnat där jag tror mig höra hemma. Jag trivs och hoppas på en fortsättning då mitt vikariat är över den sista mars 2007. Jag har fått goda ting sagda om min person och mitt arbete på boendet. Det känns verkligen bra. Att veta att jag är accepterad och omtyckt. För den jag är och för det jag gör som jag faktiskt känner med mig är meningsfullt och bra. Det är det jag sökt efter. Ett meningsfullt arbete där jag trivs och har arbetskamrater att skratta med och dela vardagen med. Tack för denna chans!


Jag har ridit här strax innan jul och det var något jag inte gjort sedan jag var liten! Jenny frågade om jag ville följa med och rida med henne och det gjorde jag och det var himla roligt!


Julen var fantastisk på alla sätt och vis och jag ser fram emot nästa!



Mitt 2006
avslutades som sagt var inatt med buller och brak nere på Sportcentrum här i Valbo. Jättevacker och maffig fyrverkishow! Toppeninitiativ från en 18-årig kille härifrån. Uppskattades verklligen. Mycket folk var samlade där som nog också uppskattde det lika mycket som vi. Jag, Jenny, Anders och Hjalle gcik ner dit till tolvslaget. Innan var vi här hemma hos oss och åt goda smörgåsar med pålägg, åt godis och gott och spelade xbox, Yatzy och frågespelet Geni! Vi hade en otroligt rolig och lyckad kväll!!


Mitt 2006 har nog varit bra ur alla synvinklar. Jag har tagit mig framåt ytterligare 1 år och varje dag händer något nytt. De mina mår bra och då mår jag bra och är lycklig. Jag är lycklig så länge jag inte är ensam. Jag behöver de mina omkring mig.

2007 är fortfarande blankt och det är upp till mig att fylla det med det jag mår bra av. Jag ska ge detta år minnen och upplevelser. Det okända kommer också med sitt, det jag inte kan råda över men jag hoppas på det bästa och att jag får ytterligare ett bra år!

Tack för det fina avslutet på 2006!

Gott Nytt 2007 på er alla!!