4-ledig

Då har det gått och blitt trettondagsafton idag fredag. Igår jobbade jag min första kväll på det nya schemat och då börjar vi inte förrens 15:00 och jobbar till 21:00. Helslapp kväll hade jag och Johanna och vi hade det superbra! Innan jag började jobbet ringde jag på en annons om ett mörkbrunt vitrinskåp som var till salu för 2500:-. Jag och  Hjalle tyckte det var så himla fint och tror det skulle passa väldigt bra i vårat vardagsrum så jag ringde och bestämde med säljaren att vi kommer och tittar på skåpet imorgon lördag klockan 12:00. Eftersom pappa jobbar 12-timmars i helgen så kan han in hjälpa oss att få hem det förren på måndag så bestämmer vi oss för att köpa vitrinskåpet hämtar vi hem det på måndag. Himla bra pris på det och det var verkligen jättefint!

Idag fredag jobbade 7:00-14:30 och dagen har varit väldigt bra tycker jag. Jag har haft att göra hela dagen och umgåtts med alla och spelat biljard och skrattat mycket! När klockan blev 14:30 tog jag ut min friskvårdstimme och gick hem till mamma och pappa. Det tog på pricken 1 timme. Jenny kom och mötte mig från mamma och så gick vi tillsammans tillbaka hem till Västanbyn. Mamma och pappa satt och myste i soffan framför nåt program på teven. Jag och Jenny satte oss också tillrätta med dem och tittade lite på teven. Hjalle kom strax efter 16:00 och han och pappa gick upp till biljardbordet och kollade lite. Pappa och mamma har satt fast den nya blå biljardduken på vallarna så nu är det bara spelytan kvar att limma. Kommer bli skitsnyggt det där!

Igår sålde jag och Hjalle vårat xbox till Jenny och Anders och idag åkte vi hem till dem för Hjalle skulle hjälpa Anders ltie med xboxen. Jag, Hjalle och Jenny åkte hem till Jenny och så blev vi där till strax före 19:00. Då bestämde Hjalle och jag oss för att festa till det lite med pizza och gott så vi stannde till på American Take Away och åkte hem och mumsade. Sen blev det ett himla "blippande" fram och tillbaka mellan tevekanalerna för det fanns inget riktigt bra att se. Hoppas det blir nåt vettigt och bra att se snart.

Hjalle funderar starkt på att åka till London och Litauen i slutet av januari och hälsa på olika leverantörer som han samarbetar med. Hjalle och hans kusin som jobbar för honom skulle komma till London tur och retur för 440:- för båda två! Skitbilligt! Och att sen ta sig till Litauen kostade inte heller skjortan. Det låter som om att han blir borta en vecka eller så i slutet av januari. Hoppas för hans skull att de tar sig iväg för det skulle verkligen vara roligt för honom. En chans han inte ska missa tycker jag!

För den delen är jag ledig i 4 dagar nu och går tillbaka till jobbet på onsdag morgon. Ska bli så himla härligt att få gå omkring här hemma och mysa i 4 dagar *ler*. Jag funderar starkt på om jag ska börja lägga ett pussel på  500 bitar. Det är rätt skoj med pussel. Jag har nämligen suttit hemma hos en av de boende och hjälpt till att lägga pussel. Ett roligt och bra tidsfördriv. Och hos en annan boende håller jag på att lära mig lösa korsord. Jag börjar lite smått med barnkrysset, alldeles lagom för mig att börja med..hihi!

Nu ska jag kolla tevetablån och hoppas på att det visas ett bra program nånstans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback