Kärlek på vift!

Jahapp, då har min Älskling varit bortrest i 1 vecka allaredan! Han har åkt på "jobbresa" till Las Vegas för 3:e eller 4:e året i rad nu :-) Han älskar verkligen det stället! Han blir borta totalt 11 dagar och kommer hem lördag natt. Jag längtar!

Min underbara Hjalle som jag längtar efter att få krama och pussa på!

Jag har blivit så väl omhändetagen av familj, släkt och vänner under den här veckan att det inte är klokt! Jag har mått så bra och varit såå glad - TACK ALLA FINA!!

Tänk att jag har så många fina människor i mitt liv som har månat så väldigt om mig nu när jag är lite ensammen...hihi! Jag har passat på att jobba lite xra mycket just den här perioden och dagarna har verkligen svischat förbi! Jag har kommit hem typ 21 om kvällarna och ibland även senare eftersom jag har passat på att umgåtts massa med fina människor efter jobbet och inte bara åkt hem där jag inte har nån att prata med. Så med andra ord har jag knappt varit hemma, bara på kvällarna. Jag har passat på att varit xtrta mycket social och jag har verkligen fått mycket kvalitetstid med många fina människor *ler*
. Blivit hembjuden och medbjuden hit och dit och tillfrågad om många saker och ting, trevligt!

Tisdag 20/3: Jobbar 7-16 sen till mamma och pappa och umågs och äter mat ihop.
Onsdag 21/3: Ledig och träffade Petra. Shoppade på Owes, åkte till Anna-Lena och bjöd på fika. Promenerade i solen med Petra.

Torsdag 22/3: Jobbar 12-21.
Fredag 23/3: Jobbar 7-16:30 och sen fredagshäng hos syster. Vi mumsar våfflor, äter godis och annat gott och hänger i soffan och babblar massa! Mysig kväll, tack älskade syster! Hem 22.

Lördag 24/3: Jobbar till 7-16:30. Till mamma och pappa och mumsar pizza och kikar tv!

Söndag 25/3: Jobbar 7-16:30 sen till kusin Niklas och söndagshänger! Softar i solen på altanen och pratar om livet! Blir bjuden på mat. hem 21.

Måndag 26/3: Jobbar till 7-14 sen hem till mamma och pappa och äter kvällsmat och tvättar bil och myser!

Tisdag 27/3: ledig - Till Anki och umgås!

Onsdag 28/3: Jobbar 12-21
Torsdag 29/3: Jobbar 7-16, sen till systeryster och mysa!

Vi mumsade ugnspannkaka med bacon och sylt! Efterrätten blev glasstårta, yummie!! Man får lyxa till det på en torsdag åxå :)
Fredag 30/3: Jobbar 7-14. Sen hem till mamma och få håret färgat.
Lördag 31/3: Jobbar 7-12. Hjalle kommer hem vid midnatt!


Och Hjalle har varit väldigt omtänksam och gullig och kört en favorit i repris! Nämligen "varje-dag-överraskningarna"!! De ploppar upp som en påminnelse på datorn där det står en söt hälsnng från min Älskling varje dag och sen får jag en ledtråd om att gå och leta efter något trevligt på varierande ställen i hemmet och ibland även i bilen :-) Jag kan inte förstå var han får allt ifrån, väldigt påhittigt, charmigt och romantiskt *ler*

Det är så spännande och gulligt! Det är ett väldigt fint sätt att få mig att längta hem om kvällarna och inte tycka att det är så jobbigt att komma hem till ett tomt hus. Jag får komma hem och läsa hans hälsning och tänka på min Älskling!


Jag vet att Hjalle har det mer än toppen i Las Vegas med sina vänner och jag är så himla glad för hans skull att han kommer iväg och får uppleva allt det där han gillar där borta :-)

En rätt nöjd Hjalle, eller hur! Han träffade Byggare Bob och fick provköra hans grävmaskin, nästan lika roligt som att åka Mustang sa Hjalle ;-)

Ta hand om varandra och om du tycker om nån - visa det *ler*





Roligt att shoppa tillsammans med mitt Med-Mera kort!

Åh va skoj det är att samla massa poäng på "Med-Mera" kortet på Coop! Jag vill liksom inte använda det så snart det ligger några kronor på det utan sparar gärna tills jag har några hundra och det kan göra skillnad i pris på ett köp. Så häromdagen var jag på COOP Forums blomsterhörna och spanade in den där vita fina, jättestora ljuslyktan som jag alltid kikar på lite xtra när jag går förbi där. Den har alltid haft ett väldigt bra pris, 325:- och jag har suktat och tänkt köpa den flera gånger men varje gång gått därifrån utan. Men just den dagen slog det mig att jag hade 200:- i rena pengar på mitt Med-Mera kort och att lyktan då bara skulle kosta mig 125:- vilket ju är typ nästan ingenting :) Hur står man emot ett sånt tillfälle liksom...hihi!

Det var hur roligt som helst att köpa den där maffiga lyktan för rena rama loppisfyndet och jag blev så glad över att lyktan äntligen fick följa med mig hem!

 

 

 

Se så vackra detaljer det är på den, jag älskar den! Nu till våren får blommor pryda den och om höst och vinter får den skimra sådär mysigt som bara lyktor gör med massa tända ljus i. En perfekt pryl man inte kan vara utan, eller hur?? Det borde ju till och med det manliga könet instämma om, tycker ni inte det ;-)


I fredags var jag ledig och besökte min kusin Johanna som flyttat till hus. Blev där flera timmar och vi lunchade ihop, fikade, var ute i trädgården och påtade lite och hade det trevligt! Kom hem ca 17:30 och till 19:00 skulle kusin Niklas komma och hälsa på mig och Hjalle tillsammans med sin flickvän Sarah. Vi käkade lhop först och sen intog vi soffläge där vi babblade massa och mölade godis, chips, ostkrokar och annat gott medan vi knäppte på en film på dumburken! De blev kvar till närmare midnatt innan det var dags att säga hejdå. En trevlig dag och kväll fylld med socialt umgänge! Dagen innan, alltså i torsdags åkte jag en sväng till Ninni efter jobbet och kollade in hennes gårdsbutik som är under uppbyggnad och ska öppna i slutet av april, kommer bli så bra!! Vi fikade i butiken och babblade ikapp innan jag åkte hem nån timme senare.

Igår lördags var jag, mamma och syrran till Falun och gick på den stora loppisen där. Det enda jag fyndade var en stor vit förvaringskorg samt en kruka. Vi fikade i vanlig ordning och hade det mysigt! Vi strosade även liten på stan, stannade till på Emmabodens Loppis och en Handelsträdgård innan vi brummade hemåt igen. Stannade till på ett pizzahak i Hofors där de gör supergod pizza, men för mig blev det hamburgare den dagen. Vi släppte av Jenny hemma hos sig och jag stannade kvar hemma hos mamma och pappa några timmar. Blev så trött efter bilfärden att jag omedelbums slängde mig i soffan och somnade i ca 1,5 timme - gööörskönt! Mamma tände en brasa och så satt vi där framför tv:n i sällskap av både pappa och vovvarna, myyys!! När jag kvicknat till gick vi ner till källaren och provmålade lite på några gjutna trädgårdsdekorationer/plattor som jag ska sälja på Vårmarknaden utanför Nybo Handelsgård den 28:e april. Det kommer bli sååå fint tror jag! Måste bara köpte lite färg och finslipa målartekniken en aningen så blir det toppen! Hoppas bara att folk gillar dem så pass att de vill ha dem i trädgården och köper dem av mig ;-)

När klockan blev 17 åkte jag hemåt för jag och Hjalle skulle laga mat ihop och ha en myskväll. Hjalle åker ju till Las Vegas på tisdag morgon så det gäller att ta vara på helgen och kramas och rå om varandra massor! Kommer ju sakna han när han blir borta 11 dagar, min kärlek!!! Vi lagade våran italienska variant av lasagne med bacon, köttbullar och spenat som vi alltid gör när vi blir sugna på nåt xtra gott, den är såå god! Vi öppnad en flaska mousserande och hade en trevlig middag. Sen intog vi soffläge och knäppte på en film. Men vi var så trötta så när vi kikat klart på filmen kl. 22.00 så störtade vi i säng och somnade rätt omgående....Zzzzznark!

Idag söndag
tog vi en mysig sovmorgon, härligt! Vaknade först vid 7-tiden och knäppte på tv:n ett tag men sen kände vi oss lite trötta igen så vi somnade och sov till ca 9:00. Det var verkligen lyxigt att bara få vända sig om i sängen och sluta ögonen och sova ut tills jag var riktigt pigg! Sånt där man drömmer om att få göra varje vardag när man kliver upp 05:50! Jag och Hjalle låg kvar i sängen och myste lite och drog oss kvar en stund innan vi tog tag i dagen. Hjalle åkte till kontoret och jobbade lite medan jag hämtade upp Sonja vid 11-tiden för vi skulle spana in den nya loppisen Maxim vid tågstationen i Gävle. Men när vi kom dit visade det sig att det var Hälsomässa där idag så vi får åka dit en annan söndag istället. Åh va snopet det va, vi som hade sett fram emot att få kika in på den nya loppisen och göra några trevliga fynd! Istället styrde vi kosan till Owe Jansson där vi tog en fika och kikade lite, trevligt det med! Skjutsade hem Sonja till 13:30 och åkte sen hem. Började röja lite i mitt pysselrum och på vinden, städade lite, tvättade, poppade musik och hade det allmänt mysigt härhemma för mig själv :-)

Till 17-tiden kom Hjalle hem och även hans kompis Sjösse med flickvännen Sanna. Vi skulle bjuda på mat också var det fotbollskväll därefter. Hade vi tjejer fått bestämma hade det blitt en film istället men idag var det karlarna som chefade över tv:n. Men vänta bara, nästa gång chefar vi...hihi! Vi hade ju vår supergoda lasagne kvar så vi bjöd på den och den gick hem :-) Sen blev det soffläge och lite gotta-mumsande! En trevlig dag även idag!

Den här veckan har varit en väldigt social vecka, väldigt mycket mer social än vad jag är van vid men jag gillar det, mycket!! Så tack alla som har förgyllt min vecka med sin närvaro *ler*. Nu är jag redo för nya tag den kommande veckan!

Men först ska jag mysa massa med Hjalle resten av kvällen! Sen när han blir borta ska jag se till att vara massa mer social med flera goá vänner och underbara familjen förstås!







Vårkök!

Häromdagen var jag och mamma på handelsträdgården Bernö i Sandviken.

Då slog jag till och köpte mig mina 2 första pelargoner för detta år! Det blev vita rosenpelargoner, jag älskar den sorten! De placerades i köket, bakom mitt vita insynsskydd.


I julas fick vi ett presentkort på 200:- via jobbet och nu har jag äntligen lyckats handla upp det! Köpte mig den här underbara vita hissgardinen med vackert tryck.


Den gjorde sig verkligen perfekt i köket. Bra ljusinsläpp samt att det känns riktigt vårigt i köket nu! Jag har börjat måla mina fönsterbrädor och har bara hunnit med den i köket än. Som ni ser är den inte längre fult furugul, wihoo för det!

I helgen jobbade jag och igår söndag blev jag hembjuden till kära systeryster på fika! Hon hade gjort supersmarrig Vanilla CrumbCake som vi åt med vaniljglass och hallon, sååå gott!!! Det var en underbart skön avslutning på en arbetshelg. Så avkopplande att få umgås med kära syster och bara mysa :-)

Tack för en fin söndagseftermiddag älskade syster!!


Idag hade jag sällskap av min vän Sonja som kom förbi på förmiddagen. Vi satt i köket och sörplade kaffe, mumsade systerysters goda bullar samt babblade massor! När Sonja åkte hem åkte jag hem till en annan vän, Sanna som är Hjalles kompis flickvän. Hon och jag tog en lagom promenad i det härliga solskenet! Sen tog vi bilen vi till Owe Jansson och Madame Nyberg där jag också har turen att ha lite presentkort men det blev inget köp denna gång. Vi avslutade rundan med att sitta en bra stund på Nybo Cafe´där vi babblade och fikade lite (igen!) :-)

Min lediga dag har varit kanon, så trevligt med bra sällskap, tack mina vänner!

Och snart kommer favvokillen hem - min Älskling Hjalle *ler*





Välkommen mars månad

Nu är mars månad här och det känns att våren är på intågande! Vi har haft många fina dagar med värmande sol, snösmältning, fågelkvitter, gräs som börjar titta fram i trädgården och asfalt som letar sig fram under de tidigare snötäckta vägarna.

Helgen har passerat och det har varit en bra sådan! Har påbörjat lite vitmålning igen! Just nu målar jag 2 st furustolar som jag ska ha i köket, som jag för övrigt också har möblerat om. Jag har påbörjat vitmålning av mina otroligt fula "furu-gula" fönsterbrädor. Det blir så fint, så fint!

Idag söndag träffades vi (jag, Hjalle & mamma, pappa jobbade tyvärr) hos systeryster Jenny! Vi blev bjudna på smörgåstårta och umgicks i nån timme. Jag älskar när vi ses allihopa och bara träffas och pratar och äter nåt gott! Min familj är mitt allt, så är det!

Igår lördag fick jag hem min öppna spis i fuskmodell och den står nu så vackert i sovrummet! Mamma var så himla snäll och ställde upp med skjuts och släpvagnskörning då den andre chauffören blev sjuk. Tur som det var fick mamma sms om att hennes nya soffor kommit så då hämtade vi dem med samma gång, perfekt! Vi besökte "Bomässan" i Gävle men det var inte så mkt att se, inte för oss iaf. Fick dock med mig lite bröd och tranbär.

Av den vackra rosbuketten jag fick av Hjalle på Alla Hjärtans Dag har jag torkat rosorna och strött ut dem på min byrå, jag älskar rosor!!




Den här byrån köpte jag på Spikfabrikens loppis (som nu hastigt och väldigt ledsamt nog har fått stänga igen portarna) för några år sen.

Byrån var redan vitmålad men låsbeslagen var guldfärgade så de fick också en skvätt vitt på sig. Sen satte jag i de här fina brunrostiga ringbeslagen och sen dess har den här byrån varit en av mina favoritmöbler!

 

Imorgon kör en ny arbetsvecka igång och jag jobbar alla veckans dagar inklusive helgen, så den här veckan är liksom min "oxvecka" kan man säga. Är bara ledig på torsdag och trevligt nog blev det inbokat lite fika och shoppingträff med goa Petra som jag träffade hos Anna-Lena förra veckan och som jag sen tog sällskap med ner på stan i Gävle på tisdagen och fikade lite med och kikade sen in en sväng in till henne. Urtrevlig tjej och ni hittar henne HÄR! Alltid kul att ha nåt trevligt att se fram emot när en ny arbetsvecka ska ta sin början, helt plötsligt känns det inte lika jobbigt att ha morgondagens måndag i sikte!


Ska se till att ha fler trevligheter att se fram emot i veckan :-)

Hoppas alla godingar haft en härlig helg!!