Kärlek på vift!

Jahapp, då har min Älskling varit bortrest i 1 vecka allaredan! Han har åkt på "jobbresa" till Las Vegas för 3:e eller 4:e året i rad nu :-) Han älskar verkligen det stället! Han blir borta totalt 11 dagar och kommer hem lördag natt. Jag längtar!

Min underbara Hjalle som jag längtar efter att få krama och pussa på!

Jag har blivit så väl omhändetagen av familj, släkt och vänner under den här veckan att det inte är klokt! Jag har mått så bra och varit såå glad - TACK ALLA FINA!!

Tänk att jag har så många fina människor i mitt liv som har månat så väldigt om mig nu när jag är lite ensammen...hihi! Jag har passat på att jobba lite xra mycket just den här perioden och dagarna har verkligen svischat förbi! Jag har kommit hem typ 21 om kvällarna och ibland även senare eftersom jag har passat på att umgåtts massa med fina människor efter jobbet och inte bara åkt hem där jag inte har nån att prata med. Så med andra ord har jag knappt varit hemma, bara på kvällarna. Jag har passat på att varit xtrta mycket social och jag har verkligen fått mycket kvalitetstid med många fina människor *ler*
. Blivit hembjuden och medbjuden hit och dit och tillfrågad om många saker och ting, trevligt!

Tisdag 20/3: Jobbar 7-16 sen till mamma och pappa och umågs och äter mat ihop.
Onsdag 21/3: Ledig och träffade Petra. Shoppade på Owes, åkte till Anna-Lena och bjöd på fika. Promenerade i solen med Petra.

Torsdag 22/3: Jobbar 12-21.
Fredag 23/3: Jobbar 7-16:30 och sen fredagshäng hos syster. Vi mumsar våfflor, äter godis och annat gott och hänger i soffan och babblar massa! Mysig kväll, tack älskade syster! Hem 22.

Lördag 24/3: Jobbar till 7-16:30. Till mamma och pappa och mumsar pizza och kikar tv!

Söndag 25/3: Jobbar 7-16:30 sen till kusin Niklas och söndagshänger! Softar i solen på altanen och pratar om livet! Blir bjuden på mat. hem 21.

Måndag 26/3: Jobbar till 7-14 sen hem till mamma och pappa och äter kvällsmat och tvättar bil och myser!

Tisdag 27/3: ledig - Till Anki och umgås!

Onsdag 28/3: Jobbar 12-21
Torsdag 29/3: Jobbar 7-16, sen till systeryster och mysa!

Vi mumsade ugnspannkaka med bacon och sylt! Efterrätten blev glasstårta, yummie!! Man får lyxa till det på en torsdag åxå :)
Fredag 30/3: Jobbar 7-14. Sen hem till mamma och få håret färgat.
Lördag 31/3: Jobbar 7-12. Hjalle kommer hem vid midnatt!


Och Hjalle har varit väldigt omtänksam och gullig och kört en favorit i repris! Nämligen "varje-dag-överraskningarna"!! De ploppar upp som en påminnelse på datorn där det står en söt hälsnng från min Älskling varje dag och sen får jag en ledtråd om att gå och leta efter något trevligt på varierande ställen i hemmet och ibland även i bilen :-) Jag kan inte förstå var han får allt ifrån, väldigt påhittigt, charmigt och romantiskt *ler*

Det är så spännande och gulligt! Det är ett väldigt fint sätt att få mig att längta hem om kvällarna och inte tycka att det är så jobbigt att komma hem till ett tomt hus. Jag får komma hem och läsa hans hälsning och tänka på min Älskling!


Jag vet att Hjalle har det mer än toppen i Las Vegas med sina vänner och jag är så himla glad för hans skull att han kommer iväg och får uppleva allt det där han gillar där borta :-)

En rätt nöjd Hjalle, eller hur! Han träffade Byggare Bob och fick provköra hans grävmaskin, nästan lika roligt som att åka Mustang sa Hjalle ;-)

Ta hand om varandra och om du tycker om nån - visa det *ler*





Kommentarer
Postat av: Hannis

Men hur gulligt som helst!!

Mysigt med kärleken=))



Kram till dig/Hannis

Postat av: Anna

Hej !

hoppas allt ä bra med dej, men det låter som du får en toppenvecka =)



Kramar

2012-03-29 @ 18:44:59
URL: http://skokartongen.blogg.se/
Postat av: ninni

Låter som du har haft en fin vecka,här är det full fart,känner mig lite trött faktiskt,fick en lass idag med varor från chic antiqe,och gisses va mycke fint det var,kom över på en fika och kika någon dag vet jag.

Stora kramen

Ninni

2012-03-30 @ 16:48:55
URL: http://hagagården.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback