Efterlysning!Snälla NI, hjälp mig att ta reda på vart jag kan köpa den här underbara klockan!!!

Om ni vet, skriv i kommentarsfältet så gör ni mig JÄTTEGLAD :)

TACK för hjälpen!
Kvällsmys!

 

Ikväll är en kväll för massor av mys och tända ljus! Träffade på
NinniMadame Nyberg idag och efter en fika med goá Anna-Lena och AnnMarie så åkte jag och Ninni vidare till IKEA där det blev massor av ljusinköp :)

Sen åt vi lKEA-lunch och Ninni bjöd på glass, mums och tack! Vi hängde ett tag vid borden och pratade en del innan jag fick skjuts tillbaks hem igen.

Därefter har jag hunnit med att sy lite ljuspåsar samt gjort smycken och fått iväg beställningar så nu är det lugnt ett tag igen, kanske...hihi!

Hjalle kom hem tidigare idag, närmare bestämt till 16:00 då vi hade bestämt att vi skulle gå till banken och be om ett lånelöfte. För det var ju så att vi var på 2:a visningen av huset på Bäckvägen igår med mamma och pappa som x-tra par ögon. Den här gången gillade både jag och Hjalle huset lite mer och det var en härlig känsla :) Jag var rädd att jag skulle tycka mindre om huset eller känna mig ambivalent inför vad jag kände, men det var en skön känsla som infann sig! Både mamma och pappa tyckte huset var bra och att det var ett "Anna & Hjalle hus" vilket ju var skönt att höra. Huset i sig är ju vad man ser fräscht och ljust i tapet och färgval så med lite enkla medel är det bara att flytta in och stänka på lite ny färg och byta ut lite smågrejer så har man ett fint boende tills man känner att man vill rusta ordentligt. Vi var kvar längst på denna visning också, gav mäklaren en lapp med massor av funderingar som han kunde svara på en del av.

Sen tackade vi för oss och tackade mamma och pappa för hjälpen och sen satte vi oss i bilen, rätt pirriga båda två för vad vi kände. Vi kände oss redo att delta i en budgivning om det visar sig att den inte börjar eller slutar för högt. Vi känner att detta hus passar oss och med lite kärlek så blir det verkligen ett "Anna & Hjalle hem" *ler*.

Tänka sig att vi från början inte kunde tänka oss ett rustobjekt, men i dagens läge kan vi det och det känns inte som nåt hinder. Tänka sig vad man lär sig om sig själv längs med husletandets väg!

Därav besöket hos banken idag. Som gick bra! Lånelöftet har vi nu i handen och det känns skönt att ha fått lite mer koll på hur ekonomin kommer att se ut vid ett eventuellt köp samt att ha fått prata igenom husköpet med en bankman som kan detta. Jag står ju helt frågandes inför alla siffror hit och dit och bara hoppas på att bankmannen vet vad han gör och att han inte råkat räkna fel eller nåt! Hjalle har rätt bra kläm på allting måste jag säga och det känns skönt. Han kan det här med ekonomi och det känns tryggt! Sen när Hjalle förklarat det lite långsammare och tydligare för mig så känner jag att jag också har rätt god kläm på det nu :)

Nu väntar vi pirriga på att mäklaren ska ringa imorgon för att kolla av läget vilket han sa att han skulle göra innan helgen. Tydligen var det nån familj som var villiga att köpa huset utan att behöva se det särskilt noggrant och några till par som var intresserade, ja om man ska tro mäklaren då. Det kändes lite som ett slag i magen om en familj bara kan gå in och köpa huset sådär hipp som happ! Det känns som att man redan är ute ur leken innan den ens har börjat.

Men vi känner att det som blir är menat att bli. Får vi huset är vi otroligt lyckliga men får vi det inte så tar vi det med ro också på nåt vis känns det som. Då var det väl ödet och inte menat för oss. Då letar vi vidare och tror på att detta hus i så fall inte var det rätta utan att det verkligen rätta huset fortfarande står därute nånstans och väntar på oss *ler*.

Men tills vi vet hur det går så vill jag att ni alla håller era tummar så hårt ni bara kan för att vi åtminstone ska få ha en liten chans att få detta hus och möjligheten att göra det till vårat Drömhus och att få förverkliga våra drömmar... *ler*
Spännande husvisning

Igår var jag och Hjalle på husvisning igen efter ett långt uppehåll över sommaren då det inte kommit ut nåt av intresse. Vi var väldigt ivriga och kände starkt att det här objektet verkligen kunde vara något för oss!

Huset var spännande, intressant och öppnar upp till världens möjligheter vad gäller både boende och verksamhet! Men vi måste väga för och nackdelar och sedan inse att det finns en hel del att göra på huset. Vågar och orkar man ta sig an ett sådant projekt?!! Men å andra sidan, kommer vi någonsin att hitta en liknande stor, lantlig och härlig gård samt detta underbara läge någon annanstans i området med möjligheternas hus för detta pris?!! Åååh varför ska det va så svårt?! En andra visning är iaf bokad nästa vecka, får se varthän känslorna bär då *ler*

Huset har förr varit en Konsumbutik, mjölkbutik m.m, så vi har världens möjligheter att ha butik vilket för mig har varit en dröm ett par år nu! Och att sedan kunna ha butiken hemma, i en befintlig butikslokal är ju hur bra som helst. Hjalle kan flytta hem sitt lager och få en fysisk butik till sin webbutik Spelbord.se. Hans företag kommer i så fall kunna betala hyra till oss vilket innebär att vi varje månad i så fall drar in lite x-tra pengar som kan sparas och gå till rust eller till att betala räkningar med. Hur som helst en xtra inkomst varje månad vilket ju ger en ekonomisk fördel också.

Hjalle kommer kunna ha ett lager, det finns lastkaj och massor av lager, förrådsutrymmen i källardelen. Jag kan ha mitt målar/snickarrum, pysselrum och förvaringsrum för eventuella möbler jag skulle vilja köpa in från loppis och fräscha upp och sälja. Det finns så stora ytor att det är fantastiskt!

Vill man sen inte använda butiksdelen som butik finns ju möjlighet att bygga om det till boendeyta och göra själva hemmet större.

Vi var kvar på visningen i 1 timme och jag tror egentligen bara att mäklaren skulle vara där en halvtimme men vi kunde inte slita oss utan var ju tvugen att gå runt flera gånger för att planera i huvudet hur vi i så fall skulle kunna tänka oss att använda utrymmena på olika sätt. För det finns massor av varianter att använda detta hus på!


Själva boendedelen ligger på övre plan och består i nuläget av 2 mindre lägenheter vilket vi i så fall skulle göra om till en stor, som i så fall skulle ligga på nånstans mellan 124-140 kvm, beroende på hur de har räknat. Helt okej i storlek tror jag men jag tycker det är lite halvtrist att det inte ligger på markplan där jag kan få en altandörr direkt ut till trädgården. Ett idealt hus har för mig i mina tankar alltid varit ett 2-planshus. Möjligheterna här finns ju att bygga om butiksdelen på markplan till boendeyta och på så vis få större yta samt ett markplan med möjlighet till friheten direkt ut i trädgården!

Trädgården var härliga och lummiga dryga 4000 kvm stor vilket jag älskade! Man ser ut över åkrar och ängar och huset ligger på en mysigt belägen bygata med gamla röda trähus. Läget är perfekt! Området är så mysigt och jag har alltid älskat det stället, perfekt att bo på *ler*.  På gården står ett dubbelgarage, bara det är ju värt mkt då vi har 2 bilar som vi gärna vill ha under tak under de bistra vintermånaderna. På gården fanns även en liten röd bod/förråd och jag föreställde mig genast hur jag skulle kunna ha en Gårdsbutik där, med cafe och loppis och hela köret! Så den möjligheten finns ju att fortfarande har butik även om man stänger av butiksdelen i huset och gör om den.

Ja som ni förstår blev vi intresserade men också lite skrämda över allting, det är så mkt att ta in och tänka på att man inte kan komma till ett beslut inom den närmsta tiden. Vi måste ha klara siffror att räkna på och tänka på hur man kan förnya och byta ut äldre delar i huset. Det är ju som sagt var en del att göra om man ska få det som man vill och eftersom vi alltid bott i lägenhet och inte vet något om hur man sköter ett hus känns det ju väldigt skrämmande och stort att ta sig an. Men jag tror att man tror för lite om sig själv i dett fall, varför skulle inte vi kunna ta oss an ett hus och våga planera det som vi vill egentligen?! Det finns ju så många andra som gör det och som sagt var finns det kunnigt folk att ta del av. Dels fackmän och mamma och pappa kan mycket om hus och bygge som de kan lära mig! Det känns på så vis tryggt att ha duktiga föräldrar som kan komma med sina synpunkter och tankar om detta hus om det blir vidare aktuellt efter nästa visning. Är det aktuellt då vill man ju anlita en besiktningsman och när man har besiktningsprotokollet i handen, det känns som att det är då man kan ta det slutgiltiga beslutet beroende på vad det visar.

Det gäller att väga för och nackdelar flera gånger om och välja hur man man ska se på huset. Se det med nackdelarna i fokus eller med fördelarna i fokus. Det här med hus är skrämmande men det här känns nog ännu lite mer skrämmande i och med att det mer är en verksamhet med boende istället för boende med verksamhet. Det skulle vara lättare att mer helhjärtat ha gillat huset på direkten om boendedelen var i större fokus och verksamheten lite mindre. Men Hjalle ser så många fördelar med verksamhetsfokuset och det gör ju jag också i och för sig. Men med det kommer mer arbete, mer press att verkligen ta sig an projekt som kommer med om man skulle besluta sig för att lägga ett bud och verkligen gå in seriöst på det här huset. Men som vi sa så behöver man inte gå in och göra något på direkten, det är fullt beboeligt och man kan bo in sig först och känna efter och sen pö om pö göra det man känner för i rust och bygga om-planer. Man behöver inte känna pressen att allt måste ske på en gång heller ju. Men på nåt vis känns det så ändå.

Skulle det sen visa sig att om vi köper huset och bor där och upptäcker att det nog inte var rätt beslut ändå, jamen då är ju inte loppet kört för det! Man får faktiskt sälja ett hus, man måste inte bo i det hela livet ut om man inte trivs även fast det känns så. När man köper sitt första hus känns det som att man ska man vara så bombsäker och inte göra misstaget att välja fel beslut för då har man på nåt vis varit slarvig käns det som och det känns lite tabu att sälja, som ett misslyckande i så fall. Men hur ska egentligen någon människa veta i förväg om huset verkligen är rätt bara av att se det?! Det märker man väl först när man får bo in sig och leva i huset, eller har jag fel?

Hur ska man veta i förväg om det är just det här huset som en dag kan bli vårat Drömhus? Är det ett "möjligheternas hus vi vill ha eller är det ett tryggt obekymmerssamt "Svenssonhus" som passar oss? Gud jag vet inte alls, kan inte nån bara ta beslutet åt mig :)

Jag har hela tiden sett mig i ett  vanligt hus med mycket karaktär och charm samt med lantliga inslag. Att nu detta ovanliga ej lantliga hus dök upp med andra möjligheter än ett vanligt hus förvirrade mig totalt för det är inte alls vad jag egentligen har tänkt mig angående boende-delen iaf. Allt annat i form av verksamhet och förrådsutrymmen är ett jätteplus och en väldig bonus, det är ju liksom inget som drar ner intrycket. Man kan ju inte ha för mkt utrymme :)

Går det att skapa ett hus med lantlig charm, hemtrevnad och karaktär av detta hus? Svaret är ju ganska enkelt JA egentligen men klarar vi av att skapa detta hus till vårat drömhus, så som vi tänker oss det i vårat inre? Om vi nu kommer på och bestämmer oss för att vi klarar av att förvandla det så är det nog ett toppenboende!

Vi fick som sagt var mycket att ta in igår och det har känts som både "JA-det här är rätt" samt "absolut NEJ" till detta hus från min sida. Det var ett dödsbo, bara vi och ett till par som var och kikade en längre seriös stund. Nästa vecka skulle väl någon till komma och se. Om det skulle vara så att man får det för ett väldigt fördelaktigt pris så känns det som att man nästan måste slå till! Det är väldigt mycket hus, trädgård, (avstyckningsbar) samt verksamhetsmöjlighet för det priset det ligger ute för. Och som sagt var kan det bli en fördel rent ekonomiskt också med tanke på Hjalles företag samt eventuellt min butik. Drömmar har vi många *ler*. Många andra "vanliga" hus med mindre yta samt mindre trädgård  går för priser över detta. När kommer en sån här perfekt möjlighet för oss igen?! Aldrig skulle jag tro. I och med att huset inte är perfekt rustat eller planlagt precis så som vi vill ha det just nu har vi ju även här om man ser det från den positiva sidan världens möjlighet att skapa huset precis så som vi vill ha det :)

Det känns som att huset verkligen skriker Hjalle & Anna - det gäller bara att bestämma sig för om man ska våga hoppa på tåget *ler*Underbara lediga dagar!

Åh nu har jag avnjutit massor av ledig fritid sen torsdag 13:30 då jag lämnade jobbet för helgens ledighet!

Direkt efter jobbet i torsdags åkte jag hem till mamma. Hon och jag samt vovvarna begav oss ut på en 3 timmars promenad i solskenet och värmen som kommit tillbaka efter några dagars mulet väder vilket var härligt! Promenaden tar i vanliga fall ca 1 timme i vanlig rask takt, men eftersom Nippe har brutit benet får han inte gå fort utan måste gå lugnt och då går det som sagt var liiite långsammare. Men då får man mer mysig tid tillsammans i skogen istället vilket är härligt! Mamma hade tagit med picknick, hon hade lite ananaspaj kvar som jag bakat för nån dag sen. Den avnjöts med vaniljvisp och en festis för min del som inte dricker så mkt kaffe om det inte behövs :)

Vi hittade en mysig övergiven (tror vi) stuga där vi stannade till och fikade, hur mysigt som helst!Mamma delade ut lite godis åt Nippe & Norpan så de hade att göra ett tag. Tjockisar till spindlar fanns det gott om under trappan, tur att de för det mesta håll sig därunder *ler*Vi kom hem vid 17-tiden efter en jättehärlig eftermiddag i skogen, tack så mkt för den mamsen! Jag hade bestämt träff med Anki den kvällen så åkte dit till ca 18:oo och blev bjuden på pannkaka! Sen lektes det massor med Ebba i lekstugan, vi hade picknick i trädgården och hoppade runt på studsmattan lekandes apor...hihi! Mamma Anki fick snällt titta på från gräsmattan då hon bär på lillebror i magen *ler*. Snäll som hon var bjöd hon dock aporna på lite svartvinbär emellanåt :)

Det blev så småningom sovdags för Ebba och en godnattpuss delades ut, gullplutt! Mamma Anki läste saga och sen satte vi oss i soffan och mumsade en varsin glassbåt och lite daimchoklad medan vi pratade bort några timmar och kollade igenom en hel del fotoalbum från förr i tiden, det var verkligen en nostlagisk kväll! Jag stannade kvar till närmare 23-tiden och när jag kom hem svalde jag ner 2 alvedon och stupade i sängen och somnade bums efter en intensiv men otroligt rolig och mysig dag!

På fredag var jag ledig och hann med att göra lite nytta hemma och uträtta lite ärenden på Valbo Köpcentrum. Åkte hem till Jenny senare på eftermiddagen då vi hade bestämt att jag skulle sova över i vanlig ordning då vi skulle ha Gårdsloppis igen på lördagen, alltså igår. Vi bakade lite gott som vi skulle sälja och åt korvstroganoff och ris samt plockade upp lite mer grejer på loppisborden och prismärkte lite. Vid 22-tiden gjorde vi kväller och hoppade ner i sängen och kollade lite på tv innan vi så småningom slumrade in.

Vaknade av väckarklockan kl 7:00 på lördag morgon och sträckte lite på oss och klev upp. Det åts frukost och vi donade lite på datorn och sen öppnade vi upp portarna till Gårdsloppisen i garaget där vi gjorde iordning inför öppningen kl 10:00. Ställde upp de nya grejerna lite snyggt på borden och såg till att allt var prismärkt. Folket började droppa in klockan 10:00 med jämna mellanrum och den här gången var det lite ojämnt på tillströmmningen. Det var tillfällen då det var folktomt men sen kom de i klungor och det handlades för flera hundra vilket ju vi tyckte var skoj! Solen den gassade och det var minst 27 grader i skuggan! Det var så klibbigt och fuktigt och för att inte tala om hur stekhett det var ute, att vi allra helst satt kvar inne i skuggan i garaget där det var lite svalare. Vi hade många trevliga besök och för varje gång vi har loppis slår det mig att jag tycker det är supertrevligt och mysigt och vill ha det nästa lördag igen...hihi! Vi har nästa lördag planerad för loppis och sen tror vi säkert att det blir fler gånger, skojjigt värre! Dels får jag och syrran jättemycket kvalitetstid tillsammans och vi gör något som vi båda tycker är skoj. Vi bakar och grejar och har
jättemysigt ihop!Vi slog igen portarna till loppisen kl 17:00 och var rätt nöjda med den dagens pengaskörd också *ler*


Jag tackade för mig och åkte hem till ca 18-tiden. Jag och Hjalle gjorde tacos och sen kikade vi på film. Jag blev sådär överpigg på kvällen och grejjade och fejjade ända till ca 03:00 då jag bestämde mig för att försöka sova, slumrade in i soffan ca 30 minuter senare efter att under sena natten ha gått igenom en gigantiskt hög med inredningstidningar som jag sparat länge, nu åker det mesta iväg till loppisen nästa helg!

Idag har det varit söndag
, med några minuter kvar inann midnatt. Jag vaknade vid 9-tiden och jag och Hjalle åt frukost därefter. Sen åkte han till sina föräldrar och hälsade på. Jag började städa här hemma och fick lite nytta gjord idag också, skönt! Passade på att rensa ut ännu mer grejer ur skåp och på andra förvaringsställen, fattar inte att det kan rensas ur mer från vecka till vecka...haha! Men roligt att loppisen får nåt nytt!

Åkte sen till mamma till 14-tiden. Pappade jobbade och mamma höll på att snickra på vedboden. Jag hade med mig lite pyssel (till loppisen!) som jag satt ute i gröngräset och målade vitt medan solen värmde mig, härliga sommardag! Vovvarna var ute de med så jag passade på att sno lite gostid med dem också, älskar att borra ner mig i deras gosiga päls och söta ansikten *ler*

Vid 15-tiden avnjöt vi en Sibylla lunch med 2 grillade och mos, hur gott som helst! Satt ute i trädgården och njöt av finvädret ett tag. Jag åkte sen vidare till Jenny vid 17.30 tiden för att dumpa av de grejer som jag rensat ut hemma igen. Hade även glömt lite grejer hos henne igår som jag plockade med mig hem nu.

Kom hem till 19-tiden igen och Hjalle hade med sig en MAX-burgare som mumsades vid halv åtta. Vi knäppte på en film och kikade på den till ca 21.30 då vi åkte en sväng med bilen. Hamnade på Hemköp och köpte russin.

Nu är klockan så pass mycket att det var sängdags för mig för ett bra tag sen egentligen, börjar jobba 7 imorgon bitti.

Snart är det fredag igen och jag och Jenny får ha lite "pyjamasparty" och tjejkväll och sen är det lördag och Gårdsloppis igen, vi längtar redan!

Hoppas ni med haft en lika härlig helg som mig, tillsammans med människor som gör en GLAD!
Tekniken måste också ha sin plats!


(Canton Movie 120 MX 5.1)

 

ÄNTLIGEN!!!

 

Efter långt letande har jag och sambon äntligen hittat det hemmabiosystem vi vill ha! Snyggt i vitt med små högtalare, det blir fakltiskt riktigt snyggt som inredning också!

Jag borrade i väggarna och skruvade upp högtalarna medan Hjalle kopplade kablar och vips blev det faktiskt såhär snyggt :) Nu är det bara lite kablar som ska fästas lite noggrannare längs lister osv.

Det har varit väldigt svårt att hitta ett vitt system och ännu svårare för ett rimligt pris. Vi är så nöjda båda två och har redan sett 3 filmer, men ingen schysst actionrulle än så vi har inte fått testa systemet fullt ut än..haha! Synd bara för grannarna som haft det lugnt ett tag från vårat håll, nu kommer det nog "dåna" lite mer från våran lägenhet, men bara på rimliga tider, vi lovar ;).

En film vi såg innan vi kopplade systemet var actionfyllda
"From Paris with love" med John Travolta och det var en riktigt bra "secret agent-movie"!! Sevärd!!

Både jag och Hjalle älskar film och musik och i stort sett så är det någon form av musik på här hemma jämt eller så är det tv:n som är igång. Och nu har vi ju mycket bättre ljud från tv-kanalerna också så det känns riktigt lyxigt!!!

Som ni kanske märker är jag exalterad och nöjd! Vill gärna har snygg och bra teknik hemma så lite tekniknördig är jag nog...hihi!


Helgen

Lördag
Gårdsloppis blev det som planerat i lördags igen hos syrran!! Men den här gången i garaget då regnet hängde i luften och då vågade vi inte plocka ut allt på gräsmatan som sist. Men garaget blev ju kanoners!!!

Vi hade mkt besök hela dagen, ända från 10-16. Bland annat besök från vänner och bekanta men även familjer från Italien pch Polen kom på besök vilket ju var hur häftigt som helst...haha! Att de har hittat till lilla Bro i Storvik?! Det var massor av loppisar i Storvik i lördags så det var en riktig folkfest, supermysigt och trevligt! Anki och Tina kom förbi med Ebba och Max och vi tittade på hönsen och tupparna och klappade dem till och med! Även kaninera blev gosade med av alla barn som kom och hälsade på oss på loppisen under dagen *ler*

Blev av med grejer och tjänade pengar. Ingen dålig hobby det här inte när man tjänar pengar på den :)

Det blir Gårdsloppis igen lördagen den 14 samt 21 augusti!!


Söndag

Söndagen blev en "Jag & Hjalle dag" hela dagen. Det var jättemysigt! Dagen började med att jag vaknade redan klockan 07:00 och klev upp och gjorde lite nytta. Hjalle sov nog till 11 eller nåt och till vår glädje sken solen den här dagen och då gäller det att ta vara på den!

Vi bestämde oss för att åka till Utalnäs och äta lunch på fiskekrogen vid vattnet, där har de alltid så god mat! Vi kom dit till 12:00 då de öppnade och vi satte oss vid ett bord i solskenet. Jag beställde en fläskfilemedaljong med potatis, grönsaker och någon jättegod salsa till. Det var verkligen yummie!! Hjalle beställde fisk.


Vi satt och njöt av fint väder, god mat och självklart trevigt sällskap *ler*. När Hjalle smuttade sitt kaffe kom det 2 st äldre herrar som skulle spela för gästerna där några timmar. De slog sig ner och den ena spelade gitarr och den andra dragspel. Det höjde ju verkligen stämningen rejält och det var riktigt trevligt! Bara det gjorde att vi stannade kvar ett tag till :)

Sen gick vi ut på udden och kollade ut över havet. Det är verkligen vackert - tänk de som får bo så fint!Vi åkte vidare till Engesberg och jag åt en kulglass på uteserveringen där vid herrgården. Mys!! Vidare åkte vi sen till Elgiganten och sen hemåt där Hjalle rensade lite i sin garderob. Vi åkte sen till Hjalles föräldrar där vi rensade ut lite grejer som jag kunde få ta till loppisen.

Vidare sen in till Gävle igen där vi stannade till på Waynes och åt en varsin sallad, sen gick vi till Filmstaden för en biokväll där vi såg filmen "Inception". Den fick dåligt betyg av både Hjalle och mig så om ni undrar så rekomenderar inte vi filmen iaf! Men vi fick sitta och kramas i soffan längs bak i 2,5 timme iaf och det är ju alltid värt nåt...hihi! Det är det som är så mysigt med bio, att man sitter ihopkrupna och får mysa lite också! Sen om det är en bra film så blir det ju ännu mer toppen!!

Nöjda och belåtna med en härlig dag tillsammans kom vi hem vid 21-tiden då vi gick på den tidiga föreställnigen. Stannade till på affären och köpte lite gotta också som vi mumsde på framför tv:n hemma sen. Somnade rätt tidigt, säkert vid 11-tiden.

Måndag

Jag igår måndag var jag också ledig, lika som idag tisdag. Men imorgon onsdag börjar min arbetsvecka och jag kör på ända till söndag! Igår var jag förbi syrran en sväng efter lunchtid och dumpade lite grejer till loppisen. Var duktig och rensade lite mer i förråden nere i min källare och hittade en hel del mer att sälja faktiskt!

Jenny bjöd på hembakt och saft och vi tjattrade ett tag innan jag åkte vidare till mamma och pappa vid ca 15-tiden. Följde med mamma på en promenad med Nippe och Norpan i solskenet vilket var härligt. Väl hemma sen åt vi lite glass och jag följde sen med mamma och handlade och passade själv på att handla lite så jag har här hemma, perfekt! Sen fick jag stanna kvar på kvällsmaten vilket blev kyckling i sås och ris, hur gott som helst! Tack!

Idag ska jag göra ugnspannkaka och äta syrrans goda hemgjorda hallonsylt till det, den var så jäkla god!!!


Hon är så jädra duktig och bakar massa gott och kokar sylter och saft och massa gott som vi i familjen har turen att få ta del av, tack syrran!!!

Idag tisdag ska jag städa lite och håller även på att tvättar. Sen har jag 3 tidningar att njuta av också, härliga dag!I ett kök

Mitt kök i bilder! Det går åt det beiga/bruna hållet. Gillar härliga naturfäger - det ger harmoni och lugn.


Den stora vackra linneduken med spets har jag köpt hos Madame Nyberg och jag ÄLSKAR den!!! De beiga stolsöverdragen är inköpta i Bollnäs har jag för mig och det är vacker hålsöm på dem.

Den vackra kudden är ett Tradera-köp men den kommer ju ursprungligen från H&M Home. Väldigt populär och jag förstår ju varför :)


Nedan kan ni se en brun handduk (det skymtar en beige på bilden ovan) och den har jag köpt av duktiga Anna-Lena (Madame Nyberg) som virkat den själv!

 

Ha nu en riktigt skön söndag!!!