Kvällsmys!

 

Ikväll är en kväll för massor av mys och tända ljus! Träffade på
NinniMadame Nyberg idag och efter en fika med goá Anna-Lena och AnnMarie så åkte jag och Ninni vidare till IKEA där det blev massor av ljusinköp :)

Sen åt vi lKEA-lunch och Ninni bjöd på glass, mums och tack! Vi hängde ett tag vid borden och pratade en del innan jag fick skjuts tillbaks hem igen.

Därefter har jag hunnit med att sy lite ljuspåsar samt gjort smycken och fått iväg beställningar så nu är det lugnt ett tag igen, kanske...hihi!

Hjalle kom hem tidigare idag, närmare bestämt till 16:00 då vi hade bestämt att vi skulle gå till banken och be om ett lånelöfte. För det var ju så att vi var på 2:a visningen av huset på Bäckvägen igår med mamma och pappa som x-tra par ögon. Den här gången gillade både jag och Hjalle huset lite mer och det var en härlig känsla :) Jag var rädd att jag skulle tycka mindre om huset eller känna mig ambivalent inför vad jag kände, men det var en skön känsla som infann sig! Både mamma och pappa tyckte huset var bra och att det var ett "Anna & Hjalle hus" vilket ju var skönt att höra. Huset i sig är ju vad man ser fräscht och ljust i tapet och färgval så med lite enkla medel är det bara att flytta in och stänka på lite ny färg och byta ut lite smågrejer så har man ett fint boende tills man känner att man vill rusta ordentligt. Vi var kvar längst på denna visning också, gav mäklaren en lapp med massor av funderingar som han kunde svara på en del av.

Sen tackade vi för oss och tackade mamma och pappa för hjälpen och sen satte vi oss i bilen, rätt pirriga båda två för vad vi kände. Vi kände oss redo att delta i en budgivning om det visar sig att den inte börjar eller slutar för högt. Vi känner att detta hus passar oss och med lite kärlek så blir det verkligen ett "Anna & Hjalle hem" *ler*.

Tänka sig att vi från början inte kunde tänka oss ett rustobjekt, men i dagens läge kan vi det och det känns inte som nåt hinder. Tänka sig vad man lär sig om sig själv längs med husletandets väg!

Därav besöket hos banken idag. Som gick bra! Lånelöftet har vi nu i handen och det känns skönt att ha fått lite mer koll på hur ekonomin kommer att se ut vid ett eventuellt köp samt att ha fått prata igenom husköpet med en bankman som kan detta. Jag står ju helt frågandes inför alla siffror hit och dit och bara hoppas på att bankmannen vet vad han gör och att han inte råkat räkna fel eller nåt! Hjalle har rätt bra kläm på allting måste jag säga och det känns skönt. Han kan det här med ekonomi och det känns tryggt! Sen när Hjalle förklarat det lite långsammare och tydligare för mig så känner jag att jag också har rätt god kläm på det nu :)

Nu väntar vi pirriga på att mäklaren ska ringa imorgon för att kolla av läget vilket han sa att han skulle göra innan helgen. Tydligen var det nån familj som var villiga att köpa huset utan att behöva se det särskilt noggrant och några till par som var intresserade, ja om man ska tro mäklaren då. Det kändes lite som ett slag i magen om en familj bara kan gå in och köpa huset sådär hipp som happ! Det känns som att man redan är ute ur leken innan den ens har börjat.

Men vi känner att det som blir är menat att bli. Får vi huset är vi otroligt lyckliga men får vi det inte så tar vi det med ro också på nåt vis känns det som. Då var det väl ödet och inte menat för oss. Då letar vi vidare och tror på att detta hus i så fall inte var det rätta utan att det verkligen rätta huset fortfarande står därute nånstans och väntar på oss *ler*.

Men tills vi vet hur det går så vill jag att ni alla håller era tummar så hårt ni bara kan för att vi åtminstone ska få ha en liten chans att få detta hus och möjligheten att göra det till vårat Drömhus och att få förverkliga våra drömmar... *ler*




Kommentarer
Postat av: anki.

håller alla tummar jag kan

Och hoppas att det inte blir någon budgivning!!

Postat av: Jenny

Självklart håller vi tummarna för er o hoppas hoppas!! :) Puss o Kram!!

2010-08-27 @ 09:59:28
URL: http://katiinka.blogg.se/
Postat av: MiloD

Hej Anna!



Va roligt att ni har hittat ett hus, och med lokaler för butik det är väl perfekt! vi har köpt hus under sommaren, ett hus som jag alltid har gått och kikat på, vi var ju inte ensamma om att vilja ha huset och budgivning är ju väldigt nervöst och jobbigt!

Lycka till!

Åsa

2010-08-27 @ 13:34:51
Postat av: vintageretroprinsessa



Håller mina tummar och mina tanker till er ang huset :)



vilken mysig bild :)



kram

2010-08-27 @ 22:05:07
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Mia

Självklart håller vi både tummar å tår!!



Hoppas det går vägen!



//Mia

2010-08-27 @ 22:26:52
URL: http://bustroll.blogg.se/
Postat av: Annica

Enda jag gillar med hösten: att tända ljus. Och nu känns det verkligen höst! Idag lyste solen men ändå kändes det som höst.



Kram Annica

2010-08-28 @ 18:50:43
URL: http://lodahls.blogspot.com
Postat av: Ullis/Leva på landet

Så spännande med huset. Håller alla tummar jag kan för att det verkligen ska gå bra.

Ha en fortsatt bra helg!

Kram Ullis

2010-08-28 @ 21:49:28
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: anette

Lycka till!

En spännande tid väntar er.

Kram Anette

2010-08-29 @ 10:56:50
URL: http://www.sekelskiftesdrom.blogspot.com/
Postat av: Zhannah

Nu var det länge sedan jag var in hit :P Måste kika runt lite och se efter vad du har haft för dig :) Kul med huset, hoppas det går bra för er.



Du är inte intresserad av en katt, jag har två st som inte är tingade :P



Kommer du att stå på höstmarknaden i Nybo?



Ha en skön söndag du med!



kram!

2010-08-29 @ 13:35:35
URL: http://zhannahs.blogspot.com
Postat av: Helena, The Swenglish Home

Men åh så spännande! Hoppas det går som ni vill!



Vilken härligt stämningsfull bild du visar. Törs jag säga "höstmysig", eller är du som jag, att du kämpar in i det sista för att erkänna att den är här, höstskrället...? ;-)



Hur som helst, här hålls det nu tummar och en stor kram kommer från

Helena, The Swenglish Home

2010-08-29 @ 22:19:03
URL: http://theswenglishhome.blogspot.com
Postat av: Katta

Oj vad spännande med huset! Hoppas verkligen det går vägen om det nu inte gör det så dyker det upp fler. Lycka till, kram Katta

2010-08-29 @ 22:41:17
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Denize

Åh vad roligt med så fina kommentarer :) Tackar och bockar för det :)



Ja våra vovvar är hemskt lugna inne faktiskt ute är det en annan sak då jäklar är det fart hehe.

Men skönt att höra att dom inte stör iaf :)



Kram

2010-08-31 @ 22:42:56
URL: http://nize.blogg.se/mittliv
Postat av: Ewa

Hej,

va kul att ni hittat ett hus ni gillar, håller tummarna för att de blir Erat!!

Visst är det mysigt när man får tända ljus o mysa om kvällen....igår va vi till IKEA o storhandlade värmeljus:) o så ett besök hos AnnaLena förstås, där hittar vi alltid nåt att handla,hihi!!!

Ha det gott

Kram

Ewa

2010-09-02 @ 23:30:51
URL: http://kuriosaverkstan.blogspot.com
Postat av: Titti

Håller både tummar och tår att ni får huset !!

Kram Titti

2010-09-03 @ 11:30:17
URL: http://www.tittispyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback