V.40

Måndag 1 okt: 7.00-15.30 (spinning/push 17:30-19:00)
Tisdag 2 okt: 7.00-15.30 (boxersize 17:15-18:30)
Onsdag 3 okt: 12.30-21.00
Torsdag 4 okt: 8.00-16.30 (friskvård 15.30)
Fredag 5 okt: Ledig
Lördag 6 okt: Ledig
Söndag 7okt: Ledig

3-dagars

Nuså ska väl Hjlales firande vara över. Blev firande fre-lör och söndag. Men nu har folket varit här å grattat och jag har ätit på tok för mycket tårta, saft, kakor och bullar... Hjalle var duktigare än mig och undvek godbitarna och höll sig till kaffet. Idag var Ella och Staffan här med ungarna. Jag busade med lilla Malva 2 år och storebror Traste, hua va svettigt det blev att busa...hihi! Vi blev inbokade som barnvakt den 20:e oktober, en lördag. Det ska bli skoj! Mamma och pappa kom och grattade efter barnfamiljen och stannade till 15:30 då kalaset avslutades.

Hjalle drog iväg till stan för att kolla på fotboll. Jag knäppte på musik på datorn och dansade, provade kläder och hade det riktigt tjejigt för mig själv *ler*. Har fixat outfiten till jobbet för imån och dagen efter, slipper jag stå och fundera vad jag ska ha på mig sådär tidigt på morgonen och då bara hafsa ihop nåt som ser sisådär ut. Jag älskar ju att matcha kläder och styla till det men det blir inte så mycket tid över till det när man kliver upp och ska till jobbet tidigt. Då brukar det mest bli att man tar det som ligger överst i garderoben. Men nu ska det bli ändring på det!

Hjalle och jag var och såg filmen "Chuck and Larry" på bio igår, en komedi som var skapligt rolig och underhållande en lördagkväll. Mysigt hade vi det.

Näe, om jag ska slänga mig in i duschen nu och sen njuta i soffan de resterande timmarna av denna söndagkväll innan det är dags att sova. Imån blir det träning igen, äntligen!!!

Du växer

Idag fyller min älskling 27 år, herregud är vi så stora nu!!! Eller inte jag då, men 26 känns rätt vuxet det med. Jag vaknade vid 07:00 imorse och gosade lite med Hjalle sen gick vi upp och han fick öppna sitt paket innehållandes en tamburmajor i mässing som han kan hänga upp sina kläder på lite snyggt i vårat kläd/datarum. Han hade nämligen önskat sig en sån. Vi satte oss en stund i soffan men det var så grått, ruggigt, regnigt och mörkt ute och vi kände oss fortfarande trötta så vi gick och la oss igen. Vilken lyx!!

Hjalle klev nog upp vid 8:30 och jag sov vidare till 10:00. Vi gjorde oss iordning och åkte upp till Köpis vid 11:00 för att äta lite frukost där. Jag åt en god ost/skinsmörgås och Hjalle åt en avocadosallad. Sen köpte vi tårta och åkte hem. Hjalles föräldrar kom nångång vid 13-tiden tror jag och stannade en stund på lite kaffe, tårta, bulla och kaka. Hjalle fick pengar och en jättefin tröja. När de åkte slängde jag mig i soffan för jag har varit så trött hela dagen idag. Som att det har varit tidig, mörk morgon hela dagen och man aldrig har fått en chans att vaknat till för att vädret är som det är idag. Regnigt, grått och tröttsamt. Men mysigt! Hjalle har åkt till en kompis i stan och kollar på fotbollsmatch. Jag ligger och slappar i soffan och har det helt perfekt en slappardag som denna.

Ikväll ska Hjalle och jag gå på bio för han fick biobiljetter av Jenny och Anders igår. Biobiljetter är verkligen ett säkert kort här i lilla familjen för oss bioälskare!

Annars har Hjalle och jag hunnit möblera om inne i datarummet och det blev så mycket bättre än innan. Hjalles geniala idé att möblera om faktsikt och det blev jättebra! Han ska få ta den gröna skinnfåtöljen till kontoret och ha som besöksfåtölj.

Näpp, nu slänger jag mig i soffan igen tror jag!

Grattis Älskling

Kumho

Är ju faktiskt ledig idag men det blev inge sova ut. Uppe kl 06:00 för Hjalle skulle iväg och träna 06:45...hua! Jag skjutsade in han till stan. Sen åkte jag hem igen och åt frukost och slappa lite framför teven till ca 08:40 då jag åkte till Sandviken och Däckshopen för att få mina däck bytta till nya fräscha däck. Kumho hette de visst. Lämnade in bilen och pappa var så snäll och hämtade mig också åkte vi hem till Västanbyn. Jag slappade i soffan och väntade ut tiden tills jag skulle få hämta bilen igen om ca 1 timme. Pappa var snäll igen och skjutsade ner mig till verkstan och jag fick hämta bilen och betala en "liten " peng också förstås, närmare bestämt 4080:-. Men nu har jag bra däck iallfall och bokade tid tid för hjulinställning igår och fick tid på torsdag nästa vecka och efter det ska bilen vara i perfekt och tipp topp skick!

När jag åkte från verkstan svängde jag direkt in på Bilprovningen, anmälde mig på obokad efterkontroll och fick vänta ca 5-7 minuter innan jag fick komma in och få mitt vänsterdäck kollat på och bilen blev då godkänd, skönt! 200:- varsegod.

Sen åkte jag hem till pappa igen och passade på att tvätta bilen också när jag ändå var igång med massa bilgöra :) Så nu är min kära lilla Mazda ren och fin också. Jag tog mig en sväng till Rusta och Dollarstore. Hittade en svartvit kepa med döskallemotiv på för 20:- samt en fleccepläd för 39:- viket verkligen behövs då Hjalle och jag brukar slita i samma filt här hemma, nu har vi en varsin.

Igår efter jobbet åkte jag in till stan och köpte present till Hjalle. Kan ju tyvärr inte skriva vad jag köpt än då han inte fyller förrens imorgon och även fast han aldrig kollar in på min blogg så vill jag ta det säkra före det osäkra för man vet ju aldrig :).

Jag kom hem strax före 13-tiden och värmde mig en matlåda med spaghetti och makaroner. Nu ska jag åka till Köpis en sväng hade jag tänkt och köpa lite födelsedagsfika för ikväll kommer Jenny och Anders och grattar Hjalle.

V.39

Måndag 24 sep: Ledig (besikta bilen - 1 antal fel - vänster framdäck - byte). Shopping i Gävle med Tina
Tisdag 25 sep: 7.00-16.00
Onsdag 26 sep: 7.00-16.00
Torsdag 27 sep: 7.00-16.00 (friskvård 14.30) -hälsat på Niklas
Fredag 28 sep: Ledig (till verkstan och byta däck 9.00)
Lördag 29 sep: Ledig (Hjalle 27 år - kalas)
Söndag 30 sep: Ledig

Jobbig dag

Så. Nu var min jobbarhelg över och även min lediga måndag nu snart. Har gått alldeles för fort! Jag känner mig såå trött idag... Helgen på jobbet har gått bra men igår kände jag att jag var inne på min sista dag. Jag var trots lugnet trött i huvudet och längtade hem.

I lördags (tror jag det var) var Hjalle och jag hundvakt till Annikas lilla söta Musse! Hon kom med honom vid 10-tiden och så stannade han till 13.00. Men eftersom jag skulle jobba var jag tvungen att åka 12:10 och Hjalle och Musse stannade hemma.
Så här söt är han den lilla gamla älsklingen:




I söndags åkte jag hem till mamma tidigt på morgonen för hon skulle vara så snäll och tona mitt hår i färgen "Cassis" (mörkviolett) som jag alltid tonade i förr. Jag stod och väntade på att Coop X-tra skulle öppna kl 10.00 och när jag fått min färg åkte jag hem till mamma och pappa. Mamma tonade håret på mig och jag slingade mammas hår, vi blev så fina så..hihi!

När helgen var avklarad igår söndag pustade jag ut. Skönt att komma hem och slappa. Hjalle ringde och frågade om vi inte skulle avsluta söndagkvällen på MAX, för Hjalle var hos en kompis i Gävle. Och jag tyckte inte alls att det lät som en tokig idé med tanke på att det var helg och att det var 1 vecka sen sist vi åt gott ute :) Jag brummade iväg till Gävle, hämtade upp Hjalle också åkte vi till MAX där vi ställde oss i Driven och fick våra burgare!

Idag måndag var det min tur att besikta bilen. 10:50 hade jag tid. Hjalle plockade upp mig vid 10.00 för vi skulle till hans mamma och hämta hatthyllan, varningstriangeln och lite annat som Hjalle hade dumpat där medan han fraktat grejer i bilen. Vi passade på att kolla lufttrycket i däcken och sen åkte vi in till Sandvikens Bilprovning där vi för det första inte trodde vi skulle få besikta bilen då det stod att datorn inte kunde hitta någon bokning för min bil... Konstigt tänkte jag och knappade in uppgifterna igen. Gick ut i bilen till Hjalle, funderade på att gå in och höra med "nissarna" i verkstaden om de visste vad som kunde vara fel. Men sen slog det mig som en blixt från en klar himmel att jag hade knappat in toyotans registreringsnummer istället för Mazdans. Inte så konstigt at det inte funkade! Men när jag nu löst problemet fick jag min tid och vi kunde åka in. Allt såg bra ut tills farbrorn sa till mig att komma och kika lite på ena däcket. Det var så snett nött att det var risk för det att det skulle gå sönder. Han sa till mig att om jag lyckades byta däcket idag så kunde jag komma in och få bilen godkänd annars var han tvungen att underkänna den vid besiktningen. Jag försökte ringa runt och få det fixat men det blev så himla struligt så vi bestämde oss för att göra en ombesiktning inom 1 månad och leta 4 nya däck istället för bara 1 så vi har nya sommardäck till nästa sommar i lugn och ro istället för att stressköpa nåt. 200:- vid efterkontrollen har jag faktiskt råd med. Hjalle och jag åkte runt till 2 olika däckfirmor i Sandviken och fick lite prisförslag och bestämde oss för firman som var aningen billigare. Sagt och gjort och 4 st nya däck är nu beställda och förhoppningsvis skulle jag kunna lämna bilen redan på onsdagen och få däcken bytt. Perfekt!

Jag blev himla stressad och på gränsen till gråtfärdig när allt det här började strula, jag pallade in med det. Orkade inte. Kände att jag inte hade nå kraft till nånting som går mig emot såhär direkt efter helgens jobb. Jag känner mig trött och har kort stubin och gråten satt nära.. Skulle lätt kunna slänga ur mig några tårar bara för att allt började dryga med mig så hemskt. Men nu känns det bra när allt är i rullning.

När Hjalle och jag hade gjort det vi kunde i Sandviken bestämde vi oss för att åka vidare. Jag och Tina hade bestämt att vi skulle ta en shoppig i Gävle. Hjalle och jag hämtade upp henne och så stannade vi till hemma så jag fick äta något (hade inte ens ätit frukost) och byta byxor. Sen skjutsade Hjalle in oss till stan. Jag köpte ett par mörkblå jeans och en turkos luvtröja på rean, supersnyggt och jättenöjd! Jag är ute efter en väska i lite större modell men hittade ingen som jag köpte idag även fast jag såg många snygga men lite för dyra för att jag skule köpa nån av dem just idag. Tina och jag avslutade shopingen med lite fika. Smörgås och dryck, väldigt gott! Hon hoppade på bussen hem till Sandviken igen och jag strosade lite till på stan. Sen tog jag en promenad genom Boulongern och Hjalle hämtade upp mig vid SOS-kiosken också åkte vi hem vid 17-tiden.

Det har inte varit min och Hjalles dag idag. Det har gnabbats, vi har varit trötta, irriterade och ledsna. Kände att det skulle brista nån gång idag och det gjorde det när vi kom hem. Jag började storböla och allt kändes bara fel och jobbigt och jobbigt. Hjalle försökte snäll som han alltid är att trösta mig även fast jag kan va så orrätvis mot han i sånna här upprivna stunder. Han lagade jättegod köttfärsås med pasta till mig som vi åt för ca 1 timme sen. Känner mig lugn och tillfreds nu och Hjalle med. Ska gosa lite med han innan jag slänger mig in i duschen och göra tidig kväller ikväll. Ska upp och jobba tidigt imånbitti, skulle bra gärna velat ha en till dag ledigt efter den här jobbarhelgen. Men allt kan man ju inte få. Får se fram emot torsdagens slut istället för sen är jag ledig fre-sön!

Näe, nu vill jag lägga den här jobbiga dagen bakom mig och blicka framåt!

Tur att Musse fick va med på ett hörn och liva upp det här inlägget iallfall...sötnos *ler*

Torsdag

Igår var det den dagen, torsdag. Jag och Johanna skulle jobba kväll ihop. Jag åkte hem till henne till 10:30 för vi hade bestämt oss för att promenera före jobbet. Vi var ute och gick Hälsans Stig mellan 10:45-11:45, 1 timme prick! Skönt var det och sen hade vi lite tid att slappa hos Johanna innan det var dags att åka till jobbet till 12:30. På eftermiddagen hjälptes vi åt att packa ner grejer i flyttkartonger till en boende som ska byta lägenhet. Vi höll på i ca 2 timmar, skönt å få lite gjort. Sen var kvällen rätt lugn och behaglig rakt igenom.

Idag är det fredag och jag börjar jobbet 13:30. Ska åka hem till mamma och pappa och låna tvättmaskinen hade jag tänkt.

Så nu drar jag, tjillevippen!

Boxersize å tjejkväll!

Igår var det tisdag och jag var ledig. Min sista dag på långledigheten. Hjalle och jag åkte hem till mamma vid 15:45 tiden och grattade henne på födelsedagen! Det bjöds på tårta och gotta, mums å tack så mycket!

Hjalle skjutsade mig till Johanna vid strax före 17-tiden också skjutsade han ner oss till Jernvallen där vi skulle träna lite boxersize! Sen åkte han hem för jag och Johanna skulle ha tjejkväll efter träningen och jag skulle sova över hos henne eftersoom vi båda skulle jobba dag idag onsdag.

Hur som haver började träningen 17:15 och höll på till 18:30. Det var superjobbigt men superkul! Den här gången fick vi även sparka på den stora mitsen som kompisen håller i. Det var skitkul att sparkas och en härlig träningsvärk i rumpan hade man idag! Det var inte så många som kom på träningen den här gången, lagom och bra och man fick bra plats. Slutkörda var vi kl 18:30 och då promenerade vi hem till Johanna och hämtade pengar. Sen gick vi vidare ner till Ica Kvantum (Maxi) och handlade lite frukt, bröd och fil för kvällsfikat. Sen gick vi till Videohallen och hyrde skräckfilm, såklart!! Filmens titel var "Them". En verklighetsbaserad film som handlade om ett gäng barn i åldrarna 10-15 år som "lekte" med ett par (en ung tjej å kille) och skrämde dem och massa sånt och tillslut mördade ungarna dem..hua!! Sen gick jag och Johanna hem till henne och tog en varm skön dusch vilket var skönt efter att vi promenerat runt rätt mycket och det hade blivit kallt ute. När båda hade duschat och krypit ner i myskläderna tog vi fram kvällsfikat, kurade ihop oss i hennes soffa under täcket och knäppte på filmen och satt på helspänn! Filmen var faktiskt bra. Vi låg sen och småglodde lite på teve efter filmen slutade kl. 22:00. Vid ca 23:00 bestämde vi oss för att byta soffan mot sängen och försöka sova. Men väl i sängen börjde vi babbla om allt mellan himmel och jord där i mörkret och klockan tickade iväg till 00:00 då vi bestämde oss för att sluta babbla och sova istället om det över huvudtaget skulle bli nå sova av :). Kul med tjejkväll!

Det kändes som att man precis hade somnat så ringer väckarklockan klockan 05:35...hualigen va jobbigt!! Men det var bara till att gå upp och göra sig iordning och 06:20 började vår promenad till jobbet. Då hade det blivit rätt ljust ute och det såg ut att bli en klar och fin dag (vilket det varit hela dagen) för himlen var alldeles blå. Det var inte mer än +3 grader ute när vi gick så lite småkallt var det faktiskt. Vi kom till jobbet 40 minuter senare, klockan 07:00 då vi började.

Jobbardagen:
Dagen på jobbet har varit bra. Åt frukost vid 8-tiden och har suttit i telefonen med en boendes mamma och pratat vid 9-tiden och en bra stund därefter. Klockan 10.00 hade vi IVP-möte om en boende. Klockan 11.00 åkte jag och Johanna och en kille på boendet in till Gävle för att luncha. Det blev lunch på restaurangen "La Famiglia" i Gävle. Vi hade supertrevligt när vi väl var där efter att ha snurrat runt och letat parkering. Tiden tickade iväg och vi kom tillbaka till jobbet till klockan 14.00 då vi hade personalmöte till klockan 15:15 och jag var sekreterare denna gång. Efter mötet slutade dagpersonalen och jag gick ut och väntade på Hjalle som kom 15:30.

Vi åkte raka vägen hem och jag kände att jag var trött, sur, tvär och irriterad och allt gick ut över Hjalle. Kom hem och slängde mig i soffan och där somnade jag och vaknade vid ca strax före 19 av att Hjalle lagar mat och bjuder mig på fläskfilé i ugn med potatiskroketter och vitlökssås. Mums!! Sen åkte vi in en sväng til hans kontor och kikade och jag märkte att jag blev negativ och orättvis mot Hjalle igen så han blev så lessen på mig. Känner att jag måste gå och sätta mig i soffan hos honom och be om ursäkt för mitt otrevliga sätt idag som inte på något vis varit befogat. Han har bara försökt få mig på bra humör idag och varit så snäll och så beter jag mig ändå som jag gjort idag mot honom. Usch va jag känner mig förjävlig och dum!

Imorgon jobbar jag och Johanna kväll. Jag ska hem till henne på förmiddagen så ska vi ut och promenera 1 timme innan jobbet så vi får lite motion eftersom vi inte kan träna nå mer den här veckan eftersom jag ska jobba massa kvällar resten av veckan.

Nu är det dags att be om förlåtelse, eller åtminstone be om ursäkt för mitt fula beteende...

V.38

Måndag 17 sept: Ledig (spinning/push 17.30-19.00)
Tisdag 18 sept: Ledig (boxersize 17.15-18.30 + promenad)
Onsdag 19 sept: 7.00-15.30
Torsdag 20 sept: 12.30-21.00 (promenad med Johanna 10:45-11:45)
Fredag 21 sept: 12.30-21.00 (friskvårdstimme, börjar 13.30)
Lördag 22 sept: 12.30-21.00
Söndag 23 sept: 12.30-21.00

Totalt slutkörd

Satt hemma och dega idag tills det blev dags för träning 17.30. Sov till 10.00 och tog det lugnt. Gick på en kort promenad på eftermiddagen, hade tänkt ta en långkörare men det blåste så drygt så det blev inge roligt. Hem och lagade mat till 15.30 och Hjalle kom hem med bilen. Sen skjutsade jag in han till kontoret igen och jag åkte hem och bytte om och gjorde mig klar för träningen. Idag var det spinning/push från 17.30-19.00. Hämtade Johanna vid 17-tiden och vi drog iväg. Första krysset markerat på vårat 14 gångers kort! Vi började med spinning och det var så jävla jobbigt, jag trodde jag skulle dö! Fy faen! Svetten rann, flåsade som en åsna, röd som en tomat i hela fejjan men jag höll ut! Det bränndei benen och mjölksyran satte in, fy va jobbigt...haha!! Den här gången tog vi tid för att se hur länge vi cyklade, 50 minuter stannade klockan på. 50 minuter känns bra länge när man "bara" sitter på en cykel och trampar...puhh! När vi dragit undan cyklarna lade vi oss på step-up brädan och lyfte lite stång med vikter. Jobbigt åt armarna, musklarna får jobba vilket är skönt! Sen körde vi olika övningar med hantlar, gjorde ben och rumplyft och då brände det rejält i benen igen. Vi satt på brädan och tränade magen och armarna. När klockan sen tickat iväg till 19.00 hade vi hunnit med avslappning och stretching. Jag har grym träningsvärk i mina ben vilket jag hade redan imorse då jag tränade bla ben själv hemma igår. Men vilken känsla jag har i kroppen när jag har tagit mig igenom ett jobbigt pass, det känns verkligen så bra!! Körde lite extra med mina hantlar sen när jag kom hem..haha!

Imorgon blir det boxersize klockan 17.15-18.30. Äntligen, va jag har längtat!

Tänk att det kan kännas så bra att vara totalt slutkörd!

Utvecklingssamtal

I fredags hade jag utvecklingssamtal med chefen. Pratade i 1 timme. Allt var positivt och bra och han var väldigt nöjd med mitt jobb på boendet och han var glad över att jag var en sån positiv tjej! Jätteroligt att få feedback på hur man jobbar samt hur man är som person. Men jag fick dock höra att några ur personalen hade varit lite sarkastiska till chefens val av mig och Johanna när vi började där. De tyckte tydligen att vi var alldeles för unga och hade frågat honom om han inte hade lyckats hitta yngre tjejer än oss! Haha!! Men den personen/erna hade tydligen ändrat uppfattning efter att ha jobbat med oss. Och några av de äldre damerna i personalen sa jag kunde vara lite väl negativa ibland men det var inget att bry sig om. Många gånger kanske det till och med handlar om ren och skär avundsjuka för att jag och J skrattar och har så grymt roligt på jobbet vilket kanske inte alla har. Synd för dem.

Chefen ville hur som helst ha kvar mig på boendet och sa att han hade pratat med en kvinna som har hand om tjänsten jag går på. Hon hade kollat upp mina LAS-dagar och sa att jag skulle bli konverterad och få fast tjänst i januari 2008! Vilken chock det kom som! Jag, fast tjänst i januari?! Men den informationen var inte den samma jag fick när jag ringde till en annan kvinna på personalkontoret för några veckor sedan då jag ville kolla upp det här med LAS-dagar och så vidare. Hon sa att jag hade 1 år kvar att jobba innan jag skulle få fast tjänst. Jag berättade det för chefen och han sa att han skulle kolla upp det med den person han hade pratat med, så det inte blir nåt strul. Men hon ska tydligen veta vad som gäller och ha koll på de här sakerna så får verkligen hoppas att det stämmer vad chefen sa, att jag får fast i januari!!

Ledig idag måndag och har precis varit ner i förrådet med lite grejer. Solen skiner och det är härligt ute ser det ut som så funderar på en härlig höstpromenad. Ikväll ska det förhoppningsvis bli träna av med Johanna. Igår var jag hem till mamma och pappa och hälsade på. Blev att mamma klippte håret på mig, kände mig så trist så fick en impulsgrej att klippa av håret! Blev bra som alltid :)

Arrrgghhh!!!!

Blev ingen träning idag söndag som jag och J hade bestämt!! Morr!!! Jag blir så less när jag är på hugget och vill träna åsså blir det inget av med det!! Gjorde en chansning och frågade Niklas om han ville träna med mig men han var trött och skulle iväg och jobba natt, inget napp där heller....
Men jag och J ska träna spinning/push imorgon måndag och boxersize på tisdag. Bara det blir av nudå! Sen kan jag inte träna nå mer den veckan för jobbar bara kvällar resten av veckan+helgen...

Nä, nu måste ja köra lite här hemma istället :)

Leende



Jag gillar inte alls mitt leende, men på den här bilden tycker jag faktiskt om mitt glada leende!

På Gång på riktigt

Idag var jag och Johanna till SGA:s kansli och köpte träningskort. 14 ggr valfritt pass/400:-. Känns riktigt bra! På söndag ska vi träna spinning/core ball och på tisdag blir det boxersize igen! Jag blir ganska frustrerad över att jag inte kan träna så ofta som jag vill på grund av mina kvällspass som förstör min tänkta plan om träning 2-3 ggr/veckan. Den här veckan missade vi båda boxersize-passen pga att vi jobbade kväll båda gångerna. Därför kompenseras det med lite spinning/core ball på söndag samt att vi tränade spinning/push i måndags.

Johanna och jag hann tom med lite Köpis-shopping idag på förmiddagen innan jobbet. Shoppade mellan 10-11.30 då vi åkte hemåt Sandviken. Jag köpte 2 fina stickade koftor för 100:-/st.

Minns min vackra sommar

image430

Timbaland- The way I are



Låten jag och Johanna har poppat för oss själva och de boende på jobbet idag! Musik gör allt mer lättsamt och man blir gladare!! Till och med disken var rolig när vi fick poppa musik! Och negerbollar blev gjorda till eftermiddagsfikat imorgon!

Bra början på veckan!

Jag Johanna och hennes syrra åkte till Jernvallen och gick på ett 1½ timmes spinning/push - träningspass! Spinningen var hur jobbig som helst men det tar ju! Helt slut och svetten rann och vi körde väl i ungefär 45 minuter eller nåt sånt tror jag och sen avslutade vi med push där vi tränade med stång med vikter, hantlar, med step-up bräda och matta. Tränade armar och mag/ryggmuskler. Skönt att ha fått träna lite igen, det var ju 1 vecka sen sist! Jag kände mig jättenöjd efter passets slut och kroppen kändes lätt, energisk, stark och vig, skön känsla!
Måste försöka träna nåt på onsdag eller fredag också eftersom jag jobbar kväll imån tisdag samt på torsag. På onsdag tror jag det var spinning/push igen och på fredag var det bara nå after work-gympa som jag kanke inte hinner på. Får se vad det blir, måste iallafall komma iväg och träna mer den här veckan. Bara jag får med mig min träningskamrat den här gången!

Så skönt!

V.37

Måndag 10 sept: 7.00-15.30 (träna spinning/push 17.30-19.00)
Tisdag 11 sept: 12.30-21.00
Onsdag 12 sept: 8.00-16.30
Torsdag 13 sept: 12.30-21.00
Fredag 14 sept: 8.00-16.30
Lördag 15 sept: Ledig
Söndag 16 sept: Ledig

Söndag

Idag åkte jag till Jenny ca 11.00 och sen drog vi vidare till Järbo där auktionen skulle äga rum. Det var hur mycket folk som helst så det var rätt trångt att gå å kika på alla grejer som fanns. Men det visade sig när vi gjort oss en kik att det inte var nånting som vi ville bjuda på. Därför bestämde vi oss för att åka därifrån. Sagt och gjort och istället stannade vi till på en gatu-loppis i stan istället där vi köpte oss några söta glasflaskor var. Sen åkte vi hem till Jenny och gjorde ugnspannkaka och mumsade på! Jag stannade kvar hos Jenny till ca 14.00. Vi hade riktigt trevligt och hann babbla en massa, roligt!

Jag skyndade mig sen hem till mamma och pappa för att hämta tvätten. Mamma hade gjort iordning kökssoffan och fått den på plats och det blev så fint! Att man kan göra saker så mycket finare med lite färg och trix!

Åkte sen igen vid 14.35 för jag skulle hämta Hjalle på kontoret kl 15.00. Hämtade han och sen åkte vi till IKEA och kikade lite efter förvaringsgrejer men det blev ingenting köpt den här gången men lite ideér fick han till sitt kontor.

Efter IKEA åkte vi hem och la oss framför teven ett tag och kollade på friidrott på teven- Finnkampen närmare bestämt. Klockan 17.30 åkte vi hem till Hjalles föräldrar för det var söndagsmiddagen som nalkades. Gott kött med potatis och sås samt rårörda lingon gjorda på bären Jenny och Anders plockade till Hjalles mamma!

Vi stannde kvar till ca 19.30 då vi åkte hem. Sen dess har det blivit teve-tittande för hela slanten och nu är jag trött och vill sova. Imorgon är det dags för jobb igen!

Social helg

Helgen hittills har varit väldigt bra. Har träffat vänner och familj mest hela tiden vilket känns jätteroligt!

I fredags slutade jag jobbet 12.30. Åkte hem till pappa och åt en Billys panpizza sen gick jag hem till Anki och hälsade på hela familjen som var hemma! Gosade massa med Ebba och lekte och skojjade, så mysigt! Tack för att jag får komma och gosa med er *ler*. Jag stannade ett bra tag, (kanske alldels för länge, jag vet inte..hihi), men gick hemåt till mamma och pappa klockan 17.15. Har för mig att jag stannde ett tag innan jag åkte till stan och hämtade Hjalle. Vi var sugna på Kinamat och skulle åka till lilla "Kinavagnen" och köpa hämtmat men det var sån dryg kö att vi inte orkade. Bestämde oss för att åka till MAX men när vi kom dit var det den värsta kön jag nånsin sett där också...åååhh!!! Hungriga som bara den sket vi i utematen och stannade för att hyra film men det gick riktigt dåligt för oss på den fronten också, hittade ingen vi ville se så gick tomhänta därifrån och fick förlita oss till teven den kvällen. När vi kom hem värmde vi på lite pasta bolougnese. Fick funka. Sen blev det teven till ca 22.00 då vi båda var jättetrötta och gick och la oss....

Igår var det lördag och jag, mamma och Jenny åkte till Falun och gick på loppisen. Min väckarklocka ringde rätt tidigt och jag gjorde mig iordning och åkte till mamma till 7.45. Jag lämnade bilen där också åkte vi i mammas. Stannade till och hämtade upp Jenny vid 8.00. Kom till loppisen vid 9.00 och dags att börja fynda. Mamma hittade 2 par gardiner, tvålkopp, en porslinsängel och nå gardinhållare. Jag hittade inte mer än ett pussel på 500 bitar. Jenny köpte en jacka att ha i stallet. Jo både jag och Jenny köpte ett varsitt mobilsmycke oxå. Vi fikade lite och klockan 10.30 hade vi gått igenom loppisen och då var det dags att åka hemåt. Stannade till på en Outlet först där Jenny hittade en tröja till Anders. När vi kom till Sandviken stannade vi till på Coop (gamla Prix) och handlade sen skjutsade vi hem Jenny. Hon undrade om jag ville följa med henne på gårdsauktion i Järbo idag vilket jag ska.

Mamma och jag åkte hem till Västanbyn och mamma gjorde makaroner och köttfärsås, mumsfillibabba!!! Sen målade och fixade hon med kökssoffan och sandpapprade fram den grå färgen under så den ser sådär gammal och nött ut, jättecharmig blev den! Jag låg inne i vardagsrummet och kollade på teve och låg framför brasan mamma hade tänt. Jag passade även på att köra 2 maskiner tvätt eftersom jag hade lite kläder med. Tina ringde vid 13-tiden och undrade om jag ville kika förbi senare på eftermiddagen. Hon var lika som jag sambolös igårkväll. Hjalle var ju på nån ploj -friidrottstävling med några polare och så skulle de käka och ha lite fest på kvällen. Jag åkte hem till Tina till ca 16.30 tiden och då åkte vi till Coop och köpte godis!!! När vi sen kom hem till Tina åt vi lite innan vi slängde ner oss i soffan och babblade, kollade teve och mumsade godis, choklad, jordnötsringar och vindruvor!! Mums vilken lyckad kväll..hehe!!

Jag stannde kvar till 22.00 då Hjalle hade ringt och ville ha hämtning vid 22.20 vid Alderholmen, vid Limöbåten närmare bestämt. Så efter en kanonavslutning på kvällen var det dags att åka. Hämtade upp Hjalle som stolt visade upp några medaljer han hade vunnit på tävlingen..haha! Han hade haft det jättekul så det var bra. Vi åkte hem och jag var såå trött. Slängde mig i säng på en gång...Zzznark!

Idag är det söndag och jag vaknade 8.40. Har precis ätit frukost och ska klä på mig och göra mig iordning innan jag ska hämta upp Jenny kl 11 också åker vi till Järbo och går på auktion! Det har inte jag gjort sen jag jag följde med mormor och morfar på auktion när jag var liten.

Vilken bra helg det har varit! Jag har umgåtts nära och kära hela helgen vilket känns toppen!!

Och avslutningsvis ikväll blir det middag med svärföräldrarna!

Lite mer trista puckar...

Det blev ingen boxersize-träning idag som jag så mkt hade sett fram emot! Visst, jag hade träningsvärk men inte värre än igårkväll. Tänkte att jag kunde träna ändå såklart för värken försvinner ju när man värmer upp kroppen. Packade mina kläder och åkte till jobbet. Men på eftermiddagen sms:ar min "kära" träningspartner mig och säger att hon inte kan träna nåt idag för hon har sån hemsk träningsvärk...Gaaaahhh!!!! Försökte få henne att komma å träna ändå och att vi gör så gott vi kan på träningen bara vi kommer iväg. Men jag lyckades inte övertala henne och själv ville jag inte gå så det blev inget av med boxen idag...fan va tråkigt! Jag som var så laddad!

Och nästa veckan kan vi inte gå på nåt av boxersize-passen eftersom vi jobbar kväll båda de dagarna...ännu mera suck! Men jag har iaf pumpat lite armhävningar idag som liiten kompensation =). Och nästa vecka ska vi se till att gå på nåt annat träningspass bara vi kommer iväg å tränar!

Okej, då har jag fått klaga lite till. Tack för det.

Förgrymmat irriterande!

Åååhhh!!! Var ju och köpte 2 par skor på Skopunkten tidigare i veckan och nu ser jag att de har "Ta 3 par skor betala för 2". Åååhh va irriterande, jag har ju om jag vetat om det fått 1 par skor gratis! Och inte yttrade sig tjejen i kassan nånting om det finfina erbjudandet heller när jag stod där å betalade för 2 par skor - utan det extra gratisparet!!! Morr!!!

Nåja, det här är små bekymmer i världen, inte ens värda att kallas bekymmer för det är väl inte direkt vad det är. Finns dem som har det värre i livet än att ha missat ett finfint erbjudande så ska inte klaga som om det här är det värsta som kan hända. Ville bara kläcka ur mig att det åtminstone var förgrymmat irriternade för mig i mitt välfärdssamhälle...

Och för den delen var det faktiskt meningen att jag från början skulle köpa 1 par skor, så man kan ju säga att jag ändå gick därifrån med 1 par extra :). Man ska ju se saker och ting ur sin positiva synvinkel..

50 Cent AYO Technology feat Justin Timberlake




Boxersize

Aaahhh!!! Fy fan va skönt! Jag är i extas! Jag och Johanna var till Jernvallen och körde boxersize idag mellan 17:15-18:30. Det var så jäkla roligt, explosivt, jobbigt och man fick verkligen ta i!! Vi boxades, sparkade, tränade mage och rygg och fightades med varandra!! Det var så grymt roligt, precis den träningsform jag vill syssla med, gärna varvat med lite styrke-pass. Ååh det va sååå kul och jag fick "slåss" på ett schysst sätt..haha! Tog i för allt vad jag var värd och det kändes verkligen att man tränat varenda muskel i armarna typ..hehe! En härlig genomkörare och jag känner mig starkare i mig själv, min kropp känner sig mer levande och jag piggare pch gladare!!! Äntligen känner jag att jag hittat tillbaka till den tjej som jag innerst inne känner att jag är; en träningstjej som älskar att träna!! Och nu lever jag äntligen som jag önskar och för det är jag otroligt glad! Jag älskar tuffa pass och träningsformer, det ska verkligen kännas att man pressas till sitt yttersta. Svetten ska drypa och musklerna ska pumpas...haha! Och man blir än mer taggad när en träningspartner samt tränaren puschar på en. Då jävlaranamma vill man visa vad man går för! Och det känns bra att veta att jag hänger med i passen även fast jag inte tränat på flera år. Det känns verkligen roligt! Tränaren var en superbra tjej som verkligen gjrode det grymt roligt och häftigt! För det känns ballt att boxas och sparkas, det känns så grymt att endorfinerna bara sprutar!

Nu när jag äntligen kommit igång vill jag inte sluta! Vi ska vänta ut dagen imorgon och se hur träningsvärken ter sig. Mår vi okej ska vi gå på ett till boxersize-pass på tordag. På tisdagarna är det en tjej som är instruktör och på torsdagarna är det en kille. Vi har iallfall tänkt oss 2-3 ggr träning i veckan. 1 gång i veckan är alldeles för lite, jag vil inte vänta så länge mellan gångerna =). Jag vill hålla igång kroppen mer effektivt och därför köra oftare samt för att det var så grymt kul att jag längtar tills nästa gång!!!

Powerboost!
Jag blir så peppad när musiken flödar!

Asgrym!

Slagsmålsklubben
"Sponsored by destiny"




"Hänt"


V.36

Då var vecka 35 avklarad och jag har helgen gjord för den här gången. Det har varit lugnt men veckan har i stort sett varit rätt seg rakt igenom. Men helgen var skön för då har jag jobbat kväll och det trivs jag med.

Nu kommer vi in i vecka 36 och september och hösten är kommen. Få se vad jag ska hitta på måndag och tisdag när jag är ledig. Tror jag först och främst ska hem till mamma och pappa och fortsätta med tvätten som jag påbörjade innan helgjobbet. Skulle även vilja in på Köpis en sväng och köpa ett par jättesnygga skor som jag har sett. Och kolla lite höstkläder och sånt!

Vecka 36
Måndag 3 sept: Ledig
Tisdag 4 sept: Ledig
Onsdag 5 sept: 7.00-16.00
Torsdag 6 sept: 7.00-16.00
Fredag 7 sept: 7.00-13.30
Lördag 8 sept: Ledig
Söndag 9 sept: Ledig