Söndag

Idag åkte jag till Jenny ca 11.00 och sen drog vi vidare till Järbo där auktionen skulle äga rum. Det var hur mycket folk som helst så det var rätt trångt att gå å kika på alla grejer som fanns. Men det visade sig när vi gjort oss en kik att det inte var nånting som vi ville bjuda på. Därför bestämde vi oss för att åka därifrån. Sagt och gjort och istället stannade vi till på en gatu-loppis i stan istället där vi köpte oss några söta glasflaskor var. Sen åkte vi hem till Jenny och gjorde ugnspannkaka och mumsade på! Jag stannade kvar hos Jenny till ca 14.00. Vi hade riktigt trevligt och hann babbla en massa, roligt!

Jag skyndade mig sen hem till mamma och pappa för att hämta tvätten. Mamma hade gjort iordning kökssoffan och fått den på plats och det blev så fint! Att man kan göra saker så mycket finare med lite färg och trix!

Åkte sen igen vid 14.35 för jag skulle hämta Hjalle på kontoret kl 15.00. Hämtade han och sen åkte vi till IKEA och kikade lite efter förvaringsgrejer men det blev ingenting köpt den här gången men lite ideér fick han till sitt kontor.

Efter IKEA åkte vi hem och la oss framför teven ett tag och kollade på friidrott på teven- Finnkampen närmare bestämt. Klockan 17.30 åkte vi hem till Hjalles föräldrar för det var söndagsmiddagen som nalkades. Gott kött med potatis och sås samt rårörda lingon gjorda på bären Jenny och Anders plockade till Hjalles mamma!

Vi stannde kvar till ca 19.30 då vi åkte hem. Sen dess har det blivit teve-tittande för hela slanten och nu är jag trött och vill sova. Imorgon är det dags för jobb igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback