V. 9

Måndag 26 feb: Ledig
Tisdag 27 feb: 7:00-16:30 (lön)
Onsdag 28 feb: 7:00-16:30
Torsdag  1 mars: 7:00-16:30
Fredag 2 mars: 7:00-15:00 ( friskvård 13:30)
Lördag 3 mars: Ledig (Ockelbomarknad)
Söndag 4 mars: Ledig (Ockelbomarknad)

KingStrikePin

Fredags var en rätt fartfylld dag. Först jobbade jag mellan 10:00-16:00. Åkte direkt hem till Johanna och hämtade upp henne för vi skulle ju på personalfest i Gävle 18:00. När jag hämtat upp henne åkte vi hem till mig där jag gjorde mig iordning och hann med en raggardusch, haha! Johanna kollade på lite roliga bilder på datorn hon =). Vi åkte iväg och kom till KingStrikePin till 18:00. En libanesisk restaurnag där vi skulle äta en 8-rätters meny och däremellan både spela minigolf, curling och discobowling. Vi var 8 st från jobbet som kunde närvara och det var väl lite synd att inte fler kunde komma men vi som var där hade en otroligt rolig kväll måste jag säga, hellyckat!! Vi fick sätta oss till bords vid ett dukat bord där det var dukat med en massa små kalla rätter a´la libanesisk stil. Servitören kom och berättade om maten och serverade oss sedan lite varmare rätter som han också berättade om och hur man skulle äta dem för att på bästa sätt avnjuta smaken och kryddorna. Vi hade det jättetrevligt och sen kom servitören och sa att det var dags för minigolf och curling.

Vi gick till det rummet där vi skulle spela och så satte vi igång. Curling spelade vi på en konstgjord plastmatta men det gled på bra ändå och var riktigt kul! Men jag skulle gärna ha spelat mer och längre för precis när man kom igång var det slut och vi skulle lira lite mingolf. Det var en 7-hålsbana och vi hade delat upp oss i 2 grupper; killarna mot tjejerna såklart! Curlingen vann killarna och minigolfen blev det lika poäng. Vi skrattade och hade det skitkul och när vi var klara gick vi tillbaka till vårat bord där en annan servitör kom och serverade oss varmrätten som bestod av köttfärs-fläskfile-och kycklinggrillspett som var supergott det med. Maten var till min förvåning god och jag kunde äta av allting även om jag inte gillade precis allting så smakade jag. Det var mkt grönsaker och rotfrukter typ och nyttig mat kändes det som, typ som lite vegetarisk mat förutom grillspetten. Det var en rolig smakupplevelse och när vi hade avnjutit varmrätten så var det dags för bowlingen som var det roligaste av allt!! Killarna vann där också men det har ju ingen betydelse. Jag fick strike 2 ggr och hade en fin serie faktiskt, det gick väldigt bra och det var huur kul som helst! Mörkt var det med neonljus och musik så det var verkligen en festlig stämning i bowlinghallen.

Det var fler grupper än vi som var där så vi samsades vid banorna och det var ju bara kul att det var fler folk där! Efter bowlingen var det dags för desserten som var nån slags geleaktig citronkaka och libanesiskt kaffe, där gillade jag ingetdera vidare mycket. Efter desserten var vi alla rätt trötta och nöjda med kvällen så vi tackade för en rolig kväll och åkte hemåt vid 22-tiden. Hela alltsammans hade tagit 4 timmar vilket var alldels perfekt. Nog för att jag skulle vilja bowla mycket längre och det är ju huuur jäkla kul som helst! Det måste jag göra om för det är så kul i grupp!!

Hjalle kom och hämtade mig och när vi kom hem var klockan ca 22:20 och jag var jättetrött efter en väldigt intensiv dag där jag inte hunnit vila nåt alls mellan jobb och fest. Så Hjalle och jag gick och la oss 23:00 denna fredagkväll för jag var verkligen döstrött men dödsnöjd med kvällen *ler*.

Lördag började jag inte förrens 15:00 så jag fick ju sovmorgon. Men eftersom jag somnade så tidigt i fredags så klev jag upp 7:30 på lördagen för jag kände mig utvilad och pigg. Hjalle åkte in till kontoret och skulle komma hem senare så jag kunde ta bilen till jobbet. Hjalles syrra var visst på besök här så hon och jag åkte till Köpis vid 12-tiden och vi strosade där till ca 14:00 då jag var tvungen att åka hem och äta innan det var dags att dra till jobbet. Hjalle hade lagat mat åt mig när jag kom hem så jag mumsade i mig den och åkte till jobbet till 15:00. Den kvällen var det Johanna, Alfonso och jag som jobbade. Det var en lugn och rolig kväll och på kvällen kollade vi på Melodifestivalen som denna delfinal hölls i Gävle. Men vi hann inte se hela eftersom vi slutade 21:00. Jag åkte till Gävle och hämtade Hjalle vid Cheers där han hade varit med några kompisar och käkat. Vi åkte till GävleBro och tankade bilen och sen köpte vi med oss lite godis hem *ler*.

I lördagskväll kollade vi på film och kom inte i säng förrens alldeles för sent på natten, nämligen kl 01:00 och jag skulle börja 7:00 på söndagmorgon...suck... Skyll sig själv!!!

Söndag
morgon och klockan ringde 05:40. Jag orkade inte kliva upp så jag snoozade till 06:00 vilket var skönt men jag hann inte med nån frulle. Jag hade tidigare under natten drömt en så hemsk dröm där både pappa och Hjalle var helt emot mig. Jag fick känslan av att de inte gillade mig, inte brydde sig om mig, de ignorerade mig och svarade bara nonchalant på vad jag hade att säga och hånlog åt mig, precis som mobbing!!! Usch vad jag tycker det är jobbigt med den här drömmarna. Där mina närmaste anhöriga ställer sig emot mig och inte tycker om mig eller bryr sig om.. Det är det hemskaste jag vet och jag drömmer dessa drömmar rätt ofta och vaknar upp störtgråtandes. Och inte kan jag sluta gråta med detsamma heller för känslorna är såå verkliga och starka. I söndagsnatt klev jag upp och fattade att det var en dröm men jag kunde inte sluta gråta. Gick på toaletten och kissade och gick sen och la mig igen, gråtandes.. Men jag slutade till sist gråta. Usch.. Det måste ju va det som jag är mest rädd för här i livet eftersom jag drömmer så mycket starka drömmar om det. Att min familj och mina närmast anhöriga inte tycker om mig eller min person. Att de inte tycker att jag gör rätt eller bryr mig tillräckligt mycket om.. Att jag gör en massa fel och sånt... Att jag inte är tillräcklig i mig själv... Så hemskt att drömma att folk tycker att man gör massa fel i sitt agerande fast det enda man hela tiden vill och försöker är att göra rätt och verkligen få andra att må bra.. Åsså uppfattas det helt fel av min familj som inte alls tycker att jag är som de tycker att jag ska vara. De tycker i mina drömmar att jag är helt känslokall och gör allt fel, när jag gör allt för att göra allt rätt... Konstiga och jobbiga drömmar. Där jag inte är värd att bry sig om eller ens lägga märke till. Ignoreras av alla med ett hånleende. Oduglilg, otillräcklig, oönskad och oälskad...Usch! 

Jag åkte till jobbet till 7:00 och jobbade med Johanna och Anna idag. Dagen flöt på bra och jag höll mig sysselsatt hela tiden så jag inte skulle känna mig så trött vilket jag var. Men vid 13-tiden började jag dock känna mig väldigt trött och gäspig och jag hade svullna ögon av alla salta tårar som runnit där tidigare den natten.

Jag slutade 14:30 igår söndag eftersom jag tog ut min friskvårdstimme. Åkte hem till Jenny och vi gick ut och promenerade i 45 minuter. Mellan 14:45-15:30. Det är så skönt att Jenny bor så nära jobbet för jag kan lätt slinka hem till henne och hälsa på sådär emellanåt vilket känns väldigt bra. När vi hade promenerat klart åkte jag hem till mamma för hon skulle klippa och färga mitt hår. Hon toppade det och klippte av lite längre lugg så jag får lite kortare etapper i luggen så det blr lite spret. Luggen var lika lång som håret innan och den bara hängde rätt ner och jag hade den ofta bakom öronene och det såg så trist ut så jag tyckte mamma skulel klippa av lite vilket hon gjorde och det blev jättebra. Tack mamma för det.

Åkte hem vid 17:40 tiden och Hjalle stod och väntade på parkeringen och vi åkte direkt hem till hans mamma och pappa där vi blev bjudna på söndagsmiddag. Kött och potatis med sås och grönkålspaj. Det var jättegott. Men jag kände mig verkligen jättetrött och kände av att jag hade fått alldeles för lite sömn den natten så vi åkte hem vid strax efter 19-tiden. Vi låg i soffan och kollade på lite teve men gick och la oss före 22-tiden.

Idag är det måndag och jag är ledig. Hjalle har tagit bilen till jobbet och kommer väl hem vid 17-tiden skulle jag tippa om han inte åker och tränar. Jag sov vidare till ca 10:00 och har inte gjort så mycket av dagen än så länge. Värmt på en låda mat så jag är mätt i alla fall. Funderar på en tripp till Köpis eller så blir det bara lugnt här hemma istället.

Förresten, i torsdags förra veckan startade inte våran bil, suck! Hjalle skulle ha den till jobbet vid 7:30 men den startade inte för det var för kallt, -20 grader var det då och hade varit många minusgrader ett par dagar. Batteriet orkade inte och Hjalle fick skjuts in med en polare. Hjalle och jag försökte knuffa igång bilen men det gick inte och inte en enda person erbjöd sig att hjälpa till!! Herregud va är det med folk idag?!  Man låtsas hellre att inte se något än att se och behöva hjälpa till. Ungefär den mentaliteten som rådde där och då, blir så arg!! Jag hoppas verkligen innerligt att jag hjälper till om jag ser personer i behov av hjälp. Men pappa kom iallafall och lyckades starta min bil med hjälp av startkablarna. Jag åkte då hem till pappa med detsamma när bilen väl var igång. Kom hem till pappa till 9:00 och jag var där tills jag började jobbet 15:00 den dagen. Och sen dess har bilen inte strulat igen som tur är och jag hoppas verkligen att vädret inte blir så kallt igen då jag varken har garage eller motorvärmare i min bil vilket verkligen suger under kalla vintrar...

Nepp, nu ska här inte slösas bort mer av min lediga tid framför datorn..haha!

Måndag + Tisdag

För de flesta jobbades det igår måndag. Men jag var ledig, lika ledig som jag är idag tisdag. Igår kom Tina och hälsade på vid 13-tiden. Vi fikade lite och pratades vid ett tag innan vi bestämde oss för att åka ner på köpis och titta lite. Jag köpte förvaringslådor på ikea och Tina skjutsade hem mig till strax efter 16:00. Då började jag skala potatis med detsamma och gjorde fisk i ugn. Hjalle kom hem till ca 17:45 då maten var färdig att avnjutas och jag hade dukat med tända ljus i köket, bland alla vackra buketter jag fått. Det var jättemysigt och väldigt gott! Igårkväll hade vi bestämt med Niklas att vi skulle komma hem till han vid 19-tiden och spela lite tevespel och kolla på film. Hjalle och jag åt maten och sen vilade vi lite innan vi åkte hemåt Niklas. Snöoväder hela dagen igår och det ser ut att bli lika snöigt idag. Snön den bara vräker ner!  Vi kom till Niklas och det lirades "Rainbow Six" vilket var kul. Vi kollade på filmen "Apocalypto" som i stora drag handlar om Maya-indianernas förfall och möte med en större, överlägsnare indianstam som tar mayaindianerna till fångar för att offra till Solguden. Jättebra film verkligen och jag skulle lätt kunna se den igen! Den rekomenderas.

Hjalle och jag var kvar hos Niklas länge och väl igårkväll. Ända till 01:15 då vi bestämde oss för att åka hem för jag började faktiskt bli lite trötter. Niklas åker till Thailand nästa vecka på onsdag och vi lyckönskade honom på hans färd. Det låter verkligen som att han och hans resesällskap kommer få en rolig tid på 4 veckor i Thailand.

Hjalle och jag fick borsta fram bilen under all snö och därefter skrapa bort all is på rutorna. Sen kunde vi börja vår färd hemåt. Men väl hemma blev det lite teve-tittande och "kärleksmys" så vi gick inte å la oss förrens vid ca 02:45. Hjalle åkte ändå till jobbet vid 08:00 men det fanns inte en chans i världen att jag skulle kliva upp redan då! Jag somnade om och blev väckt av posten som damp ner i brevinkastet. Men jag somnade om igen och vaknade nästa gång klockan 12:00, det var en mer lämplig tid att kliva upp när jag kom i säng så sent igårkväll.

Jag har kollat på teve ända sen dess och sitter fortfarande i pyjamasen och klockan är 14:40. Jag har svårt att tro att jag överhuvudtaget kommer att klä på mig idag. Det känns som en innersittardag i pyjamasen..hihi!! För övrigt snöar det för fullt och jag hörde nyligen på nyheterna att snöovädret hade orsakat trafikolyckor mellan Sandviken-Gävle och mellan Gävle-Söderhamn. Får verkligen hoppas att inte Hjalle är ute och kör runt i onödan på jobbet. Eller någon annan av mina nära och kära heller för den delen!

Jag ska nog bara lägga mig ner i soffan igen och titta på nåt bra och slumra lite, ska riktigt njuta av min sista lediga dag på denna 4-dagars ledighet! Och vad kan inte va bättre än att bara lata och inte göra nånting för då känner man verkligen att man är ledig =)

Svarar Inte

Åh fan va drygt! Folk ringer fortfarande hem till oss och tror att de ska komma till Apoteket!! Herreguuud, Apoteket bytte nummer för 2 år sen då vi flyttade in, fatta!!!! Dålig information från Apoteket om byte om nummer i alla fall, ett som är säkert! Jag orkar inte ens svara i telefonen när jag kollar upp numren och ser att de är nåt nummer jag absolut inte känner igen. Kollar upp det på hitta.se och oftast är det nåt tantnamn eller farbrornamn... Har lärt mig av erfarenhet under dessa 2 år att ingen vid namn Ole eller Hildur vill prata med mig, de vill prata med Apotektanten. Orkar inte svara...

Snälla sluta ring till mig!!!

Humor

Igårkväll bjöd Hjalle mig på middag. Vi gick till Spicy House och åt friterad kyckling med ris och currysås, mums! Efter maten åkte vi direkt till Konserthuset för att skratta lite, showen skulle börja 18:00. Showen bestod av Babben Larsson, Adde Malmberg och Lennie Norman. Själva showen hette "Gamal är äldst". Den var 2x 50 minuter +20 minuter paus. Och vad rolig den var sen, vi garvade mkt hela tiden..haha!!
Det är roligt att göra nåt sånt här istället för att alltid gå på bio. Roligt att se lite liveframträdanden faktiskt så det här kommer att göras om!! Görskoj!!!!

56089-167

V.8

Måndag 19 feb: Ledig
Tisdag 20 feb: Ledig  
Onsdag 21 feb: 7:00-16:30
Torsdag 22 feb: 14:30-21:00
Fredag 23 feb: 10:00-16:30 (personalfest 18:00 King Strike Pin)
Lördag 24 feb: 14:30-21:00
Söndag 25 feb: 7:00-16:00

Tack

Till alla er som på ett eller annat vis har uppvaktat mig på min födelsedag idag, det värmer att ha vänner/familj/älskade som er alla!!! Jag blir så glad *ler*. Stort tack till att ni finns till under alla andra dagar på året också förstås!!

Min dag den 17:e februari det här året startade med att väckarklockan ringer 7:00 och jag går ner i tvättstugan och tvättar. 7:20 är jag åter hemma igen och lägger mig ner i soffan och kikar lite teve. 8:00 kliver Hjalle upp och går till affären och jag går ner till tvättstugan för att hänga tvätten. När jag kommer upp står Hjalle och håller på med en ordentlig födelsedagsfrukost som han brukar göra åt mig, jag älskar den!! Bästa frukosten på hela året *ler*.

Jag satt i soffan och Hjalle serverar mig en lyxfrukost som jag genast hugger in på, mums! Av Hjalle i present har jag fått valt ut 2 klockor från Ur och Penn som jag verkligen ville ha, tack! Sen ska han imorgon söndag bjuda mig på middag och sen går vi vidare till konserthuset och ser på en Stand-Up-Comedy-Show!! Ska bli riktigt, riktigt skoj!!

Frukosten njöt jag alltså stort av och sen låg vi en stund i soffan och latade. Jenny och Anders kom och grattulerade mig vid 11-tiden. Fick en vacker rosbukett och ett presentkort på Storsjöstrands trädgård där de har såå fina saker, jämt!! Tack så mkt! Hjalle hade varit på affären och handlat saft och kom upp med världens största rosa rosbukett med rosor i olika rosa skiftningar! Nog den vackraste bukett jag sett!!

Vi fikade gott och umgicks till ca 12:40 då Jenny och Anders for hemåt, de skulle visst på husvisning idag, skoj!

Hjalles kompis skulle vara med i en snowboardstävling i Kungsberget idag så Hjalle och jag bestämde oss för att åka dit och kika på honom. Vi kom dit till ca 12:30 ungefär och finalen skulle gå av stapeln ca 14:15 så det blev lite väntan. Men det var mkt folk så man hade ju nåt att titta på iaf. Kallt var det dock när man bara stod stilla hela tiden. Finalen startade och Hjalles kompis Andreas kom medi finalen så det var skoj satt se honom även om alla trixen inte slutade med en bra landning. Så tyvärr kom han inte ända på topp men slutade dock på en god 3:e plats, grattis!! Hur som helst var det skitkul att kolla på och bra musik spelade de i backarna också!

Erfter att ha stått stilla och kikat på finalen till ca 15:15 hade mina höfter frusit ihop så jag hade skitsvårt att böja mig ner och sätta mig i bilen. Kände mig som en riktigt gammal kärring då måste jag säga!! Hjalle och ajg åkte hem igen och var hemma strax före 16:00. Då var vi så hungriga så Hjalle lagade köttbullar och makaroner. Efter maten lade jag mig i soffan och slumrade till då Hjalle säger till mig att klockan var strax efter 17:00 och att det var dags att kliva upp för Hjalles föräldrar skulle kommav id den tiden. Jag hann börja diska lite disk och så plingar det på dörren. Jag öppnar och Ola och Agneta sjunger samstämmig "Ja må hon leva" för mig och såklart de får en kram! Jag får paket och vi sätter oss i köket. Jag fick en massa bra, ett jätevvackert Pilgrim-halsband, en duschkräm, 500:- presentkort på Ticnet så jag kan gå å kika på nån konsert/teater eller nåt, skitkul =). Jag fick lite pennor och smågrejer med, tack så mkt!!

De stannde kvar i ca 1 timme lite drygt då de skulle bege sig hemåt igen. Faster Babs ringde och grattade som hon alltid gör, så skoj att hon gör det! Jaa...det var väl min födelsedag det!

T.A.C.K.


Lyxfrukost!


Världens vackraste rosbukett!


Rosbukett från Jenny!


Tulpanbukett från mor å far!

Ett År Till

I onsdags åkte jag hem till Anki och grattade på födelsedagen! Trevligt, trevligt =). Åt gott och umgicks. Hjalle kom och hämtade mig vid 17:30. Vi åkte in till stan och beställde med oss mat hem. Fläskfilé och lyxig pommes med rödvinssås och bea, det var toppen! Vi var trötta både två så vi dukade upp framför teven och mumsade gott *ler*.

Kvällen blev rätt lugn. Jag åt godis och gott och vi gosade väl mest hela kvällen. Det var ju faktiskt lite extra kärlek man skulle ge den dagen..hihi!

Igår var det torsdag och jag och Johanna jobbade kväll. Lika roligt som alltid!! Det filmades som vanligt en massa med telefonerna och så garvade vi allihopa gott åt tokerierna sen =D. Men innan jobbet hade jag fullt upp!! Var och inhandlade en massa till min födelsedag och sen åkte jag hem och gjorde en smörgåstårta åt Hjalle som han skulle bjuda på på jobbet idag fredag. Samtidigt som jag gjorde tårtan bakade jag också lite kolakakor till mitt eget "kalas". Också skulle jag göra negerbollar men det hann jag inte förrens det var dags att dra till jobbet. Bollarna rullade jag på kvällen efter jobbet istället.

Imorse var det fredag och sista dagen på veckan. Nu kommer 4-dagars ledigheten, sköönt!!!
Idag hade jag "köket" hela dagen. Servade alla med frukost, fika, lunch, fika och dukade och diskade däremellan, fullt upp med andra ord. Efter lunchdisken bakade jag, Johanna och lilla Maitan negerbollar som vi bjöd på till eftermiddagskaffet 14:30. De var visst mkt uppskattade..hihi!

Idag sa dagen bara svisch!! Är man "köksa" har man absolut fullt upp och händerna fulla heela dagen lång å det gillar jag!

 Eftersom Hjalle hade bilen och vid 15:30 då jag slutar ringer för att säga att han har glömt att komma å hämta mig så ber jag mamma och pappa komma förbi och hämta upp mig eftersom de ändå skulle komma hem och gratta mig vid 16-tiden idag eftersom pappa jobbar hela helgen. Jag och Johanna åker med mamma och pappa och de släpper av Johanna hemma hos henne. Sen åker vi hemåt! Jag får present i form av pengar och blommor, tack så mkt!! Jag kokar kaffe och vi fikar lite tårta och annat och babblas vid ett tag. Sen slår vi oss till ro i sofforna och Hjalle och jag visar våran superteve för dem =). Hjalle och jag köpte en HD-box i veckan så vi kan kika på de HD-sändningar som visas för tillfället vilket inte är så många eftersom inte alla kanaler gått över till HD ännu. Bara nån kanal som visar lite filnmer å sånt. Vi är supernöjda med boxen iaf och hoppas att framtidens HD-sändningar kommer att leva upp till den standard som de visar på boxen för då blir det riktigt, riktigt grymt bra!

Mamma och pappa åkte hemåt igen vid ca 17:30-tiden och Hjalle och jag har småkikat lite på teven och varit slumriga. Nu är det bara att njuta av kvällen. Hur som helst hade Hjalles kollegor varit supernöjda med smörgåstårtan och det förstår jag, den är verkligen supergood! Vi ska nog åka in till kontoret och hämta hem alla grejer Hjalle har där.

 Imorgon är det alltså ett år sen sist, jag har varit med ett år till. Känns ju toppen! Tänk va åren går fort!! Och 26??!! Det är ju rätt...vuxet...? Jag känner mig fortfarande som jag inte åldrats en dag på flera år =).

Nääee...nu vill jag gosa med min underbara käää´leeek!!!

Alla Hjärtans Dag Kärlek




"-Så här känner jag för dig"
Min Underbara Hjalle fick mig att gråta genom detta fantastiska kärleksbevis..*älska*

V.7

Måndag 12 feb: Ledig
Tisdag 13 feb: 7:00-16:30
Onsdag 14 feb: 7:00-16:30 (Anki fyller år- Alla-Hjärtans-Dag)
Torsdag 15 feb: 14:30-21:00
Fredag 16 feb: 7:00-16:00
Lördag 17 feb: Ledig (Jag fyller år)
Söndag 18 feb: Ledig (Middag sen Stand-Up-Show på Konserthuset m. Hjalle)

Bra Bra Bra

Tycker det summerar min helg väldigt....BRA, ja just det!

Idag är det söndag och jag har flackat fram och tillbaks som en toka..hihi!  Nyligen kommit hem. Men jag kan ju åtminstone ta helgen i dagordning:

I fredags slutade jag 14:30 efter att ha jobbat hårt *ler*. Åkte hemåt (tror jag) och minns faktiskt inte vad jag gjorde innan kvällen kom... Konstig minneslucka sådär mitt under en dag. När Hjalle och jag var hemma skulle jag lyxa till det med lite god mat. Jag stekte fläskkotletter och gjorde pressad potatis till det, åsså mumsade vi lite potatissallad till det också, fantastiskt duktig var jag då =).

Kvällen var nog rätt lugn efter det. Jag lusläste Aftonbladet och bilagan, där det stod mkt om Anna Nicole Smith som plötsligt dött. Hjalle satt vid datorn och vid teven. Vi gick och la oss väldigt tidigt, redan klocka 22:00.

Lördagen kom och Hjalle åkte till kontoret vid 8-9-tiden nångång för att jobba med bokföringen. Jag och Anki hade bestämt att vi skulle in till Gävle en sväng efter 11 nångång i lördags så på förmiddagen tog jag det lugnt. Åt frukost och kollade teve och internet-pratade med Anki. Eftersom Hjalle hade tagit bilen till kontoret så skulle jag hoppa på bussen in till stan. Anki hoppade på samma buss, 1:an i Sandviken och jag hoppade på den när den kom fram till mitt hus *ler*. Anki satt där bakom allt folk och jag fick "leta" lite efter henne inna jag tillslut fick syn på henne. Precis som i gamla da´r sa jag till henne. Då när vi alltid åkte skolbussen och hon hoppade på före mig och jag skulle "hitta" henne när jag klev på några busshållsplatser efter *ler*

Iaf  tog busschauffören med oss på en lugn och trygg färd in till stan och det var år och dar sen jag åkte buss sist. Måste ha varit när jag träffade Hjalle och han då bodde i Gävle. Då tog jag alltid bussen in till honom, men det var ju snart 7 år sen!  Vi steg av och gick upp mot Söder och in i en baby-butik....gulligt  å mysigt å gå där! Och Ankis mage som blivit så rund och gó, man ser verkligen att det är en liten en som bor där inne...åhhh jag längtar faktiskt också efter en sån där mage *ler*

Anki och jag gick på stan från ca 12:30-16:00. Anki hittade lite "gravid-kläder" medan jag inte hade nån vidare lycka med att hitta något den gången. Jo, jag köpte ju en spade att skotta undan snö från parkeringen och balkongen med, en sån har jag letat efter länge och nu hittade jag en på Clas Ohlson för 49:-. Jag köpte också en hudlotion. Innan affärerna stängde helt och hållet kl 16:00 passade vi på att sätta oss på ett fik på nedervåningen på 9:an. Vi beställde oss en varsin pannkakstallrik med sylt och grädde och en liten efterrättsbit på det, väldans gott!

Sen blev det dags att säga hejdå! Anki gick mot stationen för att ta bussen hem och jag gick upp till Sjösse som bor vid Kristinaplan för Hjalle hade åkt dit och jag skulle hämta bilen för han och grabbarna skulle ta taxi upp till Valbo senare på kvällen. Jag gick dit och fick nycklarna och åkte hem. Kom hem 16:30 men bestämde mig sen för att åka upp på Köpis en sväng. Köpte ett par sånna där "crocs" skor för 79:-, ett par blåa. Hade ju köpt ett par svarta för nån vecka sen men upptäckte nu att de ju var himla stora. Därför åkte jag dit och köpte ett par till fast en storlek mindre förstås. Sen gick jag på köpis och hittade en jättefin turkos top och en vit manchesterkavaj för bara 40:-. Klockan blev  18:00 och jag åkte hem.
Kollade på teve och Hjalle kom hem ca 20:30. Igårkväll var det inte mkt på teven så vi knäppte på filmen "The 40-year old virgin", den är skoj! Somnade väl vid en 00:00 -tiden igår.....Zzzz....

Idag är det alltså söndag och den dagen har rullat förbi i ett hast! Hjalle och jag vaknade vid ca 9:30. Klev upp och gjorde iordning frukost och kollade på teven och gjorde oss iordning. Hjalle skulle till kontoret idag med och jobba undan lite bokföring. Jag skjutsade in honom dit till strax före 11:00 och sen åkte jag till Dollarstore och Ö.B i Gävle. Sen åkte jag till Hjalle på kontoret för jag hade köpt en ram till honom som han bad mig köpa. Sen åkte jag vidare hemåt och stannde till på Owe Jansson. Köpte inget. Åkte hem och lagade mat. Makaroner och köttbullar, gotta!

När klockan blev ca 13:00 åkte jag hem till mamma och pappa eftersom jag hade tänk kika lite på Dollarstore, Rusta och Ö.B i Sandviken också efter lite speciella grejer *ler*. Mamma och pappa höll på med maten och åt vid ca 14-tiden. Efter det följde mamma med mig och kikade i affärerna och jag släppte av henne hemma igen vid 15:30 och bestämde mig för att åka vidare mot Köpis där jag skulle kika vidare efter lite grejer. Men eftersom de inte hade en grej på Dollar här i Sandviken som jag trodde så var jag tvungen att gasa på in till Dollar i Gävle igen för att köpa just den där grejern jag sett där tidigare idag. Som tur var kom jag till Dollar ca 15:55 och de stänger 16:00!!! Snacka om att jag var nöjd när jag fick det jag skulle ha...haha! Kan dock säga att min färd dit kanske inte blev så laglig som den borde ha varit eller vad man ska säga....hihi! Nåja, allt lugnt!

Efter kl 16:00 bestämde jag mig för att åka ut på motorvägen och fara mot Valbo igen. Men innan jag hann till Valbo stannde jag till på Ica-Maxi och hittade lite fina ting. Strosade runt där ett tag och vid strax före 17:00 åkte jag vidare mot Köpis. Provade där lite kläder på H&M och förälskade mig snabbt i en svart figursydd skortblus, sååå snygg! Köpte den och en turkos stickad 3/4-armad tröja. Nöjd! Klockan närmade sig 18:00 och butikerna stänger. Då gck jag vidare in på Coop som har öppet till 19:00. Där köpte jag lite mat och sen var det ändå dags att åka hemåt efter en heldag på färd, mellan butikerna, helt jäkla galet egentligen..haha!

Hjalle var hemma när jag kom hem vilket är för bara ca 30 minuter sen. Jag är gäspig och tror jag behöver nåt i magen. Får se om det blir nån mer mat eller om jag ska göra mig lite goda smörgåsar istället.
Min helg är fortfarande inte över, är ledig imorgon också. Lyx!!

Helkväll

Igår hade jag en underbar dag framför teven. Satt och myste för mig själv framför olika filmer som gick på Canal+ på teven och läste lite tidningar däremellan och snurrade lite på internet också förstås. Hade det varmt och mysigt under filten och tittade ut genom vardagsrumsfönstret och ser hur det snöar och snöar ute hela dagen. Myyysigt!!!

Hjalle kom hem vid ca 17:45-tiden nångång. Vi bestämde oss för att gå på bio och se den nya filmen med Ben Stiller och Owen Wilson, 2 galna komiker som alltid gör roliga filmer. Den här filmen hette "Natt på muséet" och handlar om en pappa som har det lite svårt att få jobb. Tillslut får han dock ett jobb som nattvakt på stadens Naturhistoriska Museum och till hans förskräckelse och totala förvåning väcks allt till liv inne i museét om nätterna, varje natt! Där finns dinosaurier, lejon, faraoner, mammuttar, grottmänniskor och mycket mycket mer! Man kan säga att nattvakten inte har det lugnt på sina nattpass direkt!

Filmen skulle inte börja förrens 21:15 och eftersom vi båda var hungriga sådär till kvällen bestämde vi oss för att gå ut och äta god mat på nån restaurang. Vi bestämde oss för Spice House Asian Kitchen i Gävle så vi gjorde oss klara och åkte dit till strax före 20:00. Det var bara vi 2 på restaurangen och vi slog oss ner intill väggen vid ett mysigt bord med tända ljus. Det spelades behaglig "tjing-tjong" musik och man blev glad och på bra humör. Hjalle och jag beställde in en varsin fritterad fläskfilé med ris och sås. Det var sååå gott! Jättebra service av en gullig kvinna som var så genuin och urgullig och trevlig förstås! Trots att maten mättade väldigt så tyckte vi att vi borde lyxa till det med varsin efterrätt också. Tog varsin thailändska frukter med glass och grädde, även det jättegott och fint upplaggt. Ett jättefint, trevligt ställe att gå och äta på, med otroligt fin service, det stället rekomenderas!

Vi satt kvar och myste till strax efter 20:30 då vi åkte en sväng med bilen och stannade till på Hjalles kontor en liten sväng. Åkte mot bion och kom dit till precis 21:15 då filmen skulle börja. Vi hade presentkort så filmen blev gratis. Och väldigt lugnt med folk var det på bion också, riktigt skönt! Det var ju trots allt måndag igår. Vi skrattade oss igenom filmen och den slutade strax efter 23:00. Både Hjalle och jag var otroligt nöjda med kvällen och vi hade en riktigt lyckad dejt med varandra igår kväll, underbart mysigt *ler*. Vi var så nöjda och for hemåt. Var inte vakna så länge till utan gick och la oss efter att jag tagit mig en dusch. Strax efter 00:00 var nog det vad jag kan minnas.

Idag är det tisdag och jag börjar inte förrens 15:00 idag, najsigt! Hjalle ställde klockan på 08:00 idag och vi låg kvar och drog oss ett tag i sängen innan jag skjutsade in honom till kontoret vid stax efter 08:30. Det snöar fortfarande och har snöat hela dagen igår också. Det har verkligen kommit en hel del snö. Men jag såg på nyheterna nyss att i Canada (tror jag det var) så var det så kallt som -41 grader! De hade varnat folk för att gå ut för endast 10 minuter i den stränga kylan kunde ge frostskador. Hualigen! Vi får vara glad att vi inte har mer än runt -10 grader här i Valbo.

Johanna frågade mig igår om vi skulle gå och ta en bit mat idag innan jobbet och det skulle ju inte sitta helt fel. Jag ska åka och hämta upp henne vid 13-tiden så åker vi och äter nånstans innan  jobbet kallar 2 timmar senare. Förra veckan jobbade hon och jag ihop 2 dagar tror jag och lika blir det den här veckan. Men det är bra att vi ändå jobbar mkt mer med varandra under resten av veckorna!

Jag har nyligen ätit frukost och ska nog lägga mig ner i soffan och läsa lite tidning som kom på posten igår. "Allt i hemmet" tror jag den hette. En prenumeration som jag fick av mamma och pappa i julklapp.


V.6

Måndag 5 feb: Ledig
Tisdag 6 feb: 14:30-21:00
Onsdag 7 feb: 7:00-16:00
Torsdag 8 feb: 7:00-16:00
Fredag 9 feb: 7:00-16:00
Lördag 10 feb: Ledig
Söndag 11 feb: Ledig

Pyjamas

Sitter ensam hemma i min rosa nallepyjamas. Köpte skvallertidnigar och godis igår efter jobbet. Har legat i soffan och mumsat godis och läst en av tidnigarna nu på morgonkvisten. Som jag har längtat efter den stunden! Så skönt och avslappnande att ligga i soffan och bläddra i tidning.

Nu har jag jobbat helgen. 3 veckor kvar till nästa gång. Det har gått bra, varit lugnt. Skönt att jobba kväll både fredag och lördag. Är lugnare på kvällarna än på dagarna. Igår jobbade jag dag men en annan Anna. Det gick bra och var lugnt och skönt tills efter lunch då det blev bråk och skrik i trappuppgången. Jag rusade upp och ser en av de boende i full fight med sina föräldrar. Stackars familj. Stackars föräldrar som har ett så sjukt barn att de inte kan umgås normalt. Hjärtat satt iaf i halsgropen på mig igår då jag bara hörde att några slogs på övervåningen. Av ren reflex rusade jag upp. Det lugnade dock ner sig rätt snabbt och vi var tvungna att ta itu med allt annat som ska göras. Skrev lite rapport och sen var det fikat som skulle fram och alla andra boenden som skulle ha sin beskärda del av uppmärksamhet. Samt telefonsamtal från oroliga mammor som vill prata om sina barn som inte verkar må så bra där de bor. Jobbigt att vara föräldrar till så svårt psykiskt sjuka vuxna barn. Lider verkligen med dem och det gör ont i hjärtat.

En av de boende sa till mig att jag var hans son genom astralsex mellan honom och en amerikans tjej som han sa namnet på. (Han har tidigare trott att jag var den tjejen). Nu var jag hans barn men jag sa att det inte stämde för mina föräldrar hette något annat. Då skrek å gormade han om att jag ju var fosterplacerad hos dem och så vidare. Sen sa han även att mitt nagellack höll på att gå bort för att jag hade för mkt jävla sex. Hela tiden pratar han på ett aggressivt och förbannat sätt. Höjer rösten och skriker. Låter jävligt obehaglig. Men är så pass liten å tunn att jag inte blir rädd. Även fast man många ggr får ta emot hans skit när ingen annan personal finns där. Det hände flera ggr i helgen. Egentligen är vi ju lite tunnt bemannade under helgerna kan jag tycka. 2 pers.

Nåja. Söndagen rullade förbi rätt snabbt där tillslut. Slutade 15:30. Jag var rätt matt. Åkte hem till Jenny och grattade henne eftersom hon fyllde år igår. GRATTIS!! Blev bjuden på kaka och gotta. Satt en stund och for iväg hemåt mamma och pappa vid 16:30-tiden. De låg i sovrummet och kikade på dvd och hade det mysigt. Jag längtade hem för jag ville inget annnat än å slänga mig ner i min soffa =). Jag hämtade tvätten som jag hade tvättat i veckan. Sen åkte jag hemåt. Hjalle ringde och ville ha hämtning. Åkte in till stan och hämtade upp honom vid konserthuset. Åkte till Coop där jag köpte skvallertidningar och godis. Sen åkte jag hem. Hjalle åkte hem till sina föräldrar och åt mat. Jag kände att jag var alldeles för trött för det idag så jag stannade hemma. Dock med dåligt samvete. Bytte om till pyjamasen på en gång, tvättade bort sminket och la mig i soffan. Åt lite potatismos och falukorv Hjalle hade fixat till mig i låda. Högg sen i på godispåsen. Hjalle kom efter ett tag och vi hade ryggläge i varsin soffa resten av kvällen. Jag somnade och jag minns inte när vi gick och la os igår.

Vaknade ca 08:20 imorse av att Hjalles mobil började ringa. Hans kunder som börjar igen, det är ju trots allt måndag morgon igen *ler*. Hjalle tog bilen till jobbet och jag lade mig i soffan och bläddrade igenom en tidning och lyssnar på "The Voice" på teven. Har tvättid 11:30-16:00. Ska nog ner å kika om det är ledigt redan nu.  Skönt med en ledig dag!

Tjiing!!

The day off

Skjutsade Hjalle till kontoret ca 08:00. Åkte på direkten hem till pappa och lånade tvättmaskinen. Är rätt svårt att få tvätttider som passar mina arbetstider här hemma. Ibland passar det inte alls och då när man får så mkt tvätt att man bara måste tvätta så drar jag med mig skithögen hem till mamma och pappa och får låna tvättstugan där =). Jag körde 3 maskiner tvätt och hade hängt klart allt vid 14-tiden. Under tiden läste jag gamla Hänt extra, Allers, Allas och sånna typer av tidningar mamma har.  Pappa satt i köket och bläddrade igenom biltidningar han =). Hjalle ringde strax efter 14 och undrade om jag kunde komma in med bilen för han hade fått en leverans med grejer från England. Jag åkte och hämtade upp honom och sen åkte vi till Köpis där jag hoppade av. (Sällan man är där då!!!). Hjalle tog bilen och åkte in till jobbet igen. På Köpis hittade jag värsta snygga lila vinterjackan på rea, 50 spänn!! Hur fasen kan det va såå billigt! Jag norpade åt mig jackan med detsamma för den skulle jag bara ha. Skitkul å shoppa x-tremt billigt. Snurrade runt där en stund och träffade som vanligt på gamla väktarkollegan Desireé som jobbar där rätt mycket.

Jag köpte inget mer än jackan och bestämde mig för att knata hem vid 16-tiden. Idag har det varit strålande väder med sol och runt 0-gradigt. Jag kom hem och mumsade i mig 5 st negerbollar som jag fick impulsfall att baka igår. Det var gott! Hjalle är på väg hem från jobbet och skulle komma till 19 sa han. Jag håller på att kirra kvällsmaten, det blir tjockpannkaka idag, gott gottigottgott!!

Arbetsveckan har gått bra och varit rolig som vanligt! Ledig idag men nu har jag helgen framför mig. Men det blir lugnt och skönt eftersom jag jobbar kväll både imorgon och på lördag. Skönt. Igår tog jag friskvård och var ute och gick 1½ timme med Jenny.

Näpp, nu ska jag titta till pannkakan i ugnen och sen duka fram tills min älskling kommer hem!