Måndag + Tisdag

För de flesta jobbades det igår måndag. Men jag var ledig, lika ledig som jag är idag tisdag. Igår kom Tina och hälsade på vid 13-tiden. Vi fikade lite och pratades vid ett tag innan vi bestämde oss för att åka ner på köpis och titta lite. Jag köpte förvaringslådor på ikea och Tina skjutsade hem mig till strax efter 16:00. Då började jag skala potatis med detsamma och gjorde fisk i ugn. Hjalle kom hem till ca 17:45 då maten var färdig att avnjutas och jag hade dukat med tända ljus i köket, bland alla vackra buketter jag fått. Det var jättemysigt och väldigt gott! Igårkväll hade vi bestämt med Niklas att vi skulle komma hem till han vid 19-tiden och spela lite tevespel och kolla på film. Hjalle och jag åt maten och sen vilade vi lite innan vi åkte hemåt Niklas. Snöoväder hela dagen igår och det ser ut att bli lika snöigt idag. Snön den bara vräker ner!  Vi kom till Niklas och det lirades "Rainbow Six" vilket var kul. Vi kollade på filmen "Apocalypto" som i stora drag handlar om Maya-indianernas förfall och möte med en större, överlägsnare indianstam som tar mayaindianerna till fångar för att offra till Solguden. Jättebra film verkligen och jag skulle lätt kunna se den igen! Den rekomenderas.

Hjalle och jag var kvar hos Niklas länge och väl igårkväll. Ända till 01:15 då vi bestämde oss för att åka hem för jag började faktiskt bli lite trötter. Niklas åker till Thailand nästa vecka på onsdag och vi lyckönskade honom på hans färd. Det låter verkligen som att han och hans resesällskap kommer få en rolig tid på 4 veckor i Thailand.

Hjalle och jag fick borsta fram bilen under all snö och därefter skrapa bort all is på rutorna. Sen kunde vi börja vår färd hemåt. Men väl hemma blev det lite teve-tittande och "kärleksmys" så vi gick inte å la oss förrens vid ca 02:45. Hjalle åkte ändå till jobbet vid 08:00 men det fanns inte en chans i världen att jag skulle kliva upp redan då! Jag somnade om och blev väckt av posten som damp ner i brevinkastet. Men jag somnade om igen och vaknade nästa gång klockan 12:00, det var en mer lämplig tid att kliva upp när jag kom i säng så sent igårkväll.

Jag har kollat på teve ända sen dess och sitter fortfarande i pyjamasen och klockan är 14:40. Jag har svårt att tro att jag överhuvudtaget kommer att klä på mig idag. Det känns som en innersittardag i pyjamasen..hihi!! För övrigt snöar det för fullt och jag hörde nyligen på nyheterna att snöovädret hade orsakat trafikolyckor mellan Sandviken-Gävle och mellan Gävle-Söderhamn. Får verkligen hoppas att inte Hjalle är ute och kör runt i onödan på jobbet. Eller någon annan av mina nära och kära heller för den delen!

Jag ska nog bara lägga mig ner i soffan igen och titta på nåt bra och slumra lite, ska riktigt njuta av min sista lediga dag på denna 4-dagars ledighet! Och vad kan inte va bättre än att bara lata och inte göra nånting för då känner man verkligen att man är ledig =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback