Av Längtan Till Dig

Nyaste tillskottet i produktionen:

"Av Längtan Till Dig"


"Have yourself a merry little christmas"


[email protected]

Kram, Anna


Levande Ljus

Ikväll blev det mys här hemma framför en film samt massor av tända ljus och ljusslingor :)
Längst upp till höger i bild kan ni skymta något fluffigt vitt, nämligen små söta änglavingar! Jag fick 2 st sånna av Ninni då vi idkade byteshandel på loppisen och hon fick en tavla av mig. Vi blev kanonnöjda båda två *ler*




Hoppas ni med haft en underbar helg, det har jag!

Imorgon tar en ny vecka sin början och advent närnmar sig, åh så mysigt!

Kram, Anna


Myskväll hos syster!

Igårkväll efter loppissäljandet åkte jag och Hjalle hem till min syster och hennes kille. Vi hyrde film, grillade korv i öppna spisen och umgicks och hade det jättemysigt och såå gott det var med grillade korvar :)

Se så fin öppen spis de har, syster hade också tänt massor av levande ljus överallt, det var riktigt stämningsfullt där och en riktig kanonkväll med trevligt sällskap!

Här nedan kan ni se hur elden sprakar! Det vackra skenet, smattrandet av vedklabbarna och den värme det ger att elda är helt underbart och jag vill också ha så när jag flyttar till hus *ler*

Här ser ni mig grillandes korv...hihi!


Tack för en jättemysig kväll kära syster!!

Kram, Anna


Några Produkter

Kakformar dekorerade med berlock, motiv samt upphängning av jutesnöre:




Ljuspåsar i ny design:






Tavlor på målarduk:








Kram, Anna



Bloggtorka slash Pysselmani

Hej alla kära vänner därute!!

Vad jag har saknat er och att få skriva av mig i bloggen, det här uppehållet har verkligen slagit alla rekord! Men nu är jag tillbaka, och vad har jag då gjort under den här tiden kanske ni undrar? Jo det har varit rätt intensivt med jobb och därefter har i stort sett all tid, både före och efter jobb (ibland till sent på natten) bestått i att förverkliga alla möjliga pysselideér som ploppat upp i min på högvarv arbetande hjärna. Det är nämligen så att jag har haft skaparverkstad här hemma för Ninni som har bloggen
Mormorelsie och jag kom på för ca 1,5 vecka sen att vi skulle stå på loppis idag och sälja vårat hantverk!

Och då fick vi båda sätta lite extra fart och började pyssla som bara den om vi nu skulle hinna få nåt gjort tills idag. Vi hade nämligen bokat in oss på den lokala loppisen på Spikfabriken här i Valbo, också känd som "Spiken"  och idag stod vi där mellan 10.00-15.00. Det var jätteroligt att få göra iordning bordet vi fått tilldelat och arrangera med alla våra saker. Det blev faktiskt väldigt tjusigt och stämningsfullt, helt klart det tjusigaste bordet på loppisen om jag får skryta lite själv för både Ninni och mig...hihi!


Här ser ni allas vår söta Ninni/Mormorelsie som jag såg till fastnade på bild :)


Vi fick en del sålt men hade väl hoppats på lite mer ändå. Men det visade sig att loppisen, iaf idag kanske var lite fel område. Rätt mkt äldre människor och de som kom kanske inte brann så mkt för inredning som Ninni och jag...hihi! Men det var faktistk vissa som undrade var vi höll till annars (förutom på loppisen) men då fick vi ju säga att vi inte hade nån butik eller så utan fick skriva lite visitkort till dem som var extra intresserade. Vi skrev ner mailadress och bloggadress och det var ju såklart upplyftande och skoj!  Vi hade det jättetrevligt, skojigt och mysigt och skrattade mkt och det var själva grejen, vi hade en jättebra dag tillsammans! Tack för idag Ninni!

Vill även skänka ett stort tack till alla som ville köpa av mitt hantverk, det värmer i kroppen att jag kan glädja andra med det jag gör, så roligt att människor uppskattar det, så TACK ska ni ha!

P.S. Ninni och jag hade lite byteshandel med varandra och vad det var vi bytte avslöjar jag imorgon!

Ville bara göra ett kort inlägg här om loppisen och berätta att jag är tillbaka! Nu har jag oootroligt mkt att hinna ikapp på alla bloggar, jag har inte surfat runt på internet på flera veckor känns det som, men nu är själva pysselhysterin över och Ninni och jag har lovat oss själva att nu ska vi dra ner på tempot och bara pyssla lite "lagom", vilket vi båda log lite misstänksamt mot när vi sa det för ordet "lagom" är rätt svårt att hålla sig till *fniss*


Kram, Anna!

Ljuspåsar med text!



Klicka så blir de ännu större!



Idag har jag skapat några fler ljuspåsar, denna gång med minnesvärda texter/ordspråk  *ler*
45:-/st

Ni vet vad ni gör vid intresse vid det här laget...hihih!

Kram, Anna

Ljuspåsar!



Idag är jag vovvevakt åt söta Sheltie-tjejen Ida *ler*

Vi har varit ute på en långpromenad tidigare och medan hon sussar sött i lägenheten har jag passat på att sy en hel del ljuspåsar med underbara motiv!
45:-/st

Vid intresse mailar ni mig på:
[email protected]

Kram, Anna


Juledörr


Några detaljbilder:


Före:


Idag på förmiddagen tog jag tag i mitt projekt: "måla dörren vit".
Och jag måste säga att jag är MER ÄN NÖJD med slutresultatet!

Nu efter att ha firat FAR  på Fars Dag (både Hjalles & min) på eftermiddagen/kvällen så var det jätteskoj att få komma hem och ställa dörren på plats och dekorera den. Och eftersom advent och jul närmar sig och jag redan har juldille så fick den naturligtvis bli dekorerad efter denna högtid *ler*

Hoppas ni alla haft en underbar helg, det har jag. Glader är jag över att ha 2 dagar till av ledighet, lovely!

Jag har även gjort en till kudde i sin enkelhet. Kuddfodral samt en stryka på bild, helt underbar bild på en vacker ängel!
Textad med "Joyeux Noël" som lämpligt nog ju betyder "God Jul" *ler*



Vid intresse vet ni vad ni gör. mailar mig på:
 [email protected]!

Kram, Anna



Pepparkakestrumpa



Idag sydde jag mig en julstrumpa som får mig att tänka på pepparkakor och peppkarkaksfigurer och dylikt. HIttade det här underbara tyget på en loppis i veckan och tänkte med detsamma att det skulle göra sig fint som julstrumpe-tyg :)

Kram, Anna


Harmonisk belysning




Igår var jag på loppis och hittade 2 st vackra ljusslingor. De har jag placerat på mitt vita vintrinskåp i vardagsrummet. Vill passa på att avsluta denna sköna fredagskväll med stämningsbilder hemifrån mig och mitt vardagsrum där jag spenderat min fredagkväll.

Ha nu en fortsatt underbar helg!

Kram, Anna

Halsband "Två Hjärtan"



Här är det nya tillskottet på smyckesfronten!
Pris 110:-

Kanske en bra present eller julklapp till någon du känner *ler*

SÅLD!

Kram, Anna

Rotat i julgömmorna!


Jag kunde inte rå för det, var bara tvungen att lyfta på kökssoffans lock och smyg-glutta på julsakerna som jag har liggandes där *fniss*. Men jag rotade inte igenom, bara plockade fram lite småsaker som låg överst...hihi!

Bland annat fiskade jag upp en grön krans i fuskmaterial. Nu har jag pysslat om den lite så den fått bättre utseende! Innan var den bara grön med ett illrött/guldigt band omkring, det klipptes bort fort som attan! Sen letade jag fram lite spets och en vacker stjärndekoratiion och vips så blev den söta kransen så mkt vackrare *ler*

Kram, Anna


Juligt

Igår skapade jag nåt vackert av naturens gåvor. Jag och mamma var på promenad förut och då plockade jag lite kvistar och igår knöt jag ihop dem med spets och vips blev riset så här sött *ler*. Risprydnaden hänger på en shabby hylla i min hall och jag har fortsatt vintertemat där med ett nyinköpt mosshjärta samt kottar och ljuva kulor i vit/silverfärg. Kulorna är inköpta på loppis för 1:-/st idag.


På loppisen hittade jag även den här söta lilla runda "boll-ljuslyktan" med plats för ett vanligt ljus. Se så härligt krackelerad den är och vad vacker silverfärg den har. En femma gav jag för den. Fynd!


Kram, Anna

Däckbyte och vintertur

Då var vi inne i en ny vecka. Den här veckan jobbar jag hela veckan. Så det kommer inte finnas sådär jättemkt tid för annat. Men när den här veckan har gjort sin gång blir jag ledig i 4 dagar och det ser jag fram emot :)

V.45
Måndag 3 nov: 7.00-15.30
Tisdag 4 nov: 12.30-21.00
Onsdag 5 nov: 12.30-21.00
Torsdag 6 nov: 12.30-21.00
Fredag 7 nov: 7.00-15.30
Lördag 8 nov: Ledig
Söndag 9 nov: Ledig (Fars Dag)

I torsdags förra veckan var det rejält snöoväder och köer till däckfirmorna för byte till vinterdäck. Trafikolyckor rapporterades lite varstans ifrån och jag slirade runt på sommardäck, hua! Årets första snö ramlade ner i större mängd. Mamma sms:ade och bad mig komme hem så skulle hon kirra bytet till vinterdäck på min bil. Jajjemän, ni hörde rätt, morsan kirrar däckbytet, det ni! Världens händigaste mamma det har jag det *ler*



Efter det kände jag mig mycket säkrare ute i trafiken, men självklart kör jag försiktigt ändå även fast jag har vinterdäck. Man kan inte bara förlita sig blint på dem, lite vett måste man ha behålla också *ler*

Helgen bjöd på kallt väder så det blev isgator, men det var fint och solen sken från en blå himmeln. Underbart väder! Mamma och jag gick på loppis här i Valbo och sen åkte vi till Owe Jansson, en vad jag kallar "Billighetsaffär". Fyndade lite smått och gott till julen :)

Igår var det söndag och finvädret höll i. Jag var sugen att åka ut och "åka bil" en sväng och det gjorde jag och Hjalle. Vi åkte vid lunchtid och bestämde oss för att stanna till nånstans och äta. Vi åkte till HAGSTA Krog och intog lite lunch i form av en varsin tallrik korvstroganoff med ris, mumsfillibabba!!

Sen åkte vi en mindre väg tillbaka hemåt och jag måste säga att jag ÄLSKAR att åka bil, det är så mysigt *ler*. Bara att åka nånstans och äta eller fika, det är banne mig nåt av det bästa jag vet! Mer kräver jag inte för en lyckad dag.

Igår fick jag en till skyltbeställning efter att jag visat mina skyltar på bloggen. Det var en tjej som ville ha en vit skylt med texten "Julefrid", men lite större än den jag visar på bloggen. Och som tur var så hade jag en passande skylt på lager så jag målade och textade den och gjorde klar igår, nu väntar jag på att få skicka den, så skoj!


Har även färdigställt 2 st till skyltar på beställning. En till WC samt en till ett flickrum!



Kram, Anna

Julefrid

Första julskylten klar:
"Julefrid"
- må den råda för oss alla i jul *ler*



P.S Tävlingsdags hos
Lilla Flisans Hus!

Kram, Anna


Skyltar

Jag har fått en beställning på skyltar. Här är 2 av dem textade med "tvättstuga" samt "pannrum". Jätteskoj att göra!


Om någon är intresserad av en skylt med valfri text är det bara att höra av sig till mig så fixar vi det!
Just nu är det julskyltar på gång hemma hos mig *ler*

Kram, Anna


Joyeux Noël




Idag har julkänslan kommit till mig, åh vad jag längtar! Kanske lite för mkt redan nu, jag menar vi är ju ännu bara inne i början av november månad och här sitter jag och lyssnar på julmusik *fniss*

Men det skäms jag inte för, jag blir glad och ler i hela mig av min underbara cd-skiva med julmusik framörd av panflöjtens ljuva toner, underbart. Tror att julkänslan föll över mig som snön gjorde för oss alla här i landet igår. Nu har vi vinter!

Och se vad jag lyckats dekorera, en ADVENTSLJUSSTAKE...hihi!! Jamen det är ju faktiskt snart dags att plocka fram dem på riktigt *ler*.


Säljer denna underbara adventsljusstake med tillhörande silverbrickor på jutesnöre. Brickorna är numrerade 1-4 samt en bricka med texten Noël medföljer. Ljusen medföljer också.

(Vid intrese skriv en kommentar eller maila mig på [email protected])
Pris: 140:- (+ frakt)

SÅLD!


Jag kan ju faktiskt inte kläcka ur mig en "God Jul" hälsning ännu, så jag klämmer fram med ett "Spökig Halloween" till er alla!!

P.S. Var med och tävla hos
Villa Hemmet och ha chans att vinna dessa saker!

Kram Anna!