Guardian

image197

Fallen Angel

Passande namn. Ja. Tror nog det blir på studion Fallen Angel Tattoo (borde ju vara duktig på vingar då kanske?) som jag kommer att göra min tatuering. Nu har jag kommit så långt att jag kollat upp olika studion samt bilder på tatueringar de gjort, läst info samt kollat upp öppettider o.s.v. Jag är på gång! Och med den infon jag har hittills känns det som att den här studion toppar listan och är stället där jag vill göra mina vingar. Sen får vi se hur jag känner efter besöket.

Ok. Nu har jag klippt och klistrat och tejpat fast mina vingar på ryggen för att på bästa sätt få mig en så pass verklighetstrogen bild som möjligt av min kommande tatuering och så här blev resultatet när kameran gjort sitt :

image202
*FallenAngel*!

Är det inte otroligt vackert så säg *ler*
Tänkt då på att det här bara är pappersvingar!
Fatta när de riktiga kommer på, då kan vi nog snacka änglalikt snyggt!!

ett steg närmare

Idag frågade jag Anki om hon skulle vilja följa med mig till 2 olika tatueringsstudion i Gävle för jag har lite frågor att ställa och vill få en "feeling" av de olika ställena och av själva tatueraren. Har nog bestämt mig rätt säkert för att göra mina änglavingar mellan skulderbladen nu! Jag åker in på lördag för att ta reda på mer och förhoppningsvis känns allt bra och jag kanske tom lyckas få en tid för tattoo!! Känns spännande!

Igår var det dags för Jennys och min shoppingresa till Sthlm. Bussen kom och hämtade upp mig 07:10 och Jenny hade stigit på i Sandviken och jag hoppade på alldeles utanför min entré, så himla perfekt!

Bussresan dit gick väldigt bra och den var så lugn, behaglig och trygg så! Tack för det busschuffören! Jenny och jag var oroliga för att vi skulle få regn hela dagen i Sthlm så vi hade tagit med oss ett varsitt paraply. Men vi hade turen med oss och regnet upphörde i Sthlm och vi hade en molnig men totalt regnfri dag och det var rätt skönt i luften så det var helt okej! Jenny och jag strosade runt på alla möjliga klädbutiker och prylbutiker. Vi vandrade runt i gamla stan och åt där och när klockan blev 16:15 hade Jenny tid på ögonkliniken så vi gick mot Strandvägen och kom dit i lagom tid. Läkaren konstaterade att läkningen hade gått bra och det såg ut som det skulle och Jenny skulle få en ny tid i oktober, november nån gång igen!

Jag köpte 2 par jeans och ett skärp och kände mig väldigt nöjd med det. Jenny hittade lite linne och tröjor och var supernöjd hon med, så kul och trevligt vi hade det! Dagen sa som vanligt bara svisch när man shoppar i Sthlm och vid 18-tiden gick vi till terminalen där vår buss skulle avgå 18:30. Vi var båda rätt möra i ben och kropp så det kändes skönt att få sätta oss på bussen som kom ca 18:10. Bussresan hem gick även den väldigt bra och jag tackar även denna trevliga busschaufför för en behaglig resa hem från Sthlm.
Men allra mest tackar jag föstås min älskade systeryster för en toppendag i storstaden! Tack!

Jag kom hem 21:00 och Hjalle hade då precis lagat lite makaroner och köttbullar som vi smaskade i oss. Sen blev det en stunds tv-tittande och jag somnade nog tom där i soffan. Men tillsist kröp vi i säng.

Hjalle åkte till jobbet vid 8-tiden idag och jag somnade om och sov gott till 10:20 vilket var otroligt skönt!
Idag har jag inte gjort ett skvatt! Känns lite trist men jag ska väl försöka slappna av och känna att det är lite mysigt och skönt att bara sitta inne och titta på regnet där ute. Ska försöka mysa lite =).

Nu är jag ledig ända tom söndag vilket känns som total lyx! Det längsta jag varit ledig sen jag började jobba, 5 hela dagar!


Så här ser min vecka ut:

V.22
Måndag 28 maj: 7.00-16.00
Tisdag 29 maj: 7.00-16.00
Onsdag 30 maj: Ledig (sem) Till sthlm med Jenny
Torsdag 31 maj: Ledig (sem)
Fredag 1 juni: Ledig
Lördag 2 juni: Ledig
Söndag 3 juni: Ledig

Tattoo

image192

Min drömtatuering!!!
Undra om jag nånsin kommer att ta steget fullt ut....
Den är så vacker!
Vill ha!

Kelly Osbourns:


Lördag 26 maj

Solen skiner faktiskt idag men det blåser lite ute. Hjalle har alldeles nyss åkt till golfen för att ta en runda. Jag ska
 värma på pizza från igårkväll och äta och sen får jag nog klura lite på vad jag ska ta å hitta på!

Tror nog ändå att jag ska bege mig ut i solen och ta en promenad eller kanske bara sitta på balkongen och njuta i solstolen, det var länge sen nu *ler*.

Igår var Hjalle och jag hem till Jenny och Anders och grattade Anders som fyller idag. Blev bjudna på gott fika och Vienetta-glass, gud va länge sen! Den måste jag köpa nån gång, köpte jag rätt ofta förr, så god juh!

Var ledig igår och är ledig hela helgen också. Nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag...aaahhh vilket lyx! Har ju tagit semester på onsdag fär då åker jag och Jenny till Sthlm (ska bli så kul!) och så tog jag ledigt på torsdagen också för jag är ledig fre-sön nästa helg med =). Så då får jag verkligen långledigt nästa vecka, ons-sön!!! Fan va jag har det bra!

Konstaterade på jobbet i torsdags att det bara var 4 arbetsveckor kvar för dem som har tidig semester i år. Och det känns inte ens som sommar än! Bara för att det var så fint i april medan maj har varit en rätt grå, kall och blåsig månad. Men får hoppas att det vänder nu och att värmen tar sig in över Sverige igen så man får sommarfeeling snart!

Vill ju gå i alla mina snygga leggins och kjolar, klänningar och toppar och alla andra fina kläder som jag har köpt inför vår och sommar.

Drar och värmer på den där pizzan nu och fortsätter sen ut i solen tror ja!

Förlänger och särar dina fransar!

image186


Äntligen tror jag mig ha hittat den ultimata mascaran som jag alltid letat efter och önskat mig! "Magnif ` Eyes" från RIMMEL. Den klumpar inte och särar mina fransar på bästa möjliga perfekta sätt!. Den har den nya revolutionerande "plastborsten" med "piggar" istället för den "vanliga" gamla borsten!

Jamen ni tjejer, ni fattar va ja menar!

Letade efter ny mascara igår men ville inte lägga ut 150:-. Hittade den här för 90:- med en sån här ny mjuk "piggborste" som jag velat testa, så jag bestämde mig för att köpa den. Imorse testade jag den för första gången och vilken magnifik mascara! Den förlängde mina fransar och särade på dem var för sig så de inte klumpade ihop sig som så många ggr förr då jag behövt använda en särskild ögonfranskam för att efter applicering med mascara sära på fransarna med kammen.


Lycklig som få över en svart mascara!


Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 21.6


Din ålder borde vara 40.7 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse!
För att se ditt poäng senare, spara
den här länken

Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

Tips på saker att göra för att få mindre poäng

Börja drick öl
Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden
flytta ihop med några kompisar
Ge dina krukväxter till grannen
Sälj din bil, det är omiljövänligt

Okej, men då har jag en fråga? Kan man va FÖR gammal eller kan man på nåt vis förfina det med att jag är otroligt klok å vis å sånt där?! Känns ju mer positivt om man ser det på det viset =)

V.21

Måndag 21 maj: Ledig (Köpissväng med Anki)
Tisdag 22 maj: 7.00-16.00
Onsdag 23 maj: 7.00-16.00
Torsdag 24 maj: 7.00-16.00 (friskvård 14:30)
Fredag 25 maj: Ledig (löning)
Lördag 26 maj: Ledig
Söndag 27 maj: Ledig

A little bit of Anna

Snott från kära Anki!

Personligt:
vad heter du: Anna Therese Larsson
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Jag skulle egentligen hetat Therese i första namn men min finske morfar hade lite svårt att uttala det namnet har min mamma berätta för mig så då blev det Anna som tydligen föll lite lättare på tungan för honom
vart bor du: Sandviken
hur lång är du: 169,5 cm
ögonfärg: mellanblå
hårfärg: Färgat svart för tillfället men naturligt är det väl typ ljusbrunt eller nåt! Var så länge sen jag hade min naturliga look så den har nästan glömts bort! Färgar svart, mörkbrunt, mörkrött, plommonlila om vartannat!

Kläder:

vad använder du just nu för jacka:
En vit vårjacka i modell kort, till midjan
vad använder du just nu för skor: Använder mina sneakers som Hjalle köpte åt mig i Kina, men jag inväntar värmen så ja kan använda alla mina nyinköpta snygga sommarskor!
vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Det första jag har planerat för imorgon är att gå ner på Köpis och köpa ett par jättesnygga rosa leggins som jag såg där sist men aldrig köpte
hur mycket köper du kläder för i månaden: Jaa....det där är ju lite olika. Ibland blir det inget å ibland kan det bli uppåt 1000:-. Beror ju så mkt på vilket shoppinghumör man är på samt hur mkt snyggt som faller en i smaken i butikerna för tillfället
vad har du för skostorlek: 38-39
vad har du för tröjstorlek: small

senaste person som..
du pratade med: Hjalle som ligger i soffan och kollar på hockey
du gick på bio med: Hjalle, hans syster och hennes kille när vi hälsade på dem i Sthlm
du gick på stan med: Hmm....på stan.. det var nog med samma gäng som ovan. Hjalle, hans syrra och hennes kille när vi strosade lite på stan i Sthlm
du kramade: Hjalle
du pussade: Hjalle
du hade sex med: Hjalle
som såg dig gråta: Ingen såg mig gråta nyss då jag låg i sovrummet och kollade på ett tv-program om en tjej som förstörde hela sitt liv genom att vara knarkberoende...så sorgligt!! Men det slutade lyckligt då hon gick med på att få hjälp så blev det glädjetårar istället! Annars är det väl mest Hjalle som ser mina tårar.
skällde på dig: En tant som bor på boendet där jag jobbar, shit va hon skällde! Men det var nog egentligen inte på menat på mig, vi tror hon hade ont i magen så jag tog inte direkt åt mig.

har du någonsin:
sagt: jag älskar dig? och menat det: Självklart! De senaste 7 åren till min älskade Hjalle samt lite då och då till andra nära å kära!
bråkat med ditt husdjur: Näeee inte direkt...har inte så många husdjur tyvärr....Stackars Hjalle får ta allt!
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Ibland händer det faktiskt! Drömde om min kära vän Anki häromdagen och sen dröjde det inte länge förrens vi träffade och jag fick känna bebisen sparka i hennes mage, precis som jag drömt! Kändes lite kul.

stuff:
är du ensam nu: Nä, Hjalle sitter i vardagsrummet å väntar på att jag ska bli klar så vi kan gosa lite innan det är dags att somna för natten
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Ingen låt just nu för tillfället, men ofta är det ju låtar som man själv tycker är dryga som fastnar å man kommer på sig själv med att hela tiden sjunga, vissla eller nynna på dem!
vill du gifta dig: Jovisst kan jag tänka mig ett bröllop med min Hjalle, men inget som jag måste göra inom den närmsta tiden
vill du ha barn: Absolut! Nu får det inte dröja länge till för jag längtar faktiskt efter en liten en.

extra stuff:
tar du droger: Skulle aldrig falla mig in!
vad är du mest rädd för: Att bli bortstött, ej älskad av, ej trodd på samt hånad av mina nära å kära... Nåt som ALDRIG skulle hända men som skrämmer mig så mkt och som ständigt gört sig påmint i mina mardrömmar....usch!
vilka kläder sover du i: Trosor
vart vill du gifta dig: Ojdå, så långt i planerna har jag inte kommit än. Men helst ute i någon vacker trädgård, park eller vacker plats på jorden som känns lugn å harmoniskt med mycket vacker natur. Mycket blommor och gärna vacker. Långt bort från stad och centrum!
varit kär: Oohhh JA!
kör du bil: Ja sen 7 år tillbaka faktiskt, shit vad tiden går!
har du ett jobb: Jag har ett vikariat på ett boende för psykiskt sjuka tom augusti ut
gillar du att ha folk omkring dig: Ja om jag inte för stunden känner för att vara ensam *ler*. Det är ju både och det där. jag tycker mkt om att ha människor jag tycker om omkring mig men sen tycker jag även om att vara ensam mellan varven.
är du ett hälsofreak: Hehe näe jag är ju inte det men innerst inne önskar jag att jag var det!
har du någon tatuering: Nope jag har inte det...än... Har dock alltid varit sugen på en tatuering och jag skulle helst av allt vilja ha ett par änglavingar mellan skuldrorna...Rosaskimrande såklart!

de senaste 48 timmarna har du..
gråtit: Yupp! Till dokumentären på teven nyss!
skrattat: Jajjemän!
köpt någonting: Näe...har bara jobbat å slitit hela helgen så nå shopping har det inte hunnits med... Jo matlådan innan jobbet idag då iofs...
varit sjuk: Näe..men känt mig lite yr på nåt vis...å trötter...
sjungit: Aaa... å visslar en massa å nynnar gör jag visst också.. Blir påmind om det på jobbet en hel del...hehe!
träffat någon ny: Hmmm....på jobbet känner jag ju alla men idag fick min arbetskollega besök av sitt barnbarn ett tag där på kvällen och han har jag inte sett förr. Så visst, jag har träfat någon ny idag.
saknat någon: Saknar min änglamormor å mina änglahundar när jag saknar nån som inte finns. Sen saknar jag såklart både Hjalle, familj å vänner ibland när man gärna skulle viljat ha dem i närheten
kramat någon: Ja jag har hunnit med några kramar med Hjalle idag
pussat någon: Ja, Hjalle här med

vilken..
tidning läser du: Arbetarbladet eftersom vi har fått en gratis prenumeration som sträcker sig i 3 månader. Annars tycker jag om att läsa lite kändisskvallertidningar
buss åker du oftast: Hmm...linje 1 ibland om jag måste ta bussen till Gävle eller till Sandviken
frisyr har du: Just nu typ turban då jag kommit ur duschen å har handduken virad runt skallen
dag fyller du år: 17 februari

V. 20

Måndag 14 maj: Ledig
Tisdag 15 maj: Ledig
Onsdag 16 maj: 7.00-16.00
Torsdag 17 maj: 12.30-21.00
Fredag 18 maj: 12.30-21.00
Lördag 19 maj: 12.30-21.00
Söndag 20 maj: 12.30-21.00

Big Cleaning

Idag gick det inte att skjuta på det längre. Jag kände att de var dags. Operation Storstädning (eller BigCleaning på engelska kanske?) tog fart efter frukosten vid en sisådär 11-tiden skulle jag tro. Dammsög, dammade, torkade golven och skurade rent i ugnen och inne i badrummet. Plockade undan massa grejer, diskade,  bytte gardiner, gick med några kassar sopor, bokade tvättid  och poade runt tills klockan blev ca 14:30 då jag tog en liten äppelpaus. Fortsatte sen ett tag till tills jag kände mig helt nöjd. Så skönt det känns när man vet att det är alldeles nystädat och fräscht!

Började med maten ca 16:30. Potatis och fiskgratäng blidde det med sockerärtor, riven kålrot och morötter till, mums va gott! Hjalle kom hem strax efter 17:00 och maten var klar strax innan 18:00. När vi ätit åkte vi ner en sväng på Köpis för att titta lite. Började med att panta burkar och sånt, 60:-, alltid nåt!  Kollade på cyklar och möbler och köpte en Mors Dag present eftersom mamma ska firas den 27:e maj. Hjalle och jag avslutade med en våffla med kulglass kl 20:00 som vi avnjöt i bilen. Sen åkte vi hem och här är vi nu.. Funderar på att göra lite kvällsfika och ta det lugnt ett tag till.

Imorgon är det jobbet som kallar igen. Jag tycker det är rätt skönt att gå tillbaka till jobbet efter 4 dagars ledigt. Det känns som att man har hunnit med det man velat under ledigheten då, 4 dagar är perfekt för att vila upp sig eller vad man vill kalla det för. Man känner att det ska bli roligt att komma till jobbet igen!

Min kära syster har ju bakat massa bullar åt mig och Hjalle så kanske man skulle ta en sån till kvällsfikat..hihi!

Det som varit

Fredag-Lördag
Varit i Sthlm över helgen. Åkte kl 16:00 hemifrån efter att jag hunnit hem å packat lite efter jobbet. Jag körde hela vägen ner till Järva Krog i Solna där de bor, Emilia och Saman. Gick skibra att köra. Vi kom dit 18:15. Trevligt att träffas igen! Fredagskväll spenderades först med hämtmat hemma hos dem. Vi käkade kina. Sen åkte vi till Heron City där vi gick på bio och såg filmen "Blades of Glory", en komedi. Skrattfilm kanske med ett annat ord? Kom på det alldeles själv just nu! Efter filmen (som slutade 23:15) åkte vi tillbaks hem till Mellanjärva Gård som stället så fint heter, ja där de har sitt hus. Vi chillade i den underbart stora och fluffiga soffan ett tag tills vi började känna av tröttnerven. Hjalle och jag sa go´natt och gick upp till "vårat rum" (gästrummet) där vi kröp ner och nattade! Sov himla gott hela natten igenom och vaknade 08:15. Klev upp och bytte sängen mot soffan och teven. Jag och Hjalle kurade ihop oss i soffan och drog filten över oss och där låg vi och tittade på teve tills resten av gänget vaknade till liv vid en sisådär 10:30. Jäla ungdomar!! En annan vaknar i tid för att vara säker på att få ut så mkt som möjligt av dagen...hehe!

Vi åt lyxig frukost och gjorde oss sen klara för en sväng nånstans. Vi hamnade först i golfbutiken som ligger intill golfbanan som ligger väldigt nära där de bor. Hjalle kollade lite klubbor och vi svansade runt och hade ingen aning om nånting vad gäller golf eller golfklubbor. Kände mig otroligt felplacerad där jag stod i golfbutiken..hehe! Vi åkte sen vidare och bestämde oss för att åka ner till Stockholm centrum och gå lite på stan. Det slutade med att vi efter mkt letande hittade en parkeringsplats och vi gick in i Gallerian för det var kallt och ruggigt väder den dagen så vi ville inte gå ute mer än nödvändigt. Jag och Emilia gick Gallerian runt och shoppade lite medan Hjalle och Saman satte sig på ett fik och halsade i sig några koppar kaffe och åt hallonpaj innan de hann tröttna och ringde efter oss och frågade om vi var klara snart. Det var vi..hihi!! Man ska inte shoppa med killar i släptåg, det är helt enkelt inte lika roligt *ler*. Men jag var ändå inte särskilt shoppingsugen eftersom jag ska ner till Sthlm på shoppingtripp med Jenny den 30:e maj, vilket är snart. Idag är det 14:e maj. Men jag köpte iaf 3 par örhängen. Vi var rätt mätta på folkvimlet, trängseln, musiken i alla butiker och stressen så vi kände att det skulle vara skönast att åka tillbakas hemåt igen och umgås där i lugn och ro. Det gjorde vi vilket var ett bra val. Kollade på teve och umgicks och sen kurrade magarna ikapp så vi bestämde oss för att det var dags för mat. Kände oss rätt lata så vi bestämde oss för hämtmat. Amerikans panpizza hämtade vi från en pizzeria vilket var en riktig miss! För det första kan du tänka dig formen på en paj, med de höga kanterna och fyllningen. Så såg pizzorna ut, men det var ingen botten! Så tunn, så tunn eller ingen botten alls utan en massa slafsig, blöt fyllning och ca 3 cm tjockt lager ost som täckte kanten! Helt otroligt äckligt med så mkt ost att ingen av oss kunde äta den. Och eftersom vi alla var sugna på panpizza, allstå TJOCK botten så blev det total flopp när botten inte ens fanns. Eller rättare sagt så fanns inte ens pizza, bara kanter och fyllning, peckligt!

Men, men, jag åt det som kunde ätas och sen skällde vi lite på pizzerian och ringde upp och klagade. När vi kände att vi klagat färdigt gick vi åter in i vardagsrummet och slängde oss ner i soffan och där låg vi och kollade på teve och umgicks tills klockan slog 21:00 och Hjalle och jag bestämde oss för att åka hem eftersom Hjalle var tvungen att jobba med deklarationen hela söndagen.

Vi tackade för oss och vinkade av våra vänner i Sthlm! På återseende igen! Hjalle körde hela vägen hem och vi stannade såklart till för att köpa lite färdgodis och läsk, inte att förglömmas!! Vi kom hem strax efter 23:00 och då dunkade vi nog i säng ganska rätt med detsamma.

Söndag:
 Åkte hem till mamma vid 10:30-tiden för att låna tvättmaskinen eftersom jag hade ett rejält berg här hemma som min kära sambo ser till växer och gror i räserfart...suck...! Jag var kvar till ca 18:30 och hann med att tvätta undan all tvätt och hänga den, skönt! Nu har jag tvätt-ledigt i åtminstone 1 vecka till..haha! Pappa jobbade hela helgen så jag och mamma umgicks. Hon pysslade med sina blommor nere i växthuset och jag sällskapde lite och frågade om blommor och sånt... Och nee...jag menar inte om blommor och bin, det kan jag faktiskt redan! Mamma färgade också håret på mig, svart bliddde det den här gången och det blev toppen! Vi åt mat tillsammans och sen låg jag ett tag i soffan och kollade på teve. Vi åkte och handlade lite senare och jag åkte 18:30 mot Gävle för att hämta Hjalle hos en kompis. Vi åkte hem till hans mamma och pappa och hälsade på en sväng och sen åkte vi tillbaka in till Gävle och åt på MAX!! Sen hem igen och slappade hela kvällen.

Idag måndag:
Eftersom jag är inne på min 3:e lediga dag av 4:a så har jag haft dagen helt fri att spendera på vilket sätt jag velat. Såklart blev det Köpis och shopping med Tina som kom in med bussen. Jag köpte 2 par leggins (svarta å vita) samt en svart kjol på barnavdelningen på H&M. Strl 170 passar än!! Och priserna blir ju såklart billigare, fyndigt! Köpte ett ljusgult topp samt en svart klänning på Gina Tricot. Köpte också ett par trosor och en rosa bikini på H&M, men det köpte jag INTE på barnavdelningen iaf..haha!

Jag och Tina åt lunch på Köpis och var där mellan 11:00-14:30 då vi sa hejdå!
Nu sitter jag här hemma och pysslar. Känner mig lite smått trött och det är grått och regnigt ute...såå trist!! Men det såg ut som att det skulle kunna bjudas på sol imorgon bitti, det hoppas jag verkligen!


Berätta Om

I helgen blev det grillat hemma hos mamma och pappa. Blåste lite så vi satt inne och åt men va gör det! Var en del hos mamma och pappa både lördag och söndag. Sällskapade Jenny lite som har opererat ögonen och mest bara kunde ligga ner i soffan och blunda. Men nu kan hon titta iaf och kunde visst också se texten på teven utan problem vilket hon tyckte var rätt roligt =) Glad för din skull syrran att du äntligen slipper de där glasögonen, va duktigt av dig att du vågade dig på operation och att den gick så bra även fast du såg konstiga gubbar där ett tag...hihi!!

Idag började vårat nya schema vilket innebär att vi istället för att börja 15:00 så kommer vi att börja 12:30 när vi ska jobba eftermiddag/kväll. I och med det får vi 2 extra lediga dagar vilket jag såklart inte protesterar mot.  Jobbet går bra för övrigt, lite trötter dock och känner nog av min första down-period. Känner att tålamodet börjar tryta och jag har känt mig rätt lättirriterad på jobbet vilket inte alls är likt mig. Känner att jag behöver lite påfyllning av energi...nån som vet var man hämtar sån? Nämen jag har på sistone verkligen känt av vad det här jobbet tar på krafterna mer än vad jag trodde. Alltså inte fysiskt utmattande men psykiskt... Är väldigt trött i huvudet emellanåt efter alla samtal med de boende som alla vill ventilera sitt...samma sak om och om igen...samma veva..  Jag gillar verkligen mitt jobb men jag känner att jag inte har så mkt energi och då heller inte så mkt vilja till så mycket just för stunden. Men nånstans fylls väl min entusiasm, positivitet, glädje och energi på så småningom. Det går ju upp och ner. Bara att acceptera. Men jag brukar inte känna mig så stingslig och irriterad på allt och alla.

Jag blev för den delen tillfrågad att följa med syster min till Sthlm för återbesök på kliniken den 30:e maj så det har vi spikat! Jag har tagit ledigt åsså åker hon och jag ner med 7:00 bussen och tar en heldag shopping i storstan innan hon 16:15 ska på besöket. Efter det strosar vi runt lite till och hoppar sen på 18:30 bussen hem till kära Sandviken igen! Funderar på om jag kanske ska ta ledigt dagen efter också, det vore rätt skönt...hehe! Och eftersom jag har några extra semesterdagar till att ta ut  så varför inte! Idag fick jag reda på att de förlänger mitt vikariat till och med augusti ut och inte månad för månad (om man inte hört nåt annat) som det är nu. Det känns skönt. Papper skulle skickas hem som jag får skriva på så det känns super! Vet jag att hela sommaren är räddad iallafall och jag fyller på med fler LAS-dagare vilket är skitabra!

Förutom detta har jag engagerat mig rätt mycket i att jobba med material inför Psykiatrimässan som hålls i Konserthuset i Gävle imorgon tisdag den 8:e maj samt onsdag. Vi ska stå som utställare för Smassens 47 och jag har jobbat fram några fina bild/text-kollage som beskriver vårat boende. Det ska sättas upp på en vikvägg vi ska ha bakom oss så gästerna som kommer och besöker mässan ska kunna titta på och läsa. Känns roligt att jobba lite praktiskt också och speciellt med text och bild och form som jag älskar!

Vi ska få gå på mässan och lyssna till olika föreläsare under båda dessa 2 dagar vilket jag tycker är jättebra! Kommer alltså vara på konserthuset både tisdag och onsdag nu och gå på olika seminarier samt stå lite i vårat mäss-bord. Var och köpte massvis med cider och fruktcola som vi ska bjuda på under dessa dagar!! Så välkomna!

På fredag har Hjalle och jag tänkt att vi ska åka till Sthlm och hälsa på Emilia och Saman, var så länge sen sist nu att det börjar bli dags.

Näpp, nu måste här göras ett toabesök, tjing!