Det som varit

Fredag-Lördag
Varit i Sthlm över helgen. Åkte kl 16:00 hemifrån efter att jag hunnit hem å packat lite efter jobbet. Jag körde hela vägen ner till Järva Krog i Solna där de bor, Emilia och Saman. Gick skibra att köra. Vi kom dit 18:15. Trevligt att träffas igen! Fredagskväll spenderades först med hämtmat hemma hos dem. Vi käkade kina. Sen åkte vi till Heron City där vi gick på bio och såg filmen "Blades of Glory", en komedi. Skrattfilm kanske med ett annat ord? Kom på det alldeles själv just nu! Efter filmen (som slutade 23:15) åkte vi tillbaks hem till Mellanjärva Gård som stället så fint heter, ja där de har sitt hus. Vi chillade i den underbart stora och fluffiga soffan ett tag tills vi började känna av tröttnerven. Hjalle och jag sa go´natt och gick upp till "vårat rum" (gästrummet) där vi kröp ner och nattade! Sov himla gott hela natten igenom och vaknade 08:15. Klev upp och bytte sängen mot soffan och teven. Jag och Hjalle kurade ihop oss i soffan och drog filten över oss och där låg vi och tittade på teve tills resten av gänget vaknade till liv vid en sisådär 10:30. Jäla ungdomar!! En annan vaknar i tid för att vara säker på att få ut så mkt som möjligt av dagen...hehe!

Vi åt lyxig frukost och gjorde oss sen klara för en sväng nånstans. Vi hamnade först i golfbutiken som ligger intill golfbanan som ligger väldigt nära där de bor. Hjalle kollade lite klubbor och vi svansade runt och hade ingen aning om nånting vad gäller golf eller golfklubbor. Kände mig otroligt felplacerad där jag stod i golfbutiken..hehe! Vi åkte sen vidare och bestämde oss för att åka ner till Stockholm centrum och gå lite på stan. Det slutade med att vi efter mkt letande hittade en parkeringsplats och vi gick in i Gallerian för det var kallt och ruggigt väder den dagen så vi ville inte gå ute mer än nödvändigt. Jag och Emilia gick Gallerian runt och shoppade lite medan Hjalle och Saman satte sig på ett fik och halsade i sig några koppar kaffe och åt hallonpaj innan de hann tröttna och ringde efter oss och frågade om vi var klara snart. Det var vi..hihi!! Man ska inte shoppa med killar i släptåg, det är helt enkelt inte lika roligt *ler*. Men jag var ändå inte särskilt shoppingsugen eftersom jag ska ner till Sthlm på shoppingtripp med Jenny den 30:e maj, vilket är snart. Idag är det 14:e maj. Men jag köpte iaf 3 par örhängen. Vi var rätt mätta på folkvimlet, trängseln, musiken i alla butiker och stressen så vi kände att det skulle vara skönast att åka tillbakas hemåt igen och umgås där i lugn och ro. Det gjorde vi vilket var ett bra val. Kollade på teve och umgicks och sen kurrade magarna ikapp så vi bestämde oss för att det var dags för mat. Kände oss rätt lata så vi bestämde oss för hämtmat. Amerikans panpizza hämtade vi från en pizzeria vilket var en riktig miss! För det första kan du tänka dig formen på en paj, med de höga kanterna och fyllningen. Så såg pizzorna ut, men det var ingen botten! Så tunn, så tunn eller ingen botten alls utan en massa slafsig, blöt fyllning och ca 3 cm tjockt lager ost som täckte kanten! Helt otroligt äckligt med så mkt ost att ingen av oss kunde äta den. Och eftersom vi alla var sugna på panpizza, allstå TJOCK botten så blev det total flopp när botten inte ens fanns. Eller rättare sagt så fanns inte ens pizza, bara kanter och fyllning, peckligt!

Men, men, jag åt det som kunde ätas och sen skällde vi lite på pizzerian och ringde upp och klagade. När vi kände att vi klagat färdigt gick vi åter in i vardagsrummet och slängde oss ner i soffan och där låg vi och kollade på teve och umgicks tills klockan slog 21:00 och Hjalle och jag bestämde oss för att åka hem eftersom Hjalle var tvungen att jobba med deklarationen hela söndagen.

Vi tackade för oss och vinkade av våra vänner i Sthlm! På återseende igen! Hjalle körde hela vägen hem och vi stannade såklart till för att köpa lite färdgodis och läsk, inte att förglömmas!! Vi kom hem strax efter 23:00 och då dunkade vi nog i säng ganska rätt med detsamma.

Söndag:
 Åkte hem till mamma vid 10:30-tiden för att låna tvättmaskinen eftersom jag hade ett rejält berg här hemma som min kära sambo ser till växer och gror i räserfart...suck...! Jag var kvar till ca 18:30 och hann med att tvätta undan all tvätt och hänga den, skönt! Nu har jag tvätt-ledigt i åtminstone 1 vecka till..haha! Pappa jobbade hela helgen så jag och mamma umgicks. Hon pysslade med sina blommor nere i växthuset och jag sällskapde lite och frågade om blommor och sånt... Och nee...jag menar inte om blommor och bin, det kan jag faktiskt redan! Mamma färgade också håret på mig, svart bliddde det den här gången och det blev toppen! Vi åt mat tillsammans och sen låg jag ett tag i soffan och kollade på teve. Vi åkte och handlade lite senare och jag åkte 18:30 mot Gävle för att hämta Hjalle hos en kompis. Vi åkte hem till hans mamma och pappa och hälsade på en sväng och sen åkte vi tillbaka in till Gävle och åt på MAX!! Sen hem igen och slappade hela kvällen.

Idag måndag:
Eftersom jag är inne på min 3:e lediga dag av 4:a så har jag haft dagen helt fri att spendera på vilket sätt jag velat. Såklart blev det Köpis och shopping med Tina som kom in med bussen. Jag köpte 2 par leggins (svarta å vita) samt en svart kjol på barnavdelningen på H&M. Strl 170 passar än!! Och priserna blir ju såklart billigare, fyndigt! Köpte ett ljusgult topp samt en svart klänning på Gina Tricot. Köpte också ett par trosor och en rosa bikini på H&M, men det köpte jag INTE på barnavdelningen iaf..haha!

Jag och Tina åt lunch på Köpis och var där mellan 11:00-14:30 då vi sa hejdå!
Nu sitter jag här hemma och pysslar. Känner mig lite smått trött och det är grått och regnigt ute...såå trist!! Men det såg ut som att det skulle kunna bjudas på sol imorgon bitti, det hoppas jag verkligen!


Kommentarer
Postat av: Tina

Tack för en trevlig dag!!
Hoppas du får sol imorgon nudå. Ser mörkt ut just nu med tanke på åskan.....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback