Sommarnjutning

Här tänkte jag nu totalbomba er  med massor av bilder som visar på vad jag pysslar med när sommarlivet liksom kommer lite emellan bloggandet...hihi!! Jag har med denna vecka 3 veckor kvar på min semester och det känns fantastiskt skönt!!!
 
Förra veckan var jag, mamma och syster iväg på den årliga husbilstrippen som denna gång bar iväg ända ner till Skåne och Österlen bland annat! Vi såg otroligt vackra stenhus/korsvirkeshus där vissa tom hade halmtak!! Snacka om vackert! Vi såg mängder av vacrka, ståtliga och framförallt höga stockrosor och vanliga rosor som sköt fram med alla sin kraft framför husens stenväggar, sååå vackert! Vi har badat i sjö och havsvik men när vi sen skulle njuta av ett havsbad vid Yngsjö så tog det stopp, det var ju sviiinkallt!!! Så vi fick nöja oss med att strosa lite längs strandkanten :) Rätt mysigt det med. Vi har besökt vackra trädgårdar och njutit av fina omgivningar. Sovit i husbil, ätit mat i husbil och bara kuskat runt i husbilen och äventyrat :)
 
Hemmamys
Jag har myst och haft det toppen här hemma i vår lilla trädgård. Legat i min solsäng ett gäng timmar och bara kopplat av och slumrat in emellanåt :) Sippat vin i hammocken med kvällssol som värmde min kropp, mumsade lite choklad mellan klunkarna, ljuvligt lyxigt :) Jag och Hjalle har lyxat till det med McDonalds frukost några gånger och det är faktiskt riktigt gott! Jag har både ätit smultron samt jordgbbar från min egna lilla "odling"...gött!
 
 Badat
På semesterresan hann vi med två bad vilket var sååå härligt! De första baden för denna sommar faktiskt. Ena gången var i en havsvik och den andra i en sjö. Vi har promenerat barfota på vita stränder och letat vita stenar till våra trädgårdar på stenstranden i Smygehuk.
 
Vackra omgivningar
Vita stränder och klart havsvatten en solig dag är vackert! Synd bara att det skulle vara så kallt att det värkte i fötter och ben när vi stod redo i bikini och skulle kliva i och bada tänkte vi. Vi fick tänka om och ta en strandpromenad den gången istället :) Vi har besökt 3 stycke vackra trädgårdar. Sofieros Slottsträdgård där vi kunde se över till Danmark, Norrvikens Trädgårdar i Båstad samt Blomstergården i Eringsboda. Så mysigt att få gå omkring och låta sig överraskas av mysiga trädgårdsrum.
 
Att få leka av sig
Både jag och min syster har barnasinnet nära till hands så när vi på Blomstergården hittade till barnens lekland var vi inte sena att prova det mesta....hihi! Tur att vi var de enda på plats där klockan 10 vid öppningsdags, då kunde vi busa bäst vi ville. Vi provade både traktor, trampbil samt piratskepp...haha! Och tidgare på vår färd kunde vi även prova på att mjölka en ko ;) Det är nyttigt att få leka av sig lite, det sätter onekligen fart på endorfinerna och skrattar så tårarna rinner och magen värker gör man garanterat! Underbar känsla *ler*
 
Öland
På hemvägen tog vi en snabbvisit till Öland där vi hittade en väldigt fin rastplats där vi fikade och sen vände vi om igen. Rätt skoj med Ölandsbron också!
 
210 mil tur & retur till södra Sverige styrde mamma husbilen denna gång med oss nöjda systrar vid sidan om!
En fantastiskt mysig resa även denna sommar och har jag räknat rätt är det 9:e året vi är inne på nu :)
 
Nu fortsätter jag semestra, vi får se när vi hörs igen :)
 
Ha det bäst kära ni och hoppas ni njuter av sommar och semester lika som jag!