Lördag 26 maj

Solen skiner faktiskt idag men det blåser lite ute. Hjalle har alldeles nyss åkt till golfen för att ta en runda. Jag ska
 värma på pizza från igårkväll och äta och sen får jag nog klura lite på vad jag ska ta å hitta på!

Tror nog ändå att jag ska bege mig ut i solen och ta en promenad eller kanske bara sitta på balkongen och njuta i solstolen, det var länge sen nu *ler*.

Igår var Hjalle och jag hem till Jenny och Anders och grattade Anders som fyller idag. Blev bjudna på gott fika och Vienetta-glass, gud va länge sen! Den måste jag köpa nån gång, köpte jag rätt ofta förr, så god juh!

Var ledig igår och är ledig hela helgen också. Nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag...aaahhh vilket lyx! Har ju tagit semester på onsdag fär då åker jag och Jenny till Sthlm (ska bli så kul!) och så tog jag ledigt på torsdagen också för jag är ledig fre-sön nästa helg med =). Så då får jag verkligen långledigt nästa vecka, ons-sön!!! Fan va jag har det bra!

Konstaterade på jobbet i torsdags att det bara var 4 arbetsveckor kvar för dem som har tidig semester i år. Och det känns inte ens som sommar än! Bara för att det var så fint i april medan maj har varit en rätt grå, kall och blåsig månad. Men får hoppas att det vänder nu och att värmen tar sig in över Sverige igen så man får sommarfeeling snart!

Vill ju gå i alla mina snygga leggins och kjolar, klänningar och toppar och alla andra fina kläder som jag har köpt inför vår och sommar.

Drar och värmer på den där pizzan nu och fortsätter sen ut i solen tror ja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback