Big Cleaning

Idag gick det inte att skjuta på det längre. Jag kände att de var dags. Operation Storstädning (eller BigCleaning på engelska kanske?) tog fart efter frukosten vid en sisådär 11-tiden skulle jag tro. Dammsög, dammade, torkade golven och skurade rent i ugnen och inne i badrummet. Plockade undan massa grejer, diskade,  bytte gardiner, gick med några kassar sopor, bokade tvättid  och poade runt tills klockan blev ca 14:30 då jag tog en liten äppelpaus. Fortsatte sen ett tag till tills jag kände mig helt nöjd. Så skönt det känns när man vet att det är alldeles nystädat och fräscht!

Började med maten ca 16:30. Potatis och fiskgratäng blidde det med sockerärtor, riven kålrot och morötter till, mums va gott! Hjalle kom hem strax efter 17:00 och maten var klar strax innan 18:00. När vi ätit åkte vi ner en sväng på Köpis för att titta lite. Började med att panta burkar och sånt, 60:-, alltid nåt!  Kollade på cyklar och möbler och köpte en Mors Dag present eftersom mamma ska firas den 27:e maj. Hjalle och jag avslutade med en våffla med kulglass kl 20:00 som vi avnjöt i bilen. Sen åkte vi hem och här är vi nu.. Funderar på att göra lite kvällsfika och ta det lugnt ett tag till.

Imorgon är det jobbet som kallar igen. Jag tycker det är rätt skönt att gå tillbaka till jobbet efter 4 dagars ledigt. Det känns som att man har hunnit med det man velat under ledigheten då, 4 dagar är perfekt för att vila upp sig eller vad man vill kalla det för. Man känner att det ska bli roligt att komma till jobbet igen!

Min kära syster har ju bakat massa bullar åt mig och Hjalle så kanske man skulle ta en sån till kvällsfikat..hihi!

Kommentarer
Postat av: anki.

haha, har precis vaknat upp från att jag frömde om du ju!!! de där var lite roligt...så tänkte jag (fast det har jag tänkt fler gånger) att nu måste jag ta och träffa dig en sväng!! Hade tänkt att vi kunde ta en sväng på köpis lr så men läste att du var i sthlm & hade vart där med Tina så. På lör ska jag på 50-årskalas på dagen. Men på fre gör jag inget, Andreas jobbar natt så han sover då men det spelar ju ingen roll!
Kramis!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback