Bloggtorka slash Pysselmani

Hej alla kära vänner därute!!

Vad jag har saknat er och att få skriva av mig i bloggen, det här uppehållet har verkligen slagit alla rekord! Men nu är jag tillbaka, och vad har jag då gjort under den här tiden kanske ni undrar? Jo det har varit rätt intensivt med jobb och därefter har i stort sett all tid, både före och efter jobb (ibland till sent på natten) bestått i att förverkliga alla möjliga pysselideér som ploppat upp i min på högvarv arbetande hjärna. Det är nämligen så att jag har haft skaparverkstad här hemma för Ninni som har bloggen
Mormorelsie och jag kom på för ca 1,5 vecka sen att vi skulle stå på loppis idag och sälja vårat hantverk!

Och då fick vi båda sätta lite extra fart och började pyssla som bara den om vi nu skulle hinna få nåt gjort tills idag. Vi hade nämligen bokat in oss på den lokala loppisen på Spikfabriken här i Valbo, också känd som "Spiken"  och idag stod vi där mellan 10.00-15.00. Det var jätteroligt att få göra iordning bordet vi fått tilldelat och arrangera med alla våra saker. Det blev faktiskt väldigt tjusigt och stämningsfullt, helt klart det tjusigaste bordet på loppisen om jag får skryta lite själv för både Ninni och mig...hihi!


Här ser ni allas vår söta Ninni/Mormorelsie som jag såg till fastnade på bild :)


Vi fick en del sålt men hade väl hoppats på lite mer ändå. Men det visade sig att loppisen, iaf idag kanske var lite fel område. Rätt mkt äldre människor och de som kom kanske inte brann så mkt för inredning som Ninni och jag...hihi! Men det var faktistk vissa som undrade var vi höll till annars (förutom på loppisen) men då fick vi ju säga att vi inte hade nån butik eller så utan fick skriva lite visitkort till dem som var extra intresserade. Vi skrev ner mailadress och bloggadress och det var ju såklart upplyftande och skoj!  Vi hade det jättetrevligt, skojigt och mysigt och skrattade mkt och det var själva grejen, vi hade en jättebra dag tillsammans! Tack för idag Ninni!

Vill även skänka ett stort tack till alla som ville köpa av mitt hantverk, det värmer i kroppen att jag kan glädja andra med det jag gör, så roligt att människor uppskattar det, så TACK ska ni ha!

P.S. Ninni och jag hade lite byteshandel med varandra och vad det var vi bytte avslöjar jag imorgon!

Ville bara göra ett kort inlägg här om loppisen och berätta att jag är tillbaka! Nu har jag oootroligt mkt att hinna ikapp på alla bloggar, jag har inte surfat runt på internet på flera veckor känns det som, men nu är själva pysselhysterin över och Ninni och jag har lovat oss själva att nu ska vi dra ner på tempot och bara pyssla lite "lagom", vilket vi båda log lite misstänksamt mot när vi sa det för ordet "lagom" är rätt svårt att hålla sig till *fniss*


Kram, Anna!

Kommentarer
Postat av: design i tid och rum

hej! så roligt att stå på marknad och kunna sälja sina egna produkter. jag och min väninna har önskat oss det längre ,men vi är för lata..hihi

kram Dadda

2008-11-23 @ 00:38:37
Postat av: Sara

halloj :) vilket härligt loppisbord, där hade jag gärna handlat massor till julklappar :) budar just nu på fler av dina ljuspåsar, de är helt underbara.. tycker ni ska skaffa nätbutik bums, jag kan vara er första kund :)



stor kram sara

Postat av: Annelie

Men vad super-roligt och vad mycket grejer ni gjort - jättefint...

Ja jag undrade precis vart du tagit vägen, du får bara göra korta uppehåll inte så långa....hehe

Kramar/Annelie

2008-11-23 @ 09:55:33
URL: http://betongsnackor.blogspot.com
Postat av: Nettan

Håller med, ni hade helt klart det vackraste bordet !

Himmel vad fina saker du / ni hade gjort loppisen .



Skulle vilja beställa fler ljuspåsar av dig om det är OK, nu när du bestämt dig & ta det lugnare fniss, jag tänkte ge bort det i Julklapp !!



Ha en skön Söndag...

P.S Min sambo & dotter drog till skogs för & hugga en adventsgran, själv håller jag mig framför kamin ...=0)



Kram Nettan

2008-11-23 @ 10:45:51
URL: http://bjurtjrnsvillan.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Oj, då ser man vad du har varit upptagen med! Låter bättre med pysselfrenesi än att du blivit sjuk eller nåt. Här har man också mycket idéer, men inte riktigt tiden. Det är bara jobb och resande! Roligt iofs, särskilt om man hinner springa lite i affärer också eller gå på rolig kurs. Men det vore roligt att även hinna lite mer här hemma!

Trist att det inte var så många som förstod sig på era fina saker, men det är ju det där med att hitta rätt forum. Det kanske bara var pensionärer som ville ha plasttomtar och stramaljbroderier...?! ;-) Konstiga ena alltså!!

2008-11-23 @ 11:50:23
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Lallis

Åh, vilken BORD fullt med underbara saker:)

Kram Lallis

2008-11-23 @ 12:28:13
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Tina

Vad skoj att få sälja lite av sina verk. :-)

2008-11-23 @ 12:42:54
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Ulrika

ÅÅH! jag blir alldeles salig, så mkt fina grejer. Jag hade ju velat vara där och köpa upp alltihop!!

Vad kul att du har så mkt idéer och pysslar på, själv är jag inte i en pysseltorka, och det är ju inte alls särskilt trevligt såhär inför advent och allt vad det är. Men men, det är ju så med kreativiteten, den lever lite sitt egna liv, och man får rätta sig där efter, trösten är ju att jag VET att den kommer tillbaka =)



Kan skicka med ett litet tips så här på söndagskvällen...



http://www.inredningsskolan.se/simulator/



En väldigt rolig sida som jag hittade på en inredningsblogg, man får dels mkt tips, sen tycker jag att själva simulatorn var riktigt rolig, och enkel. ta en titt vetjja =)

2008-11-23 @ 16:18:13
Postat av: Linda

Känner att jag måste intyga att ni hade det vackraste loppisbordet (någonsin?)!



Tyvärr är det lite ekonomitorka hos mig, så några inköp blev det dessvärre inte. Men pyssellustan väcktes och ni bidrog med en hel del gratisidéer. ;)



Hoppas att du inte tog illa upp av mitt svammel om transferpapperet. Syftet var att det skulle bli ett tips i all välmening, men jag var lite för trött för att tanken och talet skulle samarbeta. Resultat = svammel! :S



Ha det bra!

/Café-Tokan

2008-11-23 @ 20:05:21
URL: http://www.gavle.to/~spiken
Postat av: Sök och du skall finna

Det där hade ni fixat väldigt mysigt och inbjudande.



Vad sjuttsingen handlar de inte för? ;) :) Allt ser ju så fint ut. Ålder? Intresse? Finanskrisen?



Strunt samma, det var i alla fall inte ert eller produkternas fel.



Lycka till nästa gång!

2008-11-23 @ 20:54:13
URL: http://2bloggen.blogspot.com
Postat av: Anna/Levinda

// Till Linda/Café Tokan



Va roligt att du skriver! Nädå, jag tog inte illa upp av transferpapper-babblet :)



Har själv velat ha matta bilder men inte riktigt vetat hur jag ska göra så får luska ut det, för det blir ju så mkt finare då :)



Ha det gott!

2008-11-23 @ 22:10:14
URL: http://levinda.blogg.se/
Postat av: Linda

åh, om jag hade vetat det! Älskar sån stil, och hemmagjorda saker. Verkligen fina saker. skriv lite i förväg om ni planerar att stå någon mer gång, och säg gärna till lite i förväg :) MVH/Linda

2008-12-02 @ 20:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback