Bra Bra Bra

Tycker det summerar min helg väldigt....BRA, ja just det!

Idag är det söndag och jag har flackat fram och tillbaks som en toka..hihi!  Nyligen kommit hem. Men jag kan ju åtminstone ta helgen i dagordning:

I fredags slutade jag 14:30 efter att ha jobbat hårt *ler*. Åkte hemåt (tror jag) och minns faktiskt inte vad jag gjorde innan kvällen kom... Konstig minneslucka sådär mitt under en dag. När Hjalle och jag var hemma skulle jag lyxa till det med lite god mat. Jag stekte fläskkotletter och gjorde pressad potatis till det, åsså mumsade vi lite potatissallad till det också, fantastiskt duktig var jag då =).

Kvällen var nog rätt lugn efter det. Jag lusläste Aftonbladet och bilagan, där det stod mkt om Anna Nicole Smith som plötsligt dött. Hjalle satt vid datorn och vid teven. Vi gick och la oss väldigt tidigt, redan klocka 22:00.

Lördagen kom och Hjalle åkte till kontoret vid 8-9-tiden nångång för att jobba med bokföringen. Jag och Anki hade bestämt att vi skulle in till Gävle en sväng efter 11 nångång i lördags så på förmiddagen tog jag det lugnt. Åt frukost och kollade teve och internet-pratade med Anki. Eftersom Hjalle hade tagit bilen till kontoret så skulle jag hoppa på bussen in till stan. Anki hoppade på samma buss, 1:an i Sandviken och jag hoppade på den när den kom fram till mitt hus *ler*. Anki satt där bakom allt folk och jag fick "leta" lite efter henne inna jag tillslut fick syn på henne. Precis som i gamla da´r sa jag till henne. Då när vi alltid åkte skolbussen och hon hoppade på före mig och jag skulle "hitta" henne när jag klev på några busshållsplatser efter *ler*

Iaf  tog busschauffören med oss på en lugn och trygg färd in till stan och det var år och dar sen jag åkte buss sist. Måste ha varit när jag träffade Hjalle och han då bodde i Gävle. Då tog jag alltid bussen in till honom, men det var ju snart 7 år sen!  Vi steg av och gick upp mot Söder och in i en baby-butik....gulligt  å mysigt å gå där! Och Ankis mage som blivit så rund och gó, man ser verkligen att det är en liten en som bor där inne...åhhh jag längtar faktiskt också efter en sån där mage *ler*

Anki och jag gick på stan från ca 12:30-16:00. Anki hittade lite "gravid-kläder" medan jag inte hade nån vidare lycka med att hitta något den gången. Jo, jag köpte ju en spade att skotta undan snö från parkeringen och balkongen med, en sån har jag letat efter länge och nu hittade jag en på Clas Ohlson för 49:-. Jag köpte också en hudlotion. Innan affärerna stängde helt och hållet kl 16:00 passade vi på att sätta oss på ett fik på nedervåningen på 9:an. Vi beställde oss en varsin pannkakstallrik med sylt och grädde och en liten efterrättsbit på det, väldans gott!

Sen blev det dags att säga hejdå! Anki gick mot stationen för att ta bussen hem och jag gick upp till Sjösse som bor vid Kristinaplan för Hjalle hade åkt dit och jag skulle hämta bilen för han och grabbarna skulle ta taxi upp till Valbo senare på kvällen. Jag gick dit och fick nycklarna och åkte hem. Kom hem 16:30 men bestämde mig sen för att åka upp på Köpis en sväng. Köpte ett par sånna där "crocs" skor för 79:-, ett par blåa. Hade ju köpt ett par svarta för nån vecka sen men upptäckte nu att de ju var himla stora. Därför åkte jag dit och köpte ett par till fast en storlek mindre förstås. Sen gick jag på köpis och hittade en jättefin turkos top och en vit manchesterkavaj för bara 40:-. Klockan blev  18:00 och jag åkte hem.
Kollade på teve och Hjalle kom hem ca 20:30. Igårkväll var det inte mkt på teven så vi knäppte på filmen "The 40-year old virgin", den är skoj! Somnade väl vid en 00:00 -tiden igår.....Zzzz....

Idag är det alltså söndag och den dagen har rullat förbi i ett hast! Hjalle och jag vaknade vid ca 9:30. Klev upp och gjorde iordning frukost och kollade på teven och gjorde oss iordning. Hjalle skulle till kontoret idag med och jobba undan lite bokföring. Jag skjutsade in honom dit till strax före 11:00 och sen åkte jag till Dollarstore och Ö.B i Gävle. Sen åkte jag till Hjalle på kontoret för jag hade köpt en ram till honom som han bad mig köpa. Sen åkte jag vidare hemåt och stannde till på Owe Jansson. Köpte inget. Åkte hem och lagade mat. Makaroner och köttbullar, gotta!

När klockan blev ca 13:00 åkte jag hem till mamma och pappa eftersom jag hade tänk kika lite på Dollarstore, Rusta och Ö.B i Sandviken också efter lite speciella grejer *ler*. Mamma och pappa höll på med maten och åt vid ca 14-tiden. Efter det följde mamma med mig och kikade i affärerna och jag släppte av henne hemma igen vid 15:30 och bestämde mig för att åka vidare mot Köpis där jag skulle kika vidare efter lite grejer. Men eftersom de inte hade en grej på Dollar här i Sandviken som jag trodde så var jag tvungen att gasa på in till Dollar i Gävle igen för att köpa just den där grejern jag sett där tidigare idag. Som tur var kom jag till Dollar ca 15:55 och de stänger 16:00!!! Snacka om att jag var nöjd när jag fick det jag skulle ha...haha! Kan dock säga att min färd dit kanske inte blev så laglig som den borde ha varit eller vad man ska säga....hihi! Nåja, allt lugnt!

Efter kl 16:00 bestämde jag mig för att åka ut på motorvägen och fara mot Valbo igen. Men innan jag hann till Valbo stannde jag till på Ica-Maxi och hittade lite fina ting. Strosade runt där ett tag och vid strax före 17:00 åkte jag vidare mot Köpis. Provade där lite kläder på H&M och förälskade mig snabbt i en svart figursydd skortblus, sååå snygg! Köpte den och en turkos stickad 3/4-armad tröja. Nöjd! Klockan närmade sig 18:00 och butikerna stänger. Då gck jag vidare in på Coop som har öppet till 19:00. Där köpte jag lite mat och sen var det ändå dags att åka hemåt efter en heldag på färd, mellan butikerna, helt jäkla galet egentligen..haha!

Hjalle var hemma när jag kom hem vilket är för bara ca 30 minuter sen. Jag är gäspig och tror jag behöver nåt i magen. Får se om det blir nån mer mat eller om jag ska göra mig lite goda smörgåsar istället.
Min helg är fortfarande inte över, är ledig imorgon också. Lyx!!

Kommentarer
Postat av: anki.

roligt att du har samma rubrik på din blogg som Ante hade på sin senaste...visste att jag läst det nyligen =) måste sammanfatta min hel med samma ord jag med!!

Postat av: Anna

Anki//Haha, jasså hade han också en Bra Bra Bra helg! Å du med, va toppen att vi alla är så nöjda över våran helg =). Å än ju inte lediga lyxet slut för oss 2 som är lediga imorgon också..hihi!

Hoppas du njutit av "din" söndag =)

Puss å kraaam!

2007-02-11 @ 20:47:02
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback