Tack

Till alla er som på ett eller annat vis har uppvaktat mig på min födelsedag idag, det värmer att ha vänner/familj/älskade som er alla!!! Jag blir så glad *ler*. Stort tack till att ni finns till under alla andra dagar på året också förstås!!

Min dag den 17:e februari det här året startade med att väckarklockan ringer 7:00 och jag går ner i tvättstugan och tvättar. 7:20 är jag åter hemma igen och lägger mig ner i soffan och kikar lite teve. 8:00 kliver Hjalle upp och går till affären och jag går ner till tvättstugan för att hänga tvätten. När jag kommer upp står Hjalle och håller på med en ordentlig födelsedagsfrukost som han brukar göra åt mig, jag älskar den!! Bästa frukosten på hela året *ler*.

Jag satt i soffan och Hjalle serverar mig en lyxfrukost som jag genast hugger in på, mums! Av Hjalle i present har jag fått valt ut 2 klockor från Ur och Penn som jag verkligen ville ha, tack! Sen ska han imorgon söndag bjuda mig på middag och sen går vi vidare till konserthuset och ser på en Stand-Up-Comedy-Show!! Ska bli riktigt, riktigt skoj!!

Frukosten njöt jag alltså stort av och sen låg vi en stund i soffan och latade. Jenny och Anders kom och grattulerade mig vid 11-tiden. Fick en vacker rosbukett och ett presentkort på Storsjöstrands trädgård där de har såå fina saker, jämt!! Tack så mkt! Hjalle hade varit på affären och handlat saft och kom upp med världens största rosa rosbukett med rosor i olika rosa skiftningar! Nog den vackraste bukett jag sett!!

Vi fikade gott och umgicks till ca 12:40 då Jenny och Anders for hemåt, de skulle visst på husvisning idag, skoj!

Hjalles kompis skulle vara med i en snowboardstävling i Kungsberget idag så Hjalle och jag bestämde oss för att åka dit och kika på honom. Vi kom dit till ca 12:30 ungefär och finalen skulle gå av stapeln ca 14:15 så det blev lite väntan. Men det var mkt folk så man hade ju nåt att titta på iaf. Kallt var det dock när man bara stod stilla hela tiden. Finalen startade och Hjalles kompis Andreas kom medi finalen så det var skoj satt se honom även om alla trixen inte slutade med en bra landning. Så tyvärr kom han inte ända på topp men slutade dock på en god 3:e plats, grattis!! Hur som helst var det skitkul att kolla på och bra musik spelade de i backarna också!

Erfter att ha stått stilla och kikat på finalen till ca 15:15 hade mina höfter frusit ihop så jag hade skitsvårt att böja mig ner och sätta mig i bilen. Kände mig som en riktigt gammal kärring då måste jag säga!! Hjalle och ajg åkte hem igen och var hemma strax före 16:00. Då var vi så hungriga så Hjalle lagade köttbullar och makaroner. Efter maten lade jag mig i soffan och slumrade till då Hjalle säger till mig att klockan var strax efter 17:00 och att det var dags att kliva upp för Hjalles föräldrar skulle kommav id den tiden. Jag hann börja diska lite disk och så plingar det på dörren. Jag öppnar och Ola och Agneta sjunger samstämmig "Ja må hon leva" för mig och såklart de får en kram! Jag får paket och vi sätter oss i köket. Jag fick en massa bra, ett jätevvackert Pilgrim-halsband, en duschkräm, 500:- presentkort på Ticnet så jag kan gå å kika på nån konsert/teater eller nåt, skitkul =). Jag fick lite pennor och smågrejer med, tack så mkt!!

De stannde kvar i ca 1 timme lite drygt då de skulle bege sig hemåt igen. Faster Babs ringde och grattade som hon alltid gör, så skoj att hon gör det! Jaa...det var väl min födelsedag det!

T.A.C.K.


Lyxfrukost!


Världens vackraste rosbukett!


Rosbukett från Jenny!


Tulpanbukett från mor å far!

Kommentarer
Postat av: anki.

låter som en toppendag! Vilken bukett du fick, jättevacker!! Köpte en klocka jag också för lite födelsedagspengar, men den andra jag ville ha när vi var och tittade var slut.

Postat av: Anna

Anki// Ja de va verkligen en toppendag! Va synd på klockan som inte fanns kvar. Jag fick lämna in min på lagning direkt ja för det fattades en sån där vacker diamant. Men den kommer ju fixad om nåra veckor istället =). Kul med klockor!!!

2007-02-18 @ 09:44:41
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback