The day off

Skjutsade Hjalle till kontoret ca 08:00. Åkte på direkten hem till pappa och lånade tvättmaskinen. Är rätt svårt att få tvätttider som passar mina arbetstider här hemma. Ibland passar det inte alls och då när man får så mkt tvätt att man bara måste tvätta så drar jag med mig skithögen hem till mamma och pappa och får låna tvättstugan där =). Jag körde 3 maskiner tvätt och hade hängt klart allt vid 14-tiden. Under tiden läste jag gamla Hänt extra, Allers, Allas och sånna typer av tidningar mamma har.  Pappa satt i köket och bläddrade igenom biltidningar han =). Hjalle ringde strax efter 14 och undrade om jag kunde komma in med bilen för han hade fått en leverans med grejer från England. Jag åkte och hämtade upp honom och sen åkte vi till Köpis där jag hoppade av. (Sällan man är där då!!!). Hjalle tog bilen och åkte in till jobbet igen. På Köpis hittade jag värsta snygga lila vinterjackan på rea, 50 spänn!! Hur fasen kan det va såå billigt! Jag norpade åt mig jackan med detsamma för den skulle jag bara ha. Skitkul å shoppa x-tremt billigt. Snurrade runt där en stund och träffade som vanligt på gamla väktarkollegan Desireé som jobbar där rätt mycket.

Jag köpte inget mer än jackan och bestämde mig för att knata hem vid 16-tiden. Idag har det varit strålande väder med sol och runt 0-gradigt. Jag kom hem och mumsade i mig 5 st negerbollar som jag fick impulsfall att baka igår. Det var gott! Hjalle är på väg hem från jobbet och skulle komma till 19 sa han. Jag håller på att kirra kvällsmaten, det blir tjockpannkaka idag, gott gottigottgott!!

Arbetsveckan har gått bra och varit rolig som vanligt! Ledig idag men nu har jag helgen framför mig. Men det blir lugnt och skönt eftersom jag jobbar kväll både imorgon och på lördag. Skönt. Igår tog jag friskvård och var ute och gick 1½ timme med Jenny.

Näpp, nu ska jag titta till pannkakan i ugnen och sen duka fram tills min älskling kommer hem!

Kommentarer
Postat av: Tina

Vad trist att jag jobbade då!!! Ja i helgen är jag ledig men inte du. Typiskt!!
Men vi får se till att fixa till en dag i veckan som kommer. Ska lägga ut hur jag jobbar så kan vi jämföra och se... =))
Smaklig måltid!!

2007-02-01 @ 19:23:03
Postat av: Tina

Vad trist att jag jobbade då!!! Ja i helgen är jag ledig men inte du. Typiskt!!
Men vi får se till att fixa till en dag i veckan som kommer. Ska lägga ut hur jag jobbar så kan vi jämföra och se... =))
Smaklig måltid!!

Postat av: anki.

åh vilken billig jacka!! Jag har inte hittat nån bra jag...börjar bli svårt att knäppa min å än är det ju någon månad kvar att frysa!

2007-02-01 @ 23:11:51
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback