Boxersize

Aaahhh!!! Fy fan va skönt! Jag är i extas! Jag och Johanna var till Jernvallen och körde boxersize idag mellan 17:15-18:30. Det var så jäkla roligt, explosivt, jobbigt och man fick verkligen ta i!! Vi boxades, sparkade, tränade mage och rygg och fightades med varandra!! Det var så grymt roligt, precis den träningsform jag vill syssla med, gärna varvat med lite styrke-pass. Ååh det va sååå kul och jag fick "slåss" på ett schysst sätt..haha! Tog i för allt vad jag var värd och det kändes verkligen att man tränat varenda muskel i armarna typ..hehe! En härlig genomkörare och jag känner mig starkare i mig själv, min kropp känner sig mer levande och jag piggare pch gladare!!! Äntligen känner jag att jag hittat tillbaka till den tjej som jag innerst inne känner att jag är; en träningstjej som älskar att träna!! Och nu lever jag äntligen som jag önskar och för det är jag otroligt glad! Jag älskar tuffa pass och träningsformer, det ska verkligen kännas att man pressas till sitt yttersta. Svetten ska drypa och musklerna ska pumpas...haha! Och man blir än mer taggad när en träningspartner samt tränaren puschar på en. Då jävlaranamma vill man visa vad man går för! Och det känns bra att veta att jag hänger med i passen även fast jag inte tränat på flera år. Det känns verkligen roligt! Tränaren var en superbra tjej som verkligen gjrode det grymt roligt och häftigt! För det känns ballt att boxas och sparkas, det känns så grymt att endorfinerna bara sprutar!

Nu när jag äntligen kommit igång vill jag inte sluta! Vi ska vänta ut dagen imorgon och se hur träningsvärken ter sig. Mår vi okej ska vi gå på ett till boxersize-pass på tordag. På tisdagarna är det en tjej som är instruktör och på torsdagarna är det en kille. Vi har iallfall tänkt oss 2-3 ggr träning i veckan. 1 gång i veckan är alldeles för lite, jag vil inte vänta så länge mellan gångerna =). Jag vill hålla igång kroppen mer effektivt och därför köra oftare samt för att det var så grymt kul att jag längtar tills nästa gång!!!

Powerboost!
Jag blir så peppad när musiken flödar!

Kommentarer
Postat av: Tina

På torsdagarna är det myyyyycket tuffare kan jag lova dig. Killen som har då kör hårt. Men det är super kul!!!
Åhh vad jag längtar tills jag kan träna boxersize igen!!!!

Postat av: M

Kul att det går bra för dig Anna. Jag tror alla mår bra av att rensa tankar o annat genom att få svettas ur sig ibland. Jag ser fram emot att vara hemma med Tinas och min "lilling" medans ni två boxas i vår :)

2007-09-06 @ 13:06:59
URL: http://jack71.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback