3-dagars

Nuså ska väl Hjlales firande vara över. Blev firande fre-lör och söndag. Men nu har folket varit här å grattat och jag har ätit på tok för mycket tårta, saft, kakor och bullar... Hjalle var duktigare än mig och undvek godbitarna och höll sig till kaffet. Idag var Ella och Staffan här med ungarna. Jag busade med lilla Malva 2 år och storebror Traste, hua va svettigt det blev att busa...hihi! Vi blev inbokade som barnvakt den 20:e oktober, en lördag. Det ska bli skoj! Mamma och pappa kom och grattade efter barnfamiljen och stannade till 15:30 då kalaset avslutades.

Hjalle drog iväg till stan för att kolla på fotboll. Jag knäppte på musik på datorn och dansade, provade kläder och hade det riktigt tjejigt för mig själv *ler*. Har fixat outfiten till jobbet för imån och dagen efter, slipper jag stå och fundera vad jag ska ha på mig sådär tidigt på morgonen och då bara hafsa ihop nåt som ser sisådär ut. Jag älskar ju att matcha kläder och styla till det men det blir inte så mycket tid över till det när man kliver upp och ska till jobbet tidigt. Då brukar det mest bli att man tar det som ligger överst i garderoben. Men nu ska det bli ändring på det!

Hjalle och jag var och såg filmen "Chuck and Larry" på bio igår, en komedi som var skapligt rolig och underhållande en lördagkväll. Mysigt hade vi det.

Näe, om jag ska slänga mig in i duschen nu och sen njuta i soffan de resterande timmarna av denna söndagkväll innan det är dags att sova. Imån blir det träning igen, äntligen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback