Utvecklingssamtal

I fredags hade jag utvecklingssamtal med chefen. Pratade i 1 timme. Allt var positivt och bra och han var väldigt nöjd med mitt jobb på boendet och han var glad över att jag var en sån positiv tjej! Jätteroligt att få feedback på hur man jobbar samt hur man är som person. Men jag fick dock höra att några ur personalen hade varit lite sarkastiska till chefens val av mig och Johanna när vi började där. De tyckte tydligen att vi var alldeles för unga och hade frågat honom om han inte hade lyckats hitta yngre tjejer än oss! Haha!! Men den personen/erna hade tydligen ändrat uppfattning efter att ha jobbat med oss. Och några av de äldre damerna i personalen sa jag kunde vara lite väl negativa ibland men det var inget att bry sig om. Många gånger kanske det till och med handlar om ren och skär avundsjuka för att jag och J skrattar och har så grymt roligt på jobbet vilket kanske inte alla har. Synd för dem.

Chefen ville hur som helst ha kvar mig på boendet och sa att han hade pratat med en kvinna som har hand om tjänsten jag går på. Hon hade kollat upp mina LAS-dagar och sa att jag skulle bli konverterad och få fast tjänst i januari 2008! Vilken chock det kom som! Jag, fast tjänst i januari?! Men den informationen var inte den samma jag fick när jag ringde till en annan kvinna på personalkontoret för några veckor sedan då jag ville kolla upp det här med LAS-dagar och så vidare. Hon sa att jag hade 1 år kvar att jobba innan jag skulle få fast tjänst. Jag berättade det för chefen och han sa att han skulle kolla upp det med den person han hade pratat med, så det inte blir nåt strul. Men hon ska tydligen veta vad som gäller och ha koll på de här sakerna så får verkligen hoppas att det stämmer vad chefen sa, att jag får fast i januari!!

Ledig idag måndag och har precis varit ner i förrådet med lite grejer. Solen skiner och det är härligt ute ser det ut som så funderar på en härlig höstpromenad. Ikväll ska det förhoppningsvis bli träna av med Johanna. Igår var jag hem till mamma och pappa och hälsade på. Blev att mamma klippte håret på mig, kände mig så trist så fick en impulsgrej att klippa av håret! Blev bra som alltid :)

Kommentarer
Postat av: Tina

Härligt med fast tjänst!!! Det är du verkligen värd ska du veta!!!

Postat av: anki.

Låter ju super med jobbet!!!!! Äntligen liksom!
Ja men du får hälsa mor din du då, kommer aldrig om hon fyller dan före eller efter pappa =)

2007-09-17 @ 21:26:34
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback