Du växer

Idag fyller min älskling 27 år, herregud är vi så stora nu!!! Eller inte jag då, men 26 känns rätt vuxet det med. Jag vaknade vid 07:00 imorse och gosade lite med Hjalle sen gick vi upp och han fick öppna sitt paket innehållandes en tamburmajor i mässing som han kan hänga upp sina kläder på lite snyggt i vårat kläd/datarum. Han hade nämligen önskat sig en sån. Vi satte oss en stund i soffan men det var så grått, ruggigt, regnigt och mörkt ute och vi kände oss fortfarande trötta så vi gick och la oss igen. Vilken lyx!!

Hjalle klev nog upp vid 8:30 och jag sov vidare till 10:00. Vi gjorde oss iordning och åkte upp till Köpis vid 11:00 för att äta lite frukost där. Jag åt en god ost/skinsmörgås och Hjalle åt en avocadosallad. Sen köpte vi tårta och åkte hem. Hjalles föräldrar kom nångång vid 13-tiden tror jag och stannade en stund på lite kaffe, tårta, bulla och kaka. Hjalle fick pengar och en jättefin tröja. När de åkte slängde jag mig i soffan för jag har varit så trött hela dagen idag. Som att det har varit tidig, mörk morgon hela dagen och man aldrig har fått en chans att vaknat till för att vädret är som det är idag. Regnigt, grått och tröttsamt. Men mysigt! Hjalle har åkt till en kompis i stan och kollar på fotbollsmatch. Jag ligger och slappar i soffan och har det helt perfekt en slappardag som denna.

Ikväll ska Hjalle och jag gå på bio för han fick biobiljetter av Jenny och Anders igår. Biobiljetter är verkligen ett säkert kort här i lilla familjen för oss bioälskare!

Annars har Hjalle och jag hunnit möblera om inne i datarummet och det blev så mycket bättre än innan. Hjalles geniala idé att möblera om faktsikt och det blev jättebra! Han ska få ta den gröna skinnfåtöljen till kontoret och ha som besöksfåtölj.

Näpp, nu slänger jag mig i soffan igen tror jag!

Grattis Älskling

Kommentarer
Postat av: Tina

Grattis till Hjalle i efterskott!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback