Dag Fyra

Torsdag. Johanna och jag jobbade ihop. Jobbar nästan jämt ihop vilket är skitbra och toppen! Torsdagen flöt förbi rätt bra och Johanna skulle ju följa mig hem och sova över. Vi stannade till hos henne först där hon hämtade lite grejer. Sen åkte vi till köpis och in till Willy´s där vi införskaffade oss alla möjliga tacostillbehör. Sen bara måste vi stanna till vid COOP för att köpa lite gotta till kvällen också =).

Sen åkte vi och hyrde film (The house of voices) och sen åkte vi till mig och började laga tacos. Det var snabbt avklarat och vi avnjöt maten framför teven i varsin soffa. Mätta och belåtna blev vi och vi kollade igenom våra mobil-videosar vi har på alla glada boenden på vårat jobb. Snacka om att man garvar så man spricker när man tittar på dem..haha!!

Vi slappade lite sen blev det också lite datorkikande. På jobbet har vi en praktikant som är kompis till chefen Göran. Den här praktikanten är bodybuilder och gillar att smörja in sig i brunkräm och få känna sig sexig i ett par stringisar. Johanna och jag kom på den geniala ideén att vi skulle försöka leta upp några roliga bilder på Göran (som också är en sån där "världens starkaste man-tävlande) och Praktikanten på internet, för båda har vunnit diverse titlar. Vi snokande på som värsta detektiverna och hittade 2 skitbra bilder, en på dem vardera. Vi garvade och garvade och ideén växte. Vi gjorde ett schysst litet skämt-kollage med Göran och Praktikanten och bestämde oss för att skriva ut det på jobbet nästa dag och låta Göran hitta det. Hahah, fy fasen va vi garvade och kände oss fiffiga som kom på den briljanta idén.

Tillsist hade vi suttit och pysslat med kollaget och lyssnat på musik tills klockan blev  21:30 och då bestämde vi oss för att krypa ner i soffan och kika på filmen som skulle vara nån slags spökfilm. Den var väl spännande men inte alls lika spännande och bra som vi hade förväntat oss, men så är det ju sällan med filmer. Men den var helt okej och vi höll oss vakna och mumsade godis.

Klockan tickade på till ca 23:30 och då var det dags att krypa i säng och försöka sova eftersom vi skulle upp tidigt och jobba på fredagen. Men innan vi somnde så bara måste vi få oss ett härligt garv så man gråter, så vi kikade igenom videosarna en gång till...hehe!

Sen skvallrades det lite jobb och tjejkvällen var riktigt lyckad, tack för det Johanna!!!

Dag Fyra är avklarad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback