End of the week

Lördag och söndag. Igår lördag var det dags för Nikolinas dop. Det gick bra och vi fikade lite därefter. Dopet var klockan 15:00 och jag åkte till mamma till ca 14:00. Innan det hände inte mkt hemma, var sååå trött och helt spak i kroppen. Hade inte gnutta ork till nånting. Under natten mådde jag illa och hade lite svårt att äta på morgonen. Men med dagen så försvann det allt mer och jag kände mig bättre. Dopet höll på i ca 1½ timme och efter det åkte vi hem till mamma. Jag åkte och hämtade Hjalle hos en kompis i Gävle vid 18-tiden. Vi åkte direkt hem och Hjalle lagade mat, chickennuggets med mos. Gott!

Sen blev det teven och sängen om vartannat för oss till ca 22-tiden då vi var så trötta att vi nattade oss.

Idag är det söndag och vi har precis ätit frukost. Hjalle ska in till kontoret och göra lite bokföring och jag tänkte att jag skulle åka på lite loppis och till Owes. Klockan 16:00 är det pianokonsert på Konserthuset som gäller. Med Hjalles mamma och pappa. Ska bli roligt att få se insidan av konserthuset och rätt intressant att lyssna på en duktig pianist. Kvällen är inte planerad på nåt vis.

Fint väder är det idag och solen skiner. Funderar på om jag ska ta mig en promenad med lite musik i lurarna medan Hjalle sitter en stund på kontoret.

Nu ska jag sätta fart på dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback