15

Börjar inte förrens 15 idag och jobbar till 21. Väldigt lyxigt känns det faktsikt! Sitter här hemma efter att ha skjutsat Hjalle till jobbet  vid 09:00 och jag myser lite famför teven framför olika serier och har det bra. Jag kommer att jobba 15-21 i 3 dagar nu så det känns som en helt okej vecka, söndag är iofs dag men det funkar!

Sen sist så har jag och Hjalle hämtat hem det fina vitrinskåpet vi bestämde oss för att köpa. Och gud så himla maffigt och snyggt det blev här hemma i vardagsrummet, väldigt nöjda är vi! Mörkbrunt med fina sniderier och glas i skåpdörrarna. Vilka perfekta fynd man kan ha turen att stöta på ibland. Det var i måndags kväll som pappa hjälpte Hjalle och mig att hämta hem skåpet. På dagen var jag och Johanna på kurs och efter den gick vi på stan. Turen var med mig då också och jag hittade ett par skitsnygga jeans i rätt storlek för halva priset, 250:-. Köpte även lite smink, faen att det ska va så dyrt. Inget märke som är billigt nu för tiden. Köpte lite underlagscreme och puder, 250:- jäkla spänn!!! Sanslöst!

Hjalle har bestämt sig för att åka till London med sin kusin som jobbar med honom. Det var någoon slags mässa med biljard och hobbybord samt annat smått och gott. De tog sig dit för dryga 500-lappen tur och retur! Hjalle åker måndagen den 22:a januari och kommer hem samma vecka på fredag den 26:e januari.
Då blir jag ensammen hemma i 5 dagar. Det längsta vi har varit i från varanadra tror jag. Hoppas jag inte blir rädder här hemma när kvällen närmar sig och det blir mörkt..hua! Jag tror det går bra så länge jag håller mig undan skrämmande program på teven om spöken och sånt :).

Igår efter jobbet åkte Hjalle och jag hem till mamma och pappa. Hjalle och pappa hjälptes åt att sätta fast pappas nya blå biljardduk. Det tog sin lilla tid med allt och vi blev kvar till ca 21:00. Biljardbordet blev hur som helst skitsnyggt och jag tror pappa är riktigt nöjd! Vi blev bjudna på stuvade makaroner och falukorv, mums och tack!

Nu ska jag sminka mig och göra mig klar så är det bara att åka sen. Ska hem till pappa innan jobbet så får han ta en titt på mitt passagerarsäte i bilen som är helst snett och vint på nåt vis. Konstigt.

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback