I drömmarnas land

Jag har haft hemska drömmar 2 dagar i rad. Jag drömde att mamma och Hjalle var emot mig, inte trodde på mig och ville inte ha med mig att göra. De valde att tro på andra människor, men inte mig. Jag kände mig så sviken, ensam och förfärligt ledsen, det var hemskt! I den andra drömmen drömde jag att jag skulle dö och jag hade 2 timmar kvar att leva och skulle ta farväl av min familj. Mamma ville inte inse att jag skulle dö så jag fick skrika rätt ut till henne att "- fattar du inte, om två timmar finns jag inte mer, då är jag död och vi ses aldrig mer!". Fy och ve vilka hemska drömmar. Jag vaknade upp och grät båda nätterna. Jag har rätt ofta sådana drömmar där jag vaknar gråtandes. Ofta handlar de om min familj eller om Hjalle. Att de ställer sig emot mig.... usch!!! Vilken lättnad ändå att vakna i gråten och efter en stund förstå att det hela bara  var en hemsk dröm.

I fredags var det en jätteskön dag på jobbet. Oootroligt lugn och mysig dag och jag jobbade ihop med mina görtrevliga arbetskamrater. Fick höra att han som jag vikarierar för (som förmodligen haft tjänsteledigt) hade sagt upp sig. Det ser ju ljust ut för min del iaf! Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får stanna!

Jag slutade 13:30 i fredags i och med att jag tog friskvård. Parkerade bilen hos Jenny och gick sen ut och promenerade i 1 timme runt Stensätra och Sätra. Jätteskönt men isande kallt! Mina ben var alldeles knallröda och ansiktet lika så. Kom hem till Jenny igen vid ca 14:30 och hon hade precis kommit hem från jobbet. Vi hade bestämt att vi skulle gratta Johanna i fredags för hon fyller år idag söndag. Vi åkte dit till 15:00 och stannade kvar till ca 16:30. Gullade med Nikolina som har växt på sig väldigt på bara 2 månader. Mkt stadigare i kroppen och huvudet redan. Hon skratttade och log, sög på fingrarna och jollrade. Vi satt där och tittade på henne hur länge som helst. Jag börjar känna av modersinstinkterna nu och känner att jag skulle vilja bli mamma jag med snart. Så underbart det är med barn, jag vill också ta del av det nu och ha en alldeles egen liten en, en Hjalle å Anna bebis att älska :)

Men Hjalle och jag känner åtminstone att vi vill ha framtiden tryggad för oss med fast jobb och att Hjalles företag går bra. Vi vill ha en stabil tillvaro och planer för framtiden. Vi vill ha det så bra vi bara kan för att ge ett framtida barn en så bra plats här i världen som vi kan ge den. När vi känner att vi har det så kommer en liten bebis att vara det som gör vår tillvaro hel och komplett  *ler*. Hjalle och Anna kommer det alltid att vara. Nu och för all framtid. Det vet vi... *ler*

Lilla Nikolina:


Igår var det lördag och mamma, Jenny och jag åkte till Falun på loppis. Roligt att komma dit igen och kika på allt som finns. Jag hittade dock inte mer än ett pussel till mig men jag hittade en jättehäftig whiskeygömma till Hjalle som  det visade sig att också Hjalle gillade:
Igår efter loppisen åkte vi till centrum i Falun där vi strosade runt ett tag. Kom hem till Sandviken igen vid ca 14-tiden. Jag följde med mamma hem och där åt vi spaghetti och köttfärsås, såå gott med mammas köttfärsås!

Åkte hem vid ca 16-tiden och Hjalle och jag var hem till hans föräldrar en sväng, han hämtade sitt pass. Imorgon vid 04:00-tiden åker Hjalle och Jonas ner till Sthlm med Ola och vid 09:40 går deras flyg till London. Där stannade de tills fredag morgon då de är på väg hem igen efter en lyckad resa förhoppningsvis.

Igår kväll kollade Hjalle och jag på semifinalen i Snooker. Kollade rätt länge men somnade väl vid runt tolvitden inatt skulle jag tippa på. Hjalle åkte till kontoret vid 7:30 imorse för han skulle göra lite bokföring. Han är kvar där än men kommer hem snart sa han. Jag sov vidare till ca strax före 10:00. Åt frukost framför teven och har skruvat ihop skostället jag köpte på Rusta i fredags med mamma. Det blev jättebra!

Det snöar ute och kallgraderna verkar hålla i sig. Igår var det som mest - 12 grader när jag åkte hem tll mamma tidigt på morgonen. Men idag när jag gick med soporna var det -3 ungefär och skönt ute. Det snöar mjuka flingor och jag funderar på att ta en promenad, det skulle vara mysigt i det här vintervädret tror jag.

Vi ses!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Villken tur för dig att han som du går för sagt upp sig..=)...då borde du ju får stanna kvar,när får du reda på det..?

2007-01-21 @ 12:40:48
Postat av: Anna

Jag vet inte när jag får reda på det. Jag har bett cheferna att prata om det med varandra så att jag kan få reda på det i skaplig tid innan mitt vikariat i så fall är slut sista mars. Man vill ju ha lite tid på sig och inte bara stå där utan jobb helt plötsligt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback