Dag Två

Tisdag. Igår gick jag till sängs och somnade skönt. Hade lämnat datorn på ifall Hjalle skulle msn:a mig senare. Det gjorde han. Plingade till på datorn gjorde det och jag flög upp. Vi pratades vid en stund innan vi sen sa godnatt till varandra och jag gick till sängs och somnade om igen. Fiffigt det där med msn =). Kan jag prata med älsklingen min fast han inte är här. Slipper massa dyra telefonkostander också.

Imorse ringde väckarklockan runt 05:40. Steg up och åt frukost och gjorde mig klar för jobbet. Åkte till jobbet till 07:00 och dagen satte fart. Idag var det min "köksdag" vilket innebär att jag är i köket och fixar med allt som ska göras där under dagen med frukost, fika, lunch, disk, mediciner och allt sånt och att finnas till där nere hela tiden. Eftersom det är rätt mkt att göra så rullade min dag på väldigt fort utan att jag egentligen hann tänka så mycket på vad jag skulle hitta på härnäst. Det var hela tiden nåt att göra.

Klockan tickade iväg till 13:00 och jag och den killen jag är kontaktman till hade bestämt att vi skulle åka på loppis idag vilket vi gjorde strax efter ett. Vi åkte till Möbelberget, Ånyo, Frälsis och en till loppis på stan samt att vi slank in på några affärer på stan. Vi kom tillbaka till jobbet igen till 15:30. Ett skönt brejk och ett bra avslut på denna dag. Jag slängde lite sopor och sen var det dags att säga hejdå och åka hem.

Jag passade på att stanna till en sväng hos mamma och pappa och de låg i soffan och kollade på teve och såg ut att ha det väldigt mysigt. Jag slog mig ner en stund och kikade på en komediserie med dem. Mamma hade fått ett recept på havrekakor med chokladöverdrag på jobbet som hon blev sugen att testa på. Hon blandade ihop ingredienserna och kakorna var gjorda i ett nafs. Jag fick den briljanta idén att jag skulle hem och göra negerbollar idag, älskar det!

Jag åkte hem vid ca 17-tiden. Hämtade en väktartröja och åkte till köpis och lämnade tröjan till min väktarkollega. Jag hade glömt den tröjan här hemma igår när jag åkte och lämnade de andra kläderna. Men nu är allt tillbaka lämnat och väkteriet är så gott som avslutat.

Jag stannde till på Tempo här hos oss och köpte lite negerbollsingredienser och åkte sen hem. Innan jag fick hugga in på det goda var det först dags att se till att jag fick rejäl mat i magen. Gjorde korvstroganoff och ris idag. Medan riset och stroganoffen puttrade på i sakta mak pratade jag med Hjalle på Msn. Han hade varit på den där Mässan idag och pratat med det engelska biljardföretaget som välkomnade honom att medverka där nere. Det verkade som att de ville samarbeta med Hjalle och han hade tyckt det varit en lyckad dag. Jag är verkligen stolt över honom som är så duktig och att han vågar åka ner och träffa folk som kan bli framtida samarbetspartners på det där viset. Duktig och framåt är vad han är min älskling. Kan inte undgå att skryta över honom lite *ler*. Startat ett alldeles eget företag från scratch och lyckats med att bygga upp det till ett större företag som hela tiden utvecklas och går framåt och blir bättre och bättre. (Lagsidan.se, Spelbord.se).

Vi pratades vid rätt länge och han trivdes. De hade försökt få tag på biljetter till nån fotbollsmatch men inte lyckats få några så de skulle gå ner på nån pub och ta en bit mat och kika på fotbollen där istället. Då får de ju ta del av  den omtalade pubkulturen i alla fall *ler*. Imorgon skulle de ner på Mässan igen och prata med de medverkande de ansåg var mest intressanta. På torsdag skulle de åka och besöka en annan samarbetspartner till Hjalles företag. Jag tror det var några leverantörer till Hjalle.

Hjalle nämde att han tyckte det skulle varit ännu roligare att vara i London om jag var med. Sötis min. Det är i sånna här påtagliga situationer som jag blir så ledsen och förbannad över mitt förbaskade handikapp; flygfobin eller flygrädslan eller vad det ska kallas. Tillräckligt rädd för att flyga är jag dock för att inte göra det. Även om jag som de flesta andra också vill besöka andra länder. Får kanske ta en titt på andra piller som ger lugnande verkan. Kanske jag sakta men säkert vågar tänka och fundera på en eventuell framtida flygresa. Bara tanken på att flyga gör mig otroligt nervös! Men tänk vilka upplevelser jag missar...

Men kanske, kanske... Sugen blir jag ju. Och när Hjalle säger att det finns så mycket antik- och loppisaffärer i London så lockar han mig än mer..haha!

Vi pratades vid ett tag och sen var det dags för mig att äta maten innan den skulle till och kallna. Hjalle och Jonas drog ner på nån pub. Efter maten gjorde jag som planerat mina skitgoda negerbollar. Har smaskat i mig 3 stycken än så länge och hinner nog få ner några till. Hade inte tänkt att gå och sova än på ett tag då jag har lång sovmorgon imorgon och inte börjar förrens 14:30. Ska nog hem till Johanna en sväng före och umgås lite. Nämligen hon och jag som ska jobba kvällen ihop sen.

Näpp, nu ska jag slänga mig ner i soffan och mysa lite igen framför nån bra film.

Tjolahoppsan hejsan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback