Bra dag

Jobbade 6:30-13:30 utan rast idag. Vi var till skogen på en mysig tripp för det var så strålande fint väder idag efter en tids regn och lite rusk. Hittade en hårig larv också... Den hade verkligen svart långt hår på kroppen, knasigt... Men roligt och intressant för mig och barnen *ler*. Jag tog upp den i handen och barnen klappade den försiktigt, de är så söta..hihi!

Jag kirrade tvätten på dagis eftersom det blivit mitt ansvar när jag har öppning på tisdagar. Tvätta handdukar och blöjbytesunderlag. Klippte ihop lite bilder och text från skogsutflykten till ett kollage och hann precis klart med det till 13:30 då jag slutade. Jag har även fått dataansvaret på avdelningen för de tycker jag är duktig på det, och jag tycker ju verkligen att det är hur roligt som helst! Åkte hem till mamma och pappa när jag slutat och ringde och bokade en intervjutid för skötartjänsten. På tisdag nästa vecka mellan 8:00-9:00 sitter jag på intervju. Det var 6 st till som skulle intervjuas och det var 3 tjänster på vardera 3 månaders vikariat som skulle tillsättas. Vore kul om jag fick ett av vicken!

Jag åkte hem till Anki till ca 14:00 och vi fikade lite och pratade bort 4 timmar blandat med bläddrande i fotoalbum *ler* Jag börjar alltid rota i hennes album när jag är där, så kul för hon har en hel del foton från förr i tiden och det är roligt att titta tillbaks på dem och skratta och minnas lite.

Klockan tickade iväg till ca 18:15 och jag åkte in till Gävle för att hämta upp Hjalle som hade lirat lite innebandy med några polare. Vi åkte hem och var båda väldigt hungriga. Jag satte mig lite vid datorn och Hjalle lagade falukorv i ugn med pasta till. Sen åt vi och kollade på "Cops" på teven och snart är det dags för sängen igen. Imorgon jobbar jag 7:30-15:30 och mer vet jag inte vad som mer händer med dagen.

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: T

Vad spännande med intervjun.. Ska hålla en tumme för dig jag.. =)

Postat av: Anna

Ja gör det du, tack!! Tycker verkligen att det är jätteskoj att jag får komma på intervju och jag vill verkligen testa på det där jobbet. Är taggad till max att göra en så bra intervju jag bara kan =)

2006-08-30 @ 19:29:46
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback