Har idag...

...spenderat dagen hemma hos mamma och pappa. Jag åkte hem dit till ca 12:30 och slängde i en maskin tvätt. Sen tänkte jag att jag skulle ner på stan en sväng och tänkte slå 2 fugor i en smäll och hälsa på  A. Men typiskt nog jobbade hon så då struntade jag i stan och bestämde mig för att ta av mig lite kläder och lägga mig ner och sola i trädgården istället *ler*.

Satt och solade och kl 13:30 kom mamma hem. Pappa kom strax efter 14:00. Mamma slumrade till i hammocken efter att ha läst några tidningar och pappa gjorde iordning lite efter-jobbet-fika inne i köket. Jag satt fortfarande kvar i solstolen och njöt av solen. Läste en tidning också. Mamma vaknade till liv efter eftermiddagsluren och hon ville åka till Owe Jansson. Det gjorde vi och hon köpte sin efterlängtade inredningstidning "romantic homes", precis sån romantisk inredning vi vill ha och gillar. Bra tidning.

Efter Owes stannade vi till på Dollarstore där jag skulle köpa schampo billigt. Vi kom hem ca 17:00 och jag ringde Hjalle med detsamma och åkte och hämtade honom på kontoret. Vi åkte hem och har precis avnjutit en portion pasta med köttfärsås, mums va gott! Jag kom på att jag inte ätit mer än en smörgås till frukost och 2 nektariner under dagen. Inte undra på att jag var lite småstöt och lättirriterad. Men nu så!

Idag ringde chefen och undrade om jag ville jobba lite extra i veckan. Vi hade fått fortsatt bevakning på stället där det anlagts bränder och där jag jobbade en natt tidigare. Det hade visst hänt oförklariga saker hela tiden, fönster och dörrar som av någon okänd anlednig och av okänd person helt plötsligt låsts upp utan att någon sett. Jag tog åt mig 2 nätter, img natt och på söndagnatt. 24 timmar extra jobb, det är ju bra!

Hoppas på sol även img. Då ska jag nog ta mig en filt och lite pick och pack och åka oh lägga mig och sola någonstans, möjligtvis i Boulongern. Alla andra jobbar ju om dagarna eller har annat för sig så jag får glatt roa mig själv *ler*. Och det känns som en picknick med mig själv och solen låter som en inte alltför tokig idé innan nattjobbet väntar..

Häpp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback