Rädd

Igårkväll skrämde jag upp mig själv mer och mer där jag låg i sängen och skulle till och sova. Kom att tänka på att jag ska ut och jobba natt inatt och minns hur jävla rädd jag blev sist när ett fönster helt plötsligt och oförklarigt var upplåst.... Jag hade hjärtat i halsgropen, tittade mig hastigt runtomkring där jag stod ute ensam i tystnaden och mörkret. Usch! Och jag ska göra samma ikväll...hua!

Och när jag vet att det har hänt massa saker hela tiden, det är alltså nån galning som går omkring där vi är fast vi inte ser. En galning som gillar att tända eld på hus. Usch... Och jag går ut själv varje timme och kikar in i dörrar och känner på fönster, när som helst kan jag ju stöta på en otäck typ därute och då står jag där...ensam...

Jo, igårkväll var jag minst sagt rädd. Inte minst för att jag vet att det är kolsvart ute när jag går ronderna mellan 23:00-03:00. Skulle gärna haft nån med mig istället för att gå själv. Inatt drömde jag inte helt otippat  en mardröm om ett spöke som fanns i ett hus där jag var och polis kom och jag kände mig rädd och det var otäckt.

Jag får se hur jag känner det inatt. Blir jag för rädd, för jag är ju faktiskt mörkrädd, det ska vetas så kanske jag inte vågar jobba fler nätter. Jag har inget att skydda mig med om nån väl får för sig att hoppa på en därute i mörka buskarna.

Näe, nu ska jag inte skrämma upp mig ännu mer. Det kommer säkert gå skitbra inatt, bara inget händer, det är då man blir rädd. När saker och ting inte är som de ska. Jag får väl ta med mig en ficklampa. Tänkte också ta med mig hörlurarna till mobilen så kan jag lyssna på lite popig musik som gör en lätt till sinnet när jag ska gå ut.

Hoppas det funkar!
Och att inget "skumt" händer...

Kommentarer
Postat av: Tina

Hoppas det går bar i natt nudå trotsa tt du skrämt upp dig. Men förstår att det är lite kusligt utifall du skulel stöta på nån och inte kan skydda dig med nått.. Hua!!

Postat av: Anna

Ja det var faktiskt himla läskigt...men det ska nog gå bra, man får tänka så annars är man körd =)

2006-08-09 @ 17:48:46
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback