Snart..

helg! Det ska bli väldigt skönt. Nu har jag bara fre, lör, sön och onsdag nästa vecka att köra låsningar på kvällarna. Sen är väktarjobbet slut vilket käns skönt. Då har jag gjort mitt när jag kommer hem för dagen från dagis och kan slappna av och göra vad jag vil med min fritid. Inget som hänger över en om kvällarna vilket är extra skönt nu när mörkret kommer och man är ännu tröttare de tiderna.

Den senaste tiden har det som sagt vart en hel del jobb. Känns som att jag jobbat på dagis, åkt till Gävle och hämtat Hjalle och nycklar och bil, åkt hem och ätit mat och åkt vidare till nästa jobb som väktare och sen hem och raka vägen i säng och sovit 5-6 timmar innan det varit dags att kliva upp igen och åka och jobba som fröken *ler*. Det känns som att tiden jag varit ledig har spenderats sovandes i soffan eller i sängen, har varit trötter... Det har inte varit jobbigt med själva jobbandet utan det dryga har varit att jag har kommit hem så sent  som 23:30 på kvällarna och inte fått tillräckligt med sömn innan det är dags att kliva upp igen. Ingen riktig vila. Det skulle varit bättre om man har kommit hem vid 20-tiden eller nåt å har kunnat varva ner lite mellan arbetspassen.

Men nu försvinner väktarjobbet för mig eftersom låsningen försvinner och jag har ju trots allt ett vikariat på heltid så det känns som att det kommer att räcka. Och kommer det nåt extra från väkteriet tar jag såklart och fyller på kassan med det *ler*.

Måndag och tisdag jobbade jag alltså kväll efter dagiset och igår var jag ledig på kvällen. Slutade 15:30 igår och åkte hem till mamma och var där till 17:20 då Hjalle kom och hämtade mig. Vi åkte hem och lagade mat och Hjalle hade fotbollsmatch 19:30 så han åkte strax före 19:00. Jag lade mig i soffan och somnade nog på en gång för jag minns inte att jag tittade nå på teven och så sov jag tills Hjalle kom hem vid ca 21:00. Han berättade att de vunnit och sen somnade jag igen och sov till 22:30. Då bytte jag soffan mot sängen och antar att jag igår fick igen den sömntid jag missat under helgen och veckan som varit *ler*.

Avloppet i köket är också fixat, en tjej från Gavlegårdarna fixade det till mig igår, så bra så bra!
Slipper jag diska i badkaret tills det blir stopp nästa gång.

Idag jobbade jag 09:00-16:30. Efter jobbet åkte jag direkt och hämtade upp Hjalle. Vi åkte hem och lagade mat och nu har han åkt på fotbollsträning och är hemma till ca 20:00. Jag funderar på att gå ner till affären och köpa hem en chokladkaka. Vi ska eventuellt se en film när Hjalle kommer hem, om han inte blir senare än åtta vill säga.

Jag har nu fått ett tidsschema att gå efter på dagis. Det ser ut som såhär:

Måndag: 7:30-15:30
Tisdag: 6:30-14:00
Onsdag: 7:30-15:30
Torsdag: 9:00-16:30
Fre- rullande schema (denna vecka 7:30-15:30)

De kommer inte att sätta ut tjänsten så det lät som att jag hade goda och rätt stora chanser att få stanna kvar terminen ut. De hade väl nån koll på en LAS-lista och dyker det upp någon som är mer kompetent och har fler LAS-dagar än mig på den så kommer väl denne att få jobbet i så fall. Men personerna i bestämmandeposition säger att det inte finns någon utbildad personal att få tag på och att jag därför nog rätt säkert kommer att få stanna terminen ut. Jag håller tummarna och tar en dag i taget, bäst det.

Nu ska jag nog till affären tror jag *ler*

Piggare idag!

Kommentarer
Postat av: anki.

jag håller också tummarna!!
nästa vecka kanske vi kan ses nån gång då, ska åka till åland på lördag å så.
Å om du känner för det så kan du väl följa med på yoga och dans...om det finns platser kvar förstås. Än så länge är det ju inget man kan alls, man försöker så gott det går! Själv var jag helt lost igår så, å yogan är inte svår, bara jobbig (och avslappnande på samma gång) =)
Å det ska ju gå att hoppa in på de passen när man vill så!!!

Kram kram!!

Postat av: Anna

Åh det låter så kul, kanske hakar på nån gång då =).

Jasså ska du till Åland, du å Andreas eller?

Hjalle och jag tänkte också åka till Åland och övernatta på hotell 2 dagar, sånt där paket du vet =)

2006-08-24 @ 21:43:25
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback