Tacos

Sitter och väntar på att få göra tacos! Mums va gott! Hjalle är i stan och tränar fotboll och jag är hemma. Har suttit ute på balkongen och solat lite men nu ser jag att solen är bakom moln. Innan jag satte mig på balkongen fick jag ett städryck och tvättade fönstrena så de blev mycket renare än tidigare. Mamma hade tvättat alla sina fönster igår och det måste visst ha smittat av sig på mig *ler*. Så nu är de rena och fina! Jag passade också på att sätta upp nya mörkbruna gardinstångeni datrummet och tog ner den silvriga som inte alls passar in där. Den bruna blev snygg. Tog ut gardinerna och skakade av dem lite damm också...

Sov rätt länge imorse också, till 10:45 närmare bestämt. Och jag funderar på att kanske försöka sova nån timme innan jobbet inatt men det är  svårt att somna när man "måste" så man ska hinna sova nåt innan det är dags att åka. Tänkte jag skulle köpa med mig lite godis den här natten också, det var rätt trevligt att ha en sån smarrig påse med sig sist *ler*.

Kanske att jag ska lägga mig i soffan en stund och kolla på teve innan Hjalle kommer hem och vi ska laga tacos! Kanske att jag blir trött då och slumrar till lite...

Undar vad den här natten kommer med?
Hoppas den är lika som sist, minus gubben förstås..haha!

Nämen är den som sist blir natten perfekt! Natten gick väldigt fort, jag blev inte nå supertrött, hade trevligt sällskap, det var bra på teven och inget otäckt hände ute i mörkret =)

P.s. Herregud vilken träningsvärk jag har sen golfsvingarna igår...hahaha!!! Träningsvärk i armar, nacke och axlar! Snacka om att det finns små muskler både här och där i kroppen som man inte använder  för jämnan. Eller för att jag aldrig har stått och svingat en golfklubba på det där kraftfulla viset nån gång *ler*.


Kommentarer
Postat av: anki.

kan hjalle lära dig charmen med golf kan du lära honom charmen med fiske ;)

Postat av: Anna

Haha, jamen gud så sant!!!

2006-08-13 @ 18:04:10
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback