Väntar...

...på att få åka och jobba... Ska ju jobba natt idag lördag och imorgon söndag. Helgen blir inte mer än det. Sova till 15 img söndag och iväg till jobbet till 19 igen.  Är alltså ledig från dagis på måndagen då jag ligger och sover till 15:00 och jag ska ju köra 6-ans låsning på kvällen 19-23:30. Och upp och jobba 6:30 på tisdag.

Men ska inte tänka så mycket om hur dagarna ser ut framåt, idag är det natten som gäller. Jag har legat på soffan och småsovit lite för jag är såå trött! Känns skönt att ha sovit lite. Hjalle har kollat fotboll. Vid 12:30 idag åkte vi runt och tittade efter en ny kontorsstol till Hjalle men vi hittade ingen. Den som var riktigt bra var riktigt mkt för dyr för oss just nu också. Det får vänta. Annars har vi inte gjort mer idag.

Igår jobbade jag 7:30-15:30 på dagis. Det gick bra. Flyter på oerhört bra tycker jag. Efter dagis åkte jag hem till Jordan och grattade honom på 3-årsdagen! Han var så glad över allt han hade fått av alla och vi satt där och lekte och gjorde paus för lite tårta med saft. Dagen innan hade jag varit ner på stan efter jobbet och köpt present. Vi hade skoj tills klockan blev 17:30 och det var dags för mig att säga "hejdå, vi ses en annan dag".

Mamma och pappa hade åkte med husbilen på en fisketur igår när mamma slutade jobbet och de skulle sova iaf en natt och komma hem idag (lördag) eftermiddag. Hjalle var på golftävling, nån slags sponsorgolftävling under hela dagen igår och skulle bli klar runt 19-tiden. Och då skulle han träffa en annan kompis han inte träffat på jättelänge och som numera jobbar och bor i Spanien. Så han skulle inte komma hem nåt emellan. Därför åkte jag då hem till Västanbyvillan och lagade lite mat, spaghetti och köttbullar och satte mig sen ner och tog det lugnt framför teven till 21:00 då jag åkte hem.

Väl hemma satte jag mig framför min egna teve och "blippade" runt på kanalerna och somnade i soffan. Hjalle kom hem vid 23-tiden nång gång och jag tror faktiskt att vi gick och la oss med detsamma. Jag vaknade 10:40 imorse och Hjalle hade vaknat 1 timme tidigare. Nu för tiden är det alltid han som vaknar före mig på mornarna, förut var det alltid jag *ler*

Nu ska jag iväg till Copp och köpte lite godis inför kvällen och lite ägg så jag kan laga lite pannkaka här hemma innan det är dags att fara iväg till jobbet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback