1:a december 2006

Idag är det faktiskt fredag och 1:a december trots att det gröna sommargräset ligger kvar och snön lyser med sin frånvaro och att det faktiskt är mellan 7-10 plusgrader redan kl 7:30 om mornarna. Knasigt nog är det trots allt detta faktiskt 1:a december idag och julern närmar sig med stora stormsteg. Lite snö vill jag dock be om till julen *ler*.

Igår jobbade jag sista dagen inför in nu 4-dagars ledighet. Börjar jobba igen på tisdag. Känns jätteskönt! Igår när jag kom hem från jobbet hadejag bestämt mig för att göra julfint inför 1:a advent som infaller på söndag. Jag städade och plockade undan. Hängde upp julgardiner och julstjärnor i både köket och i vardagsrummet. Det blev så himla fint överallt och så himla mysigt *ler*.

Idag kommer Anki och hälsar på. Ska bli väldigt roligt! Hon ska nämligen gå och bli mamma till sommaren har jag fått reda på och det glädjer mig så!! Härligt när familjer bildas här och där *ler*.  Jag bjuder på lite fika och vi sitter här hemma en stund och sen tänkte vi kika lite på köpis.

Till kvällen finns inget planerat, får se vad som häner och sker. Hjalle är på jobbet han och jag njuter av att få vara lite ensammen här hemma *ler*. Lika bra att jag vänjer mig då han har planerat en 2-veckors resa till Kina i april. Affärsresa är det, han och en till ska åka och kolla på lite fabriker och träffa kontakter. Så då blir jag väldigt ensam i 2 veckor om resan blir av. Men skoj för han om han kommer iväg, verkligen häftigt!


Mitt julekök!!
56089-97

Kommentarer
Postat av: anki.

det är så mysigt hos dig, jämt!!!

Postat av: Anna

Anki// Va roligt att du tycker det, härligt när folk trivs i ens hem å vrå *ler*.

2006-12-03 @ 10:11:50
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback