Heroes

Igårkväll kollade jag och Hjalle på en serie som vi hade fått på xboxen. "Heroes"  hette serien och handlade om till synes vanliga människor som upptäckte mer och mer att de har lite av vad man kan kalla superkrafter. Jättebra serie iallafall, helt i min smak och vi kollade 3 avsnitt tror jag. Serien går nog inte på tv här men gör den det så rekomenderar jag den starkt för er som gillar superhjältar! Serien är inte töntig i superhjältebemärkelse utan väldigt bra gjord.

Vi kom inte i säng förrens ca 00:45. Somnade rätt fort där. Hjalle åkte till jobbet ca 7:30. Duktiga han! Idag skiner solen och jag funderar starkt på att gå in till Gävle och kika lite efter julkappar på stan. Det kanske tar ca 1½ timme att gå till stan. Men eftersom solen skiner och jag är sugen att promenera och lyssna på musik i min musikmobil så verkar det som en superbra idé idag! Igår blåste det så frukstansvärt och regnade mot kvällen så det blev aldrig någon promenad här ikring som jag hade tänkt mig igår. Därför satsar jag nog på stort idag och går in till stan!

Nu. Frukost.

Solen ger mig direktenergi.

Kommentarer
Postat av: M

Hej Anna! Tina och jag tittar också på Heroes men har tappat lite intresse o tagit en paus nu efter att ha sett åtta avsnitt. Jag gillar den väl mer än T så jag får nog se klart den själv jag :) Ha det!

Postat av: Anna

M// Jag är helt såld på serien Heroes, tycker den är skitbra, verkligen nåt i min smak!!! Vi har väl kikat fram till avsnitt 8 vi också, ska slänga mig ner i soffan nu igen och kolla vidare på nästa avsnitt...hehe!! Ha det bra!

2006-12-14 @ 20:08:59
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback