Dopp

Emilia och jag har precis kommit hem efter en sol och badstund på klipporna *ler*. Hjalle och jag åkte hemifrån kl 9 och kom hit 10:45. E och jag gick ner till kllipporna och grabbarna åkte iväg till en biljardbutik och nu var de visst och shoppade kläder på Barkarby outlet. Det har precis börjat regna, Hjalle och Saman sa att det haglade där de var. Det är molnigt ute och åskar gör det också. Men det är oerhört varmt, klibbigt, fuktigt och det till och med blåser varmt. Vi hade iaf det jätteskönt på klipporna. Var i och badade en stund och det var gudomligt skönt!

Nu ska snart E och jag börja med maten, tacos blir det här hemma idag. Efter maten ska vi åka till Norrtälje och till deras mormor. Vi ska först stanna till och köpa med oss blommor och fikabröd. Ska bli spännande att åka dit och få se allt på riktigt!

Det tar nästan 1 timme att åka dit. När vi åker därifrån åker vi till Heron City och kanske äter något och sen går vi på premiären av Superman. Blir en riktigt bra dag det här! Img är det båtmässa på Biskopssuden (där vi var förra veckan) och vi ska dit och kika lite. Jag och Emilia ska nog också till ett loppisställe img och kika lite. Få se vad det är för nåt, om man kan hitta bra grejer där eller inte.

Näe, nu ska jag försöka slappna av en stund så jag inte blir så oerhört svettig som man blir så fort man rör på sig det allra minsta i den här värmen. Puh!

Näe just ja, vi ska ju in i köket och steka köttfärs, det är ju inte direkt svalt det heller hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback